Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί κοντά στο ηφαίστειο Campi Flegrei (Phlegrean Fields), Ιταλία: τελευταίες 7 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 22 Μαΐου 2022 21:09 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 7 ημέρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 11 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 7 ημέρες, το ηφαίστειο Campi Flegrei (Phlegrean Fields) είχε 1 σεισμό μεγέθους 2.1. Σημειώθηκαν επίσης 11 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.2 | Italy: Vesuvio -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 2.1 | Tyrrhenian Sea, 3.8 km Ν από Pozzuoli, Ιταλία -

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
Σεισμικά βάθη και χρόνος
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (12 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
ΑπόστασηΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
21 Μαΐ 2022 03:51 (GMT +2) (21 Μαΐ 2022 01:51 GMT)
1.2

1.8 km
25 km (16 mi)Italy: Vesuvio Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 GMT (3 σεισμοί)
20 Μαΐ 2022 22:45 (GMT +2) (20 Μαΐ 2022 20:45 GMT)
0.5

1.6 km
0.4 km (0.2 mi)Italy: Campi Flegrei Area Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 18:40 (GMT +2) (20 Μαΐ 2022 16:40 GMT)
2.1

4 km
3.9 km (2.4 mi)Tyrrhenian Sea, 3.8 km νότια από Pozzuoli, Ιταλία Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 08:00 (GMT +2) (20 Μαΐ 2022 06:00 GMT)
0.8

0.1 km
25 km (16 mi)Italy: Vesuvius Area Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 GMT (4 σεισμοί)
19 Μαΐ 2022 10:19 (GMT +2) (19 Μαΐ 2022 08:19 GMT)
0.3

2.3 km
1.2 km (0.7 mi)Italy: Campi Flegrei Area Περ.Χάρτης
19 Μαΐ 2022 10:15 (GMT +2) (19 Μαΐ 2022 08:15 GMT)
0.3

2.2 km
1.4 km (0.9 mi)Italy: Campi Flegrei Area Περ.Χάρτης
19 Μαΐ 2022 03:50 (GMT +2) (19 Μαΐ 2022 01:50 GMT)
0.5

1.5 km
0.9 km (0.6 mi)Italy: Campi Flegrei Area Περ.Χάρτης
19 Μαΐ 2022 02:52 (GMT +2) (19 Μαΐ 2022 00:52 GMT)
0.6

3.1 km
1.5 km (0.9 mi)Italy: Campi Flegrei Area Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
18 Μαΐ 2022 22:46 (GMT +2) (18 Μαΐ 2022 20:46 GMT)
0.7

3.2 km
0.5 km (0.3 mi)Italy: Campi Flegrei Area Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 22:03 (GMT +2) (18 Μαΐ 2022 20:03 GMT)
0.1

1.7 km
0.4 km (0.2 mi)Italy: Campi Flegrei Area Περ.Χάρτης
Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
17 Μαΐ 2022 12:26 (GMT +2) (17 Μαΐ 2022 10:26 GMT)
0.2

0.7 km
0.4 km (0.2 mi)Italy: Campi Flegrei Area Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 03:56 (GMT +2) (17 Μαΐ 2022 01:56 GMT)
0.5

2.4 km
1.9 km (1.2 mi)Italy: Campi Flegrei Area Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 9.7 x 107 joules (26.9 kilowatt hours) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy over time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy over time past 30 days
The Averna caldera lake
The Averna caldera lake
The Macellum at Pozzuoli where evidence of recent uplift can be seen on the columns
The Macellum at Pozzuoli where evidence of recent uplift can be seen on the columns
Bubbling mud pool inside the Solfatara crater
Bubbling mud pool inside the Solfatara crater
The new harbour quai of Pozzuoli, constructed at a lower level after the recent uplifts in 1982-1984
The new harbour quai of Pozzuoli, constructed at a lower level after the recent uplifts in 1982-1984
Hot solfatara inside Solfatara crater
Hot solfatara inside Solfatara crater
View into the crater of Monte Nuovo (1538 eruption)
View into the crater of Monte Nuovo (1538 eruption)
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Περισσότερα για VolcanoDiscovery

Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Follow us:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel