Οι τελευταίοι σεισμοί, Australia, Αυστραλία: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 30 Νοεμβρίου 2021 16:11 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Απόκρυψη 8 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing most recent quakes and quakes από μέγεθος 2.1 ή μεγαλύτερο (67 στα 72 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 12:16 GMT (4 σεισμοί)
30 Νοε 2021 20:16 (GMT +8) (30 Νοε 2021 12:16 GMT)
4.2

10 km
Indian Ocean, 291 km νοτιοδυτικά από Waingapu, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 15:38 (GMT +11) (30 Νοε 2021 04:38 GMT)
5.0

10 km
South Pacific Ocean, Νέα Καληδονία, 194 km νότια από Aneityum , Βανουάτου
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 10:37 (GMT +8) (30 Νοε 2021 02:37 GMT)
2.8

10 km
Savu Sea, 48 km νοτιοανατολικά από Ruteng, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 15:15 (GMT +13) (30 Νοε 2021 02:15 GMT)
3.4

54 km
Southland District, 76 km δυτικά από Queenstown, Νέα Ζηλανδία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 20:10 GMT (10 σεισμοί)
30 Νοε 2021 07:10 (GMT +11) (29 Νοε 2021 20:10 GMT)
4.6

80 km
Coral Sea, 83 km νοτιοανατολικά από Βίλα, Βανουάτου
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 04:02 (GMT +8) (29 Νοε 2021 20:02 GMT)
2.5

7 km
Mount Marshall, 251 km βορειοανατολικά από Περθ, Perth, Australia Ocidental, Αυστραλία ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 08:51 (GMT +13) (29 Νοε 2021 19:51 GMT)
3.8

5 km
New Zealand
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 03:37 (GMT +11) (29 Νοε 2021 16:37 GMT)
4.6

142 km
179 Km NNW of Sola, Vanuatu
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 04:40 (GMT +13) (29 Νοε 2021 15:40 GMT)
3.6

12 km
New Zealand
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 02:00 (GMT +13) (29 Νοε 2021 13:00 GMT)
4.2

12 km
New Zealand
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 01:26 (GMT +13) (29 Νοε 2021 12:26 GMT)
3.9

33 km
New Zealand
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 23:12 (GMT +11) (29 Νοε 2021 12:12 GMT)
?

n/a
Near Melbourne, Victoria, Australia (unconfirmed)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 16:16 (GMT +8) (29 Νοε 2021 08:16 GMT)
2.6

84 km
Sumbawa Region, Indonesia ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 18:36 (GMT +13) (29 Νοε 2021 05:36 GMT)
2.5

5 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 20:29 GMT (8 σεισμοί)
29 Νοε 2021 07:29 (GMT +11) (28 Νοε 2021 20:29 GMT)
4.7

10 km
98 Km W of Kirakira, Solomon Islands
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 02:23 (GMT +8) (28 Νοε 2021 18:23 GMT)
4.0

45 km
Sumba Region, Indonesia
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 00:44 (GMT +8) (28 Νοε 2021 16:44 GMT)
2.3

38 km
Sumba Region, Indonesia ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 23:57 (GMT +10:30) (28 Νοε 2021 13:27 GMT)
2.3

10 km
Near Clare, South Australia, Australia 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 20:15 (GMT +13) (28 Νοε 2021 07:15 GMT)
3.1

12 km
New Zealand
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 12:23 (GMT +8) (28 Νοε 2021 04:23 GMT)
2.2

7.6 km
Australia: E of Darkan, WA ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 16:57 (GMT +13) (28 Νοε 2021 03:57 GMT)
2.4

4.6 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 10:44 (GMT +9:30) (28 Νοε 2021 01:14 GMT)
2.4

10 km
Australia: SW of Tennant Creek, NT ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 22:20 GMT (8 σεισμοί)
28 Νοε 2021 08:50 (GMT +10:30) (27 Νοε 2021 22:20 GMT)
2.4

9.7 km
Australia: Hawker, SA ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 06:36 (GMT +10) (27 Νοε 2021 20:36 GMT)
5.1

10 km
Papua New Guinea: Eastern New Guinea Reg., P.N.G.
Το ενιωσα - 8 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 05:42 (GMT +11) (27 Νοε 2021 18:42 GMT)
4.6

35 km
Solomon Islands: Santa Cruz Islands
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 05:42 (GMT +11) (27 Νοε 2021 18:42 GMT)
4.6

35 km
1 Km N of Lata, Solomon Islands
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 02:25 (GMT +8) (27 Νοε 2021 18:25 GMT)
2.6

59 km
Flores Region, Indonesia ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 00:36 (GMT +8) (27 Νοε 2021 16:36 GMT)
2.9

10 km
South of Sumbawa, Indonesia ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 21:37 (GMT +11) (27 Νοε 2021 10:37 GMT)
?

n/a
Near Melbourne, Victoria, Australia (unconfirmed)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 18:17 (GMT +8) (27 Νοε 2021 10:17 GMT)
2.5

10 km
Sumbawa Region, Indonesia ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 22:34 GMT (12 σεισμοί)
27 Νοε 2021 05:34 (GMT +7) (26 Νοε 2021 22:34 GMT)
3.3

26 km
Java, Indonesia
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 05:36 (GMT +8) (26 Νοε 2021 21:36 GMT)
2.9

10 km
Indonesia: Timor Region ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 03:48 (GMT +8) (26 Νοε 2021 19:48 GMT)
3.1

10 km
South of Sumbawa, Indonesia
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 03:37 (GMT +8) (26 Νοε 2021 19:37 GMT)
2.5

13 km
South of Bali, Indonesia ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 18:04 GMT
2.4

10 km
Australia: Lake Argyle, WA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 22:28 (GMT +8) (26 Νοε 2021 14:28 GMT)
2.4

32 km
Sumba Region, Indonesia ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 22:22 (GMT +8) (26 Νοε 2021 14:22 GMT)
3.3

10 km
South of Sumbawa, Indonesia
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 23:04 (GMT +11) (26 Νοε 2021 12:04 GMT)
?

n/a
Near Werribee, Victoria, Australia (unconfirmed)
Το ενιωσα - 5 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 20:05 (GMT +11) (26 Νοε 2021 09:05 GMT)
?

n/a
Near Melbourne, Victoria, Australia (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 11:48 (GMT +8) (26 Νοε 2021 03:48 GMT)
2.9

45 km
Sumba Region, Indonesia ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 10:10 (GMT +8) (26 Νοε 2021 02:10 GMT)
3.3

22 km
Indonesia: Savu Sea
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 12:29 (GMT +11) (26 Νοε 2021 01:29 GMT)
?

n/a
Near Melbourne, Victoria, Australia (unconfirmed)
Το ενιωσα - 6 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 20:22 GMT (12 σεισμοί)
26 Νοε 2021 04:22 (GMT +8) (25 Νοε 2021 20:22 GMT)
2.3

6 km
Australia: NE of Gnowangerup, WA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 08:25 (GMT +13) (25 Νοε 2021 19:25 GMT)
3.2

12 km
New Zealand
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 04:29 (GMT +11) (25 Νοε 2021 17:29 GMT)
?

n/a
Near Blacktown, New South Wales, Australia (unconfirmed)
Το ενιωσα - 8 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 22:41 (GMT +8) (25 Νοε 2021 14:41 GMT)
3.8

78 km
Flores Region, Indonesia
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 01:15 (GMT +11) (25 Νοε 2021 14:15 GMT)
4.5

10 km
Solomon Islands: Santa Cruz Islands
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 00:44 (GMT +11) (25 Νοε 2021 13:44 GMT)
4.7

51 km
Solomon Islands: SANTA CRUZ ISLANDS
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 23:39 (GMT +11) (25 Νοε 2021 12:39 GMT)
4.8

10 km
Solomon Islands: Santa Cruz Islands
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 23:04 (GMT +11) (25 Νοε 2021 12:04 GMT)
6.0

40 km
Solomon Islands: Santa Cruz Islands
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 19:22 (GMT +8) (25 Νοε 2021 11:22 GMT)
2.1

8.1 km
Australia: NW of Beacon, WA ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 13:43 (GMT +8) (25 Νοε 2021 05:43 GMT)
3.5

53 km
Sumba Region, Indonesia
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 13:09 (GMT +8) (25 Νοε 2021 05:09 GMT)
3.3

61 km
Timor-Leste: Timor Region
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 15:37 (GMT +13) (25 Νοε 2021 02:37 GMT)
2.2

5 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 23:12 GMT (8 σεισμοί)
25 Νοε 2021 10:12 (GMT +11) (24 Νοε 2021 23:12 GMT)
5.0

156 km
Solomon Islands: Santa Cruz Islands
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 04:53 (GMT +13) (24 Νοε 2021 15:53 GMT)
2.1

5 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 01:38 (GMT +11) (24 Νοε 2021 14:38 GMT)
4.8

10 km
New Caledonia: Southeast of the Loyalty Islands
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 02:24 (GMT +13) (24 Νοε 2021 13:24 GMT)
2.5

18 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 23:25 (GMT +13) (24 Νοε 2021 10:25 GMT)
2.3

3.9 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 19:57 (GMT +11) (24 Νοε 2021 08:57 GMT)
4.4

49 km
Solomon Islands
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 18:07 (GMT +11) (24 Νοε 2021 07:07 GMT)
?

n/a
Near Melbourne, Victoria, Australia (unconfirmed)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 09:43 (GMT +8) (24 Νοε 2021 01:43 GMT)
3.5

30 km
Sumbawa Region, Indonesia
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 22:56 GMT (5 σεισμοί)
24 Νοε 2021 11:56 (GMT +13) (23 Νοε 2021 22:56 GMT)
2.3

5 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 03:56 (GMT +8) (23 Νοε 2021 19:56 GMT)
3.0

10 km
South of Bali, Indonesia
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 02:42 (GMT +8) (23 Νοε 2021 18:42 GMT)
4.6

10 km
WESTERN INDIAN-ANTARCTIC RIDGE
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 01:56 (GMT +8) (23 Νοε 2021 17:56 GMT)
3.0

51 km
Indonesia: Timor Region
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 03:38 (GMT +11) (23 Νοε 2021 16:38 GMT)
?

n/a
Near Camberra, Australian Capital Territory, Australia (unconfirmed)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 7.7 x 1013 joules (21.4 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 18391 τόνους TNT ή 1.1 atomic bombs!) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
Σεισμικά βάθη και χρόνος

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel