Get our newsletter!
Check out our volcano tours on VolcanoAdventures.com!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Volcanoes & Earthquakes - app for iPhone & iPad

Guaranteed tours:
23 Feb - 1 Mar 2020: Volcanoes of the Danakil desert - Danakil desert (Ethiopia)
4-8 May 2020: Krakatau Volcano Special - Krakatau volcano (Indonesia)
9-17 May 2020: From Stromboli to Etna - Eolian Islands + Etna volcano (Italy)
11-29 Aug 2020: Kamchatka - Land of Colors - Kamchatka (Russia)
3-19 Sep 2020: Volcanoes of Java - Java (Indonesia)
: spaces available / : guaranteed / : few spaces left / : booked out
Interactive map of latest earthquakes and active volcanoes in the world

Support us?


Maintaining the volcano and earthquake news sections on this website, the free Volcano Webcams tool and interactive map widget is a free-time, both time- and server cost intensive effort.
If you find the information useful and would like to support us, and help keep it alive and improve it, please consider making a small donation (PayPal).

Online cc payment
Thank you!
Random pictures

Light mag. 4.5 earthquake - Albania on Sunday, 1 December 2019

This quake was likely an aftershock of the M 6.4 quake: Albania on Tue, 26 Nov 02h54, which had occurred 5 days earlier.
Light mag. 4.5 earthquake  - Albania on Sunday, 1 December 2019
Date & time: Sunday, 1 December 2019 06:04 UTC
Magnitude: 4.5
Depth: 10.0 km
Epicenter latitude / longitude: 41.52°N / 19.56°E (Albania)
Nearest volcano: Vesuvius (435 km)
Primary data source: GFZ
Estimated released energy: 3.5*10^11 J (98.6 MWh / 84.8 tons of TNT) [learn more]
If you felt this quake (or if you were near the epicenter), please share your experience with us and submit a short "I felt it" report.
You can use your GPS or device location as well to show where you were during the earthquake.
- thank you.

Data for same earthquake as reported from other agencies
TimeMag. / DepthLocationSource
Sun, 1 Dec 2019
Sun, 1 Dec 06:04 UTCM 4.2 / 10 kmAdriatic Sea (Albania)EMSC
Sun, 1 Dec 06:04 UTCM 4.1 / 21 kmAlbanija (Albania)SSS
Sun, 1 Dec 06:04 UTCM 4.2 / 10 km21km N of Durres, AlbaniaUSGS

"I felt it" reports:
(61.8 km N from epicenter) [Map] / MMI II (Very weak shaking) (via app)
(31.3 km SE from epicenter) [Map] / MMI III (Weak shaking) (via app)
London, Tottenham Hale, N17 9HW / MMI IV (Light shaking)
Lezhe / MMI II (Very weak shaking)
Vlorë (118.3 km S from epicenter) [Map] / MMI II (Very weak shaking): Windows rattled a little (via app)
Tirana / MMI III (Weak shaking): La Ilahe illallah
(31.8 km SE from epicenter) [Map] / MMI IV (Light shaking) (via app)
(434.8 km NNE from epicenter) [Map] / MMI V (Moderate shaking) (via app)
London United Kingdom (1866.7 km NW from epicenter) [Map] / MMI V (Moderate shaking): Definitely felt bed shake and saw room move. Woken from sleep.
Arapaj / not felt
(30.7 km SE from epicenter) [Map] / MMI V (Moderate shaking) (via app)
Tirane / MMI V (Moderate shaking)
(28.5 km SE from epicenter) [Map] / MMI VII (Very strong shaking) (via app)
Berat / MMI II (Very weak shaking)
Tirane / MMI IV (Light shaking)
Tirane (29.2 km SE from epicenter) [Map] / MMI V (Moderate shaking): A (via app)
Tirana / MMI IV (Light shaking)
Tirane, Albania / MMI IV (Light shaking): It was light shake, but it was felt
Lac / MMI VII (Very strong shaking): 5
(29.1 km SE from epicenter) [Map] / MMI V (Moderate shaking) (via app)
Lezhe (29.1 km NNE from epicenter) [Map] / MMI VI (Strong shaking): Ishte i forte (via app)
(29.6 km SE from epicenter) [Map] / MMI II (Very weak shaking) (via app)
(18.7 km S from epicenter) [Map] / MMI V (Moderate shaking) (via app)
Bar (76.9 km NNW from epicenter) [Map] / MMI IV (Light shaking) (via app)
(31 km SE from epicenter) [Map] / MMI IV (Light shaking) (via app)
Tiranë (Albania) (33 km SE from epicenter)(no details): Vellezer e motra mos u frikesoni, me ndihmen e allahut do e kalojm dhe kte. Rroft elvis naci se ai do na ndihmoj (via EMSC)
Roskovec (Albania) (88 km S from epicenter)(no details): Na acaroi (via EMSC)
Petrelë (Albania) (45 km SE from epicenter)(no details): U ndje! Na zgjoi... (via EMSC)
Kavajë (Albania) (40 km S from epicenter)(no details): I just felt itThe TV table (via EMSC)
Rrëshen (Albania) (40 km NE from epicenter)(no details): I lehte (via EMSC)
Tiranë (Albania) (38 km SE from epicenter)(no details): U ndje goxha (via EMSC)
Tiranë (Albania) (37 km SE from epicenter)(no details): Skemi me nevoje per alarm ne mengjes (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Joana ....... OST. O zot na ndihmo .... (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Short one but significant. (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): U ndje shum ky maximumi 4 ball (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Heard noise of the closet moving. (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Sa fjeta nja 1 or vetem kur ja dha dem dem pa gjume 4 dit u torturum (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Pak (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Pse vazhdon kaq gjate kjo gjendje, dy dit pa gjume (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): I lehte ishte (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): I shkurter sa per te bere urine. (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): PAK U NDJE (via EMSC)
Tiranë (Albania) (34 km SE from epicenter)(no details): It was light, but felt it. (via EMSC)
Tiranë (Albania) (34 km SE from epicenter)(no details): Shqipet e marr FAK Bythqimat Benzi i bardh plot me dhipa (via EMSC)
Tiranë (Albania) (33 km SE from epicenter)(no details): Epo paska ndermend te na vdesi nga paniku tani (via EMSC)
Tiranë (Albania) (33 km SE from epicenter)(no details): Na zgjoj duke na perkundur (via EMSC)
Tiranë (Albania) (33 km SE from epicenter)(no details): Si i lehte u duk. Isha ne gjume. (via EMSC)
Tiranë (Albania) (33 km SE from epicenter)(no details): Sa e ndieva i forte (via EMSC)
Shëngjin (Albania) (28 km N from epicenter)(no details): I felt it too. Me tundi krevatin (via EMSC)
Vorë (Albania) (21 km SE from epicenter)(no details): Boooommmm (via EMSC)
Laç (Albania) (19 km NE from epicenter)(no details): Mos u trembni nese shkalla e termetit bie jemi te sigurt se gazi ne tok duhet te qfryhet ose mund te plas e te bej termet te madh nese gjeni nje grop te thell mos e mbylli se qliron gaz (via EMSC)
Kodër Thumanë (Albania) (19 km E from epicenter)(no details): U ndjee goxha Zoti e qetesofte Token (via EMSC)
Elbasan (Albania) (67 km SE from epicenter)(no details): Na la pa i ran me dor mo zemra (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Very scary (via EMSC)
Durrës (Albania) (20 km S from epicenter)(no details) (via EMSC)
Podujevë (Kosovo) (207 km NE from epicenter)(no details): sa ma shum termete aq ma mir (via EMSC)
Srbica (Serbia) (171 km NE from epicenter)(no details): Earthquaaaaaaake (via EMSC)
Korce (Albania) (148 km SE from epicenter)(no details): Didnt felt it. (via EMSC)
Deçan (Kosovo) (126 km NE from epicenter)(no details): Mos beni panik (via EMSC)
Berat (Albania) (101 km SE from epicenter)(no details): Un do vija andej ne durres sot po meqe qenka kshu vl spo vi fare (via EMSC)
Berat (Albania) (101 km SE from epicenter)(no details): There is nothing to be scared of ourselves, 'cause childreen are more important (via EMSC)
(Montenegro) (97 km NW from epicenter)(no details): Not felt (via EMSC)
Librazhd (Albania) (79 km SE from epicenter)(no details): Sure Zalzala 99:1 Kur të dridhet toka me dridhjen e saj të fuqishme, 99:2 Dhe të nxjerrë toka atë që ka në mbrendinë e saj (barrën nga brenda), 99:3 Dhe njeriu të thotë: “ç’ka kjo (që bën këtë dridhje)?” 99:4 Atë ditë, ajo i rrëfen tregimet e veta, 99:5 E kushe punoi ndonjë të mirë, që pëshon sa grimca, atë do ta gjejë 99:6 Dhe kush punoi ndonjë të keqe sa grimca, atë do ta gjejë (via EMSC)
Dajt (Albania) (41 km SE from epicenter)(no details): Mos qaj o zemer jemi bashke deri ne vdekje... (via EMSC)
Kavajë (Albania) (39 km S from epicenter)(no details): Shaking (via EMSC)
Tiranë (Albania) (38 km SE from epicenter)(no details): U ndje (via EMSC)
Tiranë (Albania) (38 km SE from epicenter)(no details): I qiu motren (via EMSC)
Tiranë (Albania) (37 km SE from epicenter)(no details): U ndje po zgjati pak (via EMSC)
Tiranë (Albania) (37 km SE from epicenter)(no details): 4.2 (via EMSC)
Tiranë (Albania) (37 km SE from epicenter)(no details): Single shot not strong (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Poooo (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Felt itIt lasted but it wasn't very strong (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): U shkund mire (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Yeah this is exhausting. I suppose this is what happens when the government cheaply sells it's land to US fracking and oil companies. The center of these quakes are the same. These are man made earthquakes. (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Legjenda e kanalit të kuçedres në Gjirin e Lalzit. Mbi 500 tërmete me qender nën kanal (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): ressenti un peu (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): O T QIFSHA ROBT CA NDODHI M HAPNI VARRIN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Atje te rrish ne permet mos guxo te Vish tirane se osht shume keq gjendja (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Goditjet po shuhen nga pak. Beni grafiken ditore te pas-lekundjeve me te medha qe pas goditjes kryesore e do vereni qe po zbehet ndjeshem nga 5.4 dita 1 - 4.2 sot dhe me interval teper te shkurter. Te mesohemi te jetojme me Natyren dhe te rrisim standartet: kjo eshte sfida jone tani e tutje! Behuni te forte shqipe! (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Na shkunden aman (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Jo keq 7s (via EMSC)
Tiranë (Albania) (34 km SE from epicenter)(no details): Kta që flenë nëpër makina , ku dhjesin ? (via EMSC)
Tiranë (Albania) (34 km SE from epicenter)(no details): zor se e ham vitin e ri kte vit (via EMSC)
Tiranë (Albania) (33 km SE from epicenter)(no details): E ndjeva por ishte i shpejt (via EMSC)
Tiranë (Albania) (33 km SE from epicenter)(no details): Na e beri zgjimin (via EMSC)
Tiranë (Albania) (33 km SE from epicenter)(no details): U ndje per ca sekonda (via EMSC)
Paskuqan (Albania) (32 km SE from epicenter)(no details): Kur do pushojne o Zottttttt (via EMSC)
Ndroq (Albania) (32 km S from epicenter)(no details): Pak (via EMSC)
Kashar (Albania) (31 km SE from epicenter)(no details): Mbase ka gjuajtur Mato Gruda me topin qe u vodhi partizaneve dhe keto te fundit pasi u a vodhen gjermaneve? Topat gjerman bejne goxha zhurme sidomos ne mengjes. (via EMSC)
Kashar (Albania) (31 km SE from epicenter)(no details): O Allah qetesoje ket vend se nuk po gjejm qetesi (via EMSC)
Rrashbull (Albania) (27 km S from epicenter)(no details): I felt itIm very scary (via EMSC)
Shëngjin (Albania) (27 km N from epicenter)(no details): U ndjeh goxha (via EMSC)
Durres (Albania) (25 km S from epicenter)(no details): na can karin (via EMSC)
Nikël (Albania) (24 km SE from epicenter)(no details): It was scary (via EMSC)
Krujë (Albania) (24 km E from epicenter)(no details): Idkn i was sleeping (via EMSC)
Krujë (Albania) (24 km E from epicenter)(no details): È durato pochi secondi. X fortuna (via EMSC)
Nikël (Albania) (22 km SE from epicenter)(no details): Termet (via EMSC)
Milot (Albania) (21 km NE from epicenter)(no details): U lodhem (via EMSC)
Laç (Albania) (20 km NE from epicenter)(no details): U dje boll...jena bo me fiksime (via EMSC)
Sukth (Albania) (19 km S from epicenter)(no details): Edhe un qe po prisja me vazhdu shkollen te henen (via EMSC)
Fushë Krujë (Albania) (18 km E from epicenter)(no details): E ndjeva kete termet (via EMSC)
Ishëm (Albania) (5 km S from epicenter)(no details): Short.. (via EMSC)
Përmet (Albania) (162 km SE from epicenter)(no details): Ca behet kshu skane te mbaruar.Kemi frike te vijme ne Tr. (via EMSC)
(Montenegro) (141 km NW from epicenter)(no details): Shake shakeand wake me up (via EMSC)
Gostivar (Republic of North Macedonia) (121 km E from epicenter)(no details): 4th floor building, gentle sway. Cracking sound on windows. (via EMSC)
Bajram Curri (Albania) (103 km NE from epicenter)(no details): Deri ntropoj u ndje (via EMSC)
(Montenegro) (101 km NW from epicenter)(no details): Felt in Podgorica (via EMSC)
(Montenegro) (101 km NW from epicenter)(no details): I felt in Podgorica (via EMSC)
Roskovec (Albania) (88 km S from epicenter)(no details): Se besoj mund te kete qene me shume se 3.9 (via EMSC)
Debre (Republic of North Macedonia) (86 km E from epicenter)(no details): U ndje edhe ne Diber te Madhe (via EMSC)
Elbasan (Albania) (68 km SE from epicenter)(no details): I flet it a little I am too tired of those after-earthquakes (via EMSC)
Elbasan (Albania) (67 km SE from epicenter)(no details): U ndje Elbasan (via EMSC)
(Montenegro) (44 km NW from epicenter)(no details): U ndje ne Ulqin (via EMSC)
Velipojë (Albania) (44 km NW from epicenter)(no details): u ndjee pzz (via EMSC)
Burrel (Albania) (43 km E from epicenter)(no details): Duket sikur gjate gjithe kohes ka lekundje. Lutuni ore rob te Allahu te na fal e te na meshiroj se jemi rob i tij. Vetem Ai ben mrekulli por ne prishim cdo miresi te tij dhe pastaj ankohemi. Me vjen keq per femijet e vegjel po sa per te tjeret mire ben se duhet te pastrohen marrezirat qe bohen nga robi cdo minut. (via EMSC)
Petrelë (Albania) (42 km SE from epicenter)(no details): Very light for about 2-3 seconds (via EMSC)
Kavajë (Albania) (39 km S from epicenter)(no details): kavaje u ndje (via EMSC)
Tiranë (Albania) (38 km SE from epicenter)(no details) (via EMSC)
Tiranë (Albania) (37 km SE from epicenter)(no details): do robi te flej te dielen jo..nuk te le ky (via EMSC)
Farkë (Albania) (37 km SE from epicenter)(no details): Felt it (via EMSC)
Farkë (Albania) (37 km SE from epicenter)(no details): 4.5???? Pupupu... post-shock keto??? Ska munesi (via EMSC)
Tiranë (Albania) (37 km SE from epicenter)(no details): I fortee (via EMSC)
Dajt (Albania) (37 km SE from epicenter)(no details): U ndje, jo shume i fort, tek 3.5 rihter maksimumi (via EMSC)
Tiranë (Albania) (37 km SE from epicenter)(no details): Felt it (via EMSC)
Tirana (Albania) (37 km SE from epicenter)(no details): I felt it. (via EMSC)
Tiranë (Albania) (37 km SE from epicenter)(no details): I felt it! (via EMSC)
Tiranë (Albania) (37 km SE from epicenter)(no details) (via EMSC)
Tiranë (Albania) (37 km SE from epicenter)(no details): I felt iy (via EMSC)
Tiranë (Albania) (37 km SE from epicenter)(no details): U tund krevati dhe zgjati ca... (via EMSC)
Tiranë (Albania) (37 km SE from epicenter)(no details): U cmenen (via EMSC)
Tiranë (Albania) (37 km SE from epicenter)(no details): E po dite e djele na zgjoi pidhi ropve qe me mjes.Sa te kemi kete ne se rrujm bollën,jo termet po meteor te bjeri (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Ishte i gjate.Nuk zgjohet robi qe ne oren 8 diten e diel. (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Po (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): . (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): U ndje ne tr ja qrrrrrr (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Ngeli tu na cu nga gjumi (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): U ndje goxha dhe zgjati mjaftueshem sa per te na trembur (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): It woke me up. (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Felt it (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): A little (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): O lila sjemi ne pune qe na zgjon qe ne 7 (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Short but scary (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): U ndje pak ne yrshek (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Termet (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): leichtes vibrieren im Haus festgestellt (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Sapo ra përsëri.... (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): U ndje , zgjati diku tek 6-7 sek (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Felt it, it was a bit strong (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details) (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Bed shook a little, lasted 1 second (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Things started moving (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): I felt it (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): U ndje 1 dridhje (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): felt it (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): I felt it (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Light shaking (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): E ndieva, me zgjoi nga gjumi. (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): O zot na mbro! (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Short. But I felt it (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Ne nje faqe ne [email protected] nje video ku tregon, se ka me shume se 200 viktima nga termeti. (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Boll perplase pallen Gurududuru! (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): U degjua (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Mirmjesi t gjith atyne qe u tunden. (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): na u bone bajat o termet (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Wtf (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): U ndje pak (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Not run in the hause!!!!!!!!!!!!! (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Felt it (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): I lehtë dhe i shkurtër (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): U degjua prap. Gazi dhe shpimi per nafte ne adriatic duket qarte qe simulojne termete.. (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Me zgjoi nga gjumi. Ishte me zhurme dhe me tundi krevatin. I lehte si termet. (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details) (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): God help us (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): How on earth it doesnt stop its been 5 days we still feel the earth shaking (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): It was very short but a little strong (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Më shumë na bezdis tashmê se sa janë të fortê (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): U ndje shume (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Duke marre prasysh qe ka ren gjith ai shi ky ishte i lehte ja hodhem me duket dhe ksaj rralle (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): Yes (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): It felt a little bit, it didn’t laat long (via EMSC)
Tirana (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): I was sleeping ansd i felt it (via EMSC)
Tiranë (Albania) (36 km SE from epicenter)(no details): I was sleeping while i felt this earthquake . I'm really afraid (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): U ndje ne kat te 5 (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): Sa mbylla syt me vdekshin na ka çorientu komplet (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): Felt it for a second only. (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): Ju uroj te gjitheve te miren! Gjithashtu shpresojme Te Mos Kemi Shkolle Neser! (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): zgjati pak (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): Jam aq pa gjume sa nuk ndjej me asgje...u lodhem vallaj (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): Please Allah forgive all our sins and let us live our lives in that small piece that have remained this times. It is true that from you we came and to you we will return someday or very soon. Subhanallah. (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): U ndje goxha, lute dollapi (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): Na cau karin (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): Lum llagia qe o nholland (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): Ankth gjithe kohen (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): I felt (via EMSC)
Paskuqan (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): Ishte goxha i ndjeshem (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): Definitely felt. (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): I lezetshem (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): Ra pak i lehte ishte (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): Fet it. Too short (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): felt itshake 4th floorcomunism building (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): O laro ajde ikim nga ky vend seshte vend per ne ky. (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): Shaking (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): Felt it short (via EMSC)
Tirana (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): Na cau karin (via EMSC)
Tiranë (Albania) (35 km SE from epicenter)(no details): Po, lekundje e lehte. (via EMSC)
Tiranë (Albania) (34 km SE from epicenter)(no details): Yes (via EMSC)
Tiranë (Albania) (34 km SE from epicenter)(no details): U ndje qe te na beje zgjimin (via EMSC)
Tiranë (Albania) (34 km SE from epicenter)(no details): EDHE DHJETORI HYRI ME TERMET SA KEQ (via EMSC)
Vaqarr (Albania) (34 km SE from epicenter)(no details): U ndje por jo shume i forte.. (via EMSC)
Tiranë (Albania) (34 km SE from epicenter)(no details): Bum bum, mirmengjesi (via EMSC)
Tiranë (Albania) (34 km SE from epicenter)(no details): U ndje po shume i shkurter (via EMSC)
Tiranë (Albania) (34 km SE from epicenter)(no details): U ndje pak ne Tirane. (via EMSC)
Tiranë (Albania) (34 km SE from epicenter)(no details) (via EMSC)
Paskuqan (Albania) (34 km SE from epicenter)(no details): na zgjovi prej gjumi (via EMSC)
Tiranë (Albania) (34 km SE from epicenter)(no details): i am scared (via EMSC)
Tiranë (Albania) (34 km SE from epicenter)(no details): E ndieva (via EMSC)
Tiranë (Albania) (34 km SE from epicenter)(no details): Na ishte 1 her kesulkuqja (mia khalifa) dhe ujku (Johnny sins) shkon ujku ke shpia kesulkuqes i bie deres e hap kjo e pastaj e qiu ky ler rreth 1 or Kaq fundi historis (via EMSC)
Tiranë (Albania) (34 km SE from epicenter)(no details): U ndje 2 sekonda po vari or karin o zmra mrsh (via EMSC)
Tiranë (Albania) (34 km SE from epicenter)(no details): Vari lesht, ky termet theu rekord. Menduam se cudia me e madhe tre dite zgjat. Po ky po na cudit nje jave ,dhe spaska te ndalur !!☝️ (via EMSC)
Tiranë (Albania) (34 km SE from epicenter)(no details): Pak sekonda (via EMSC)
Tiranë (Albania) (34 km SE from epicenter)(no details): It wa scary (via EMSC)
Tiranë (Albania) (33 km SE from epicenter)(no details): Felt it. (via EMSC)
Tiranë (Albania) (33 km SE from epicenter)(no details): Yes (via EMSC)
Tiranë (Albania) (33 km SE from epicenter)(no details): Sapo u mdje ne tirane (via EMSC)
Paskuqan (Albania) (33 km SE from epicenter)(no details): U ndje pak. (via EMSC)
Tiranë (Albania) (33 km SE from epicenter)(no details) (via EMSC)
Paskuqan (Albania) (33 km SE from epicenter)(no details): Stronggg (via EMSC)
Tiranë (Albania) (33 km SE from epicenter)(no details): Woke me up (via EMSC)
Tiranë (Albania) (33 km SE from epicenter)(no details): Felt it (via EMSC)
Tiranë (Albania) (33 km SE from epicenter)(no details) (via EMSC)
Tiranë (Albania) (33 km SE from epicenter)(no details) (via EMSC)
Kashar (Albania) (33 km SE from epicenter)(no details): Pak forte (via EMSC)
Tiranë (Albania) (33 km SE from epicenter)(no details): I felt (via EMSC)
Tiranë (Albania) (33 km SE from epicenter)(no details): Jo shume i gjate por u ndje lehte (via EMSC)
Kashar (Albania) (32 km SE from epicenter)(no details): U ndje goxha (via EMSC)
Tiranë (Albania) (32 km SE from epicenter)(no details): e qisha nan e moter thash ku kesh von per pun e mpat thirr lokja (via EMSC)
Paskuqan (Albania) (32 km SE from epicenter)(no details): Nuk u degjua fare (via EMSC)
Tiranë (Albania) (32 km SE from epicenter)(no details): Ma con tutte queste scosse, le case reggeranno? (via EMSC)
Vaqarr (Albania) (32 km SE from epicenter)(no details): E ndjevaaa (via EMSC)
Tiranë (Albania) (31 km SE from epicenter)(no details): na ishte njehere... boom kaq se la mo (via EMSC)
Shëngjin (Albania) (31 km N from epicenter)(no details): The bed start to shake but not much (via EMSC)
Kashar (Albania) (31 km SE from epicenter)(no details): Po shtijne kundra Vlashit. (via EMSC)
Kashar (Albania) (31 km SE from epicenter)(no details): Short (via EMSC)
Kashar (Albania) (31 km SE from epicenter)(no details): E ndjeva beri zhurme rafti (via EMSC)
Lezhë (Albania) (30 km N from epicenter)(no details): Zot na ruaj! (via EMSC)
Lezhë (Albania) (29 km NE from epicenter)(no details): U ndjeeee shuumm (via EMSC)
Lezhë (Albania) (29 km NE from epicenter)(no details): U ndie edhe ne lezhe (via EMSC)
Lezhë (Albania) (29 km N from epicenter)(no details): Qr cfar dridhje themelesh (via EMSC)
Lezhë (Albania) (29 km NE from epicenter)(no details): Pooo (via EMSC)
Lezhë (Albania) (29 km NE from epicenter)(no details): Uhh u ndjee (via EMSC)
Kamëz (Albania) (29 km SE from epicenter)(no details) (via EMSC)
Kamëz (Albania) (29 km SE from epicenter)(no details): 2 sec (via EMSC)
Shëngjin (Albania) (28 km NE from epicenter)(no details) (via EMSC)
Kamëz (Albania) (27 km SE from epicenter)(no details): Kur do mbarojne se na moren frymen (via EMSC)
Durrës (Albania) (26 km S from epicenter)(no details): U ndie (via EMSC)
Durrës (Albania) (25 km S from epicenter)(no details): Ju rujt zoti tgjithve , ishalla skeni demtime trenda , ca mund tju them me thum vlla ❤️ (via EMSC)
Durrës (Albania) (25 km S from epicenter)(no details): O zot qetesoje (via EMSC)
Durres (Albania) (25 km S from epicenter)(no details): ishte i lehte (via EMSC)
Durres (Albania) (25 km S from epicenter)(no details): Scary!! (via EMSC)
Durres (Albania) (25 km S from epicenter)(no details): Lekundje prapp (via EMSC)
Krujë (Albania) (25 km E from epicenter)(no details): Kshu si e kan nis sdo pushojn nojher kurvat. (via EMSC)
Krujë (Albania) (24 km E from epicenter)(no details): Eh !!! Spo kan fund ! (via EMSC)
Krujë (Albania) (24 km E from epicenter)(no details) (via EMSC)
Gjepalaj (Albania) (24 km SE from epicenter)(no details): U ndje shum (via EMSC)
Krujë (Albania) (24 km E from epicenter)(no details): Shake it Shake it (via EMSC)
Shënkoll (Albania) (23 km NE from epicenter)(no details): me zgjoi, i fort 7 sek! (via EMSC)
Shënkoll (Albania) (23 km NE from epicenter)(no details): it woke me up (via EMSC)
Shijak (Albania) (22 km S from epicenter)(no details): Na myten (via EMSC)
Xhafzotaj (Albania) (22 km S from epicenter)(no details): U ndje fort (via EMSC)
Shijak (Albania) (22 km S from epicenter)(no details): I forte por zgjati pak (via EMSC)
(Albania) (21 km SE from epicenter)(no details): Vazhdon (via EMSC)
Vorë (Albania) (21 km SE from epicenter)(no details): Termet (via EMSC)
Fushë Krujë (Albania) (21 km E from epicenter)(no details): Ishte i lehte dhe nuk ngjati shum vetem sa na trembi pak (via EMSC)
Rrashbull (Albania) (20 km S from epicenter)(no details): po po u ndje (via EMSC)
Xhafzotaj (Albania) (20 km S from epicenter)(no details): Kur do pushojnee (via EMSC)
Sukth (Albania) (20 km S from epicenter)(no details): U ndje ca dhe ishte i zgjatur (via EMSC)
Mamurras (Albania) (19 km E from epicenter)(no details): Short, 1 second, rumble. Dog barked, scared. (via EMSC)
Mamurras (Albania) (17 km E from epicenter)(no details): U ndje (via EMSC)
Mamurras (Albania) (17 km E from epicenter)(no details): e tundi perseri (via EMSC)
Mamurras (Albania) (17 km E from epicenter)(no details): This is getting exhausting (via EMSC)
Manëz (Albania) (15 km S from epicenter)(no details): Çou re koz dil vrap perjasht (via EMSC)
Mamurras (Albania) (14 km E from epicenter)(no details): It is strong (via EMSC)
Sukth (Albania) (12 km S from epicenter)(no details): Terrible (via EMSC)
Sukth (Albania) (12 km S from epicenter)(no details): E ndjeva (via EMSC)
Ishëm (Albania) (6 km SE from epicenter)(no details): I felt (via EMSC)
Ishëm (Albania) (3 km SE from epicenter)(no details): Felt it strong but quick (via EMSC)

 

More on VolcanoDiscovery:

Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Use of material: Most texts and images, in particular photographs, on this website are protected by copyright. Further reproduction and use of without authorization is usually not consented. If you are not sure or need licensing rights for photographs, for example for publications and commercial use, please contact us.