Οι τελευταίοι σεισμοί, Algeria, Αλγερία: τελευταίες 30 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 18 Ιανουαρίου 2022 19:35 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 4.8 - 13 km νότια από Al Hoceima, Μαρόκο, Πέμ, 23 Δεκ 2021 02:54 (GMT +1)
Ο μεγαλύτερος σεισμός σήμερα: Μέγεθος 2.8 - Κάδιθ, 109 km νότια από Σεβίλλη, Ισπανία, Τρί, 18 Ιαν 2022 03:36 (GMT +1)
Ο πιο πρόσφατος σεισμός: Μέγεθος 2.2 - Alboran Sea, Μαρόκο, Τρί, 18 Ιαν 2022 17:14 (GMT +1)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Απόκρυψη 5 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών από μέγεθος 2.8 ή μεγαλύτερο (59 στα 516 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 16:14 GMT (2 σεισμοί)
18 Ιαν 2022 17:14 (GMT +1) (18 Ιαν 2022 16:14 GMT)
2.2

9 km
Alboran Sea, Μαρόκο Περ.Χάρτης
18 Ιαν 2022 03:36 (GMT +1) (18 Ιαν 2022 02:36 GMT)
2.8

35 km
Κάδιθ, 109 km νότια από Σεβίλλη, Ισπανία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 20:20 GMT (1 σεισμός)
16 Ιαν 2022 21:20 (GMT +1) (16 Ιαν 2022 20:20 GMT)
3.1

10 km
EL Guetar, Gafsa, 297 km νότια από Τύνιδα, Tunis, Τυνησία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 16:09 GMT (2 σεισμοί)
15 Ιαν 2022 17:09 (GMT +1) (15 Ιαν 2022 16:09 GMT)
2.8

23 km
Morocco: ALBOR Περ.Χάρτης
15 Ιαν 2022 12:24 (GMT +1) (15 Ιαν 2022 11:24 GMT)
2.8

30 km
Morocco: STRAIT OF GIBRALTAR Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 22:23 GMT (2 σεισμοί)
14 Ιαν 2022 23:23 (GMT +1) (14 Ιαν 2022 22:23 GMT)
3.0

7 km
Algeria: WESTERN MEDITERRANEAN SEA
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
14 Ιαν 2022 12:28 (GMT +1) (14 Ιαν 2022 11:28 GMT)
3.5
Spain: SW DIEZMA.GR
Το ενιωσα - 11 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 11:19 GMT (1 σεισμός)
13 Ιαν 2022 12:19 (GMT +1) (13 Ιαν 2022 11:19 GMT)
3.0

20 km
Morocco: STRAIT OF GIBRALTAR
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 13:52 GMT (1 σεισμός)
12 Ιαν 2022 14:52 (GMT +1) (12 Ιαν 2022 13:52 GMT)
2.8

30 km
Morocco: STRAIT OF GIBRALTAR 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2022 16:31 GMT (2 σεισμοί)
8 Ιαν 2022 17:31 (GMT +1) (8 Ιαν 2022 16:31 GMT)
2.9

30 km
Morocco: STRAIT OF GIBRALTAR Περ.Χάρτης
8 Ιαν 2022 05:23 (GMT +1) (8 Ιαν 2022 04:23 GMT)
2.8

57 km
Morocco: ALBORÁN SUR Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022 07:13 GMT (2 σεισμοί)
7 Ιαν 2022 08:13 (GMT +1) (7 Ιαν 2022 07:13 GMT)
3.0

6 km
Spain: S LANTEIRA.GR 3 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
7 Ιαν 2022 04:39 (GMT +1) (7 Ιαν 2022 03:39 GMT)
2.3

10 km
Morocco: STRAIT OF GIBRALTAR 3 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2022 19:56 GMT (6 σεισμοί)
5 Ιαν 2022 20:56 (GMT +1) (5 Ιαν 2022 19:56 GMT)
?

n/a
Morocco (μη επιβεβαιωμένους) 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
5 Ιαν 2022 18:21 (GMT +1) (5 Ιαν 2022 17:21 GMT)
3.3

51 km
Morocco: STRAIT OF GIBRALTAR Περ.Χάρτης
5 Ιαν 2022 12:15 (GMT +1) (5 Ιαν 2022 11:15 GMT)
?

n/a
Spain (μη επιβεβαιωμένους) 14 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.6 x 1012 joules (449 megawatt hours, ισοδυναμεί με 386 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
Σεισμικά βάθη και χρόνος

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy over time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy over time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube