Latest earthquakes in Bolivia

Τελευταία ανανενώση 30 Νοεμβρίου 2021 16:14 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Showing most recent quakes and quakes από μέγεθος 2.8 ή μεγαλύτερο (64 στα 139 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 16:02 GMT (13 σεισμοί)
30 Νοε 2021 13:02 (GMT -3) (30 Νοε 2021 16:02 GMT)
2.6

158 km
Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 10:44 (GMT -3) (30 Νοε 2021 13:44 GMT)
3.7

102 km
79 km βορειοανατολικά από Calama, Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 08:02 (GMT -5) (30 Νοε 2021 13:02 GMT)
3.5

8 km
3.6 km ανατολικά από Chuquitira, Περού
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 11:07 GMT
2.8

100 km
Northern Chile ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 06:25 (GMT -3) (30 Νοε 2021 09:25 GMT)
2.6

82 km
Provincia del Tamarugal, Tarapaca, Χιλή ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 05:35 (GMT -3) (30 Νοε 2021 08:35 GMT)
2.7

81 km
Provincia del Tamarugal, 95 km βορειοανατολικά από Ικίκε, Provincia de Iquique, Tarapaca, Χιλή ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 04:16 (GMT -3) (30 Νοε 2021 07:16 GMT)
2.8

132 km
Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 03:35 (GMT -3) (30 Νοε 2021 06:35 GMT)
3.0

19 km
Provincia de Iquique, Tarapaca, 85 km βόρεια από Tocopilla, Antofagasta, Χιλή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 02:35 (GMT -3) (30 Νοε 2021 05:35 GMT)
3.0

31 km
16 km νοτιοανατολικά από Αρίκα, Provincia de Arica, Region de Arica y Parinacota, Χιλή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 01:15 (GMT -3) (30 Νοε 2021 04:15 GMT)
2.8

77 km
Provincia del Tamarugal, 78 km νοτιοανατολικά από Ικίκε, Provincia de Iquique, Tarapaca, Χιλή ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 23:09 (GMT -3) (30 Νοε 2021 02:09 GMT)
2.9

77 km
Provincia del Tamarugal, Tarapaca, Χιλή ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 22:13 (GMT -3) (30 Νοε 2021 01:13 GMT)
4.3

89 km
Tocopilla Province, 57 km δυτικά από Calama, Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 21:48 (GMT -3) (30 Νοε 2021 00:48 GMT)
3.5

77 km
Provincia del Tamarugal, 106 km ανατολικά από Ικίκε, Provincia de Iquique, Tarapaca, Χιλή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 22:38 GMT (11 σεισμοί)
29 Νοε 2021 19:38 (GMT -3) (29 Νοε 2021 22:38 GMT)
2.8

9 km
16 km νότια από Humahuaca, Jujuy, Αργεντινή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 13:43 (GMT -3) (29 Νοε 2021 16:43 GMT)
2.9

66 km
ANTOFAGASTA, CHILE ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 13:21 (GMT -3) (29 Νοε 2021 16:21 GMT)
2.8

3.9 km
Near Coast of Northern Chile
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 12:21 (GMT -3) (29 Νοε 2021 15:21 GMT)
2.9

75 km
Northern Chile ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 11:27 (GMT -3) (29 Νοε 2021 14:27 GMT)
3.1

115 km
Northern Chile
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 11:18 (GMT -3) (29 Νοε 2021 14:18 GMT)
2.9

62 km
Northern Chile ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 11:09 (GMT -3) (29 Νοε 2021 14:09 GMT)
3.1

243 km
JUJUY, ARGENTINA
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 08:35 (GMT -3) (29 Νοε 2021 11:35 GMT)
3.2

34 km
Near Coast of Northern Chile
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 07:34 (GMT -3) (29 Νοε 2021 10:34 GMT)
3.4

245 km
JUJUY, ARGENTINA
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 05:27 (GMT -3) (29 Νοε 2021 08:27 GMT)
2.9

17 km
Northern Chile ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 05:18 (GMT -3) (29 Νοε 2021 08:18 GMT)
3.7

127 km
Chile-Bolivia Border Region
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 23:49 GMT (9 σεισμοί)
28 Νοε 2021 20:49 (GMT -3) (28 Νοε 2021 23:49 GMT)
2.9

109 km
Northern Chile ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 18:00 (GMT -3) (28 Νοε 2021 21:00 GMT)
3.0

114 km
Chile-Bolivia Border Region
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 17:49 (GMT -3) (28 Νοε 2021 20:49 GMT)
2.9

1 km
Northern Chile
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 14:09 (GMT -3) (28 Νοε 2021 17:09 GMT)
3.6

133 km
Chile-Bolivia Border Region
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 06:31 (GMT -3) (28 Νοε 2021 09:31 GMT)
3.0

199 km
Chile-Bolivia Border Region
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 05:27 (GMT -3) (28 Νοε 2021 08:27 GMT)
2.8

76 km
Chile-Bolivia Border Region ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 03:24 (GMT -3) (28 Νοε 2021 06:24 GMT)
3.2

142 km
Chile-Bolivia Border Region
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 02:36 (GMT -3) (28 Νοε 2021 05:36 GMT)
2.9

96 km
Chile-Bolivia Border Region ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 00:36 (GMT -3) (28 Νοε 2021 03:36 GMT)
2.8

118 km
Northern Chile ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 19:16 GMT (8 σεισμοί)
27 Νοε 2021 16:16 (GMT -3) (27 Νοε 2021 19:16 GMT)
3.3

195 km
Chile-Bolivia Border Region
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 06:15 (GMT -3) (27 Νοε 2021 09:15 GMT)
2.9

136 km
Chile-Bolivia Border Region ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 04:11 (GMT -3) (27 Νοε 2021 07:11 GMT)
4.0

98 km
Chile-Bolivia Border Region
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 02:04 (GMT -3) (27 Νοε 2021 05:04 GMT)
2.8

138 km
ANTOFAGASTA, CHILE ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 01:06 (GMT -3) (27 Νοε 2021 04:06 GMT)
4.5

131 km
Northern Chile
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 00:20 (GMT -3) (27 Νοε 2021 03:20 GMT)
2.8

197 km
Chile-Bolivia Border Region ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 00:09 (GMT -3) (27 Νοε 2021 03:09 GMT)
3.5

133 km
Northern Chile
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 22:25 (GMT -3) (27 Νοε 2021 01:25 GMT)
3.2

203 km
JUJUY (Argentina)
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 17:25 GMT (2 σεισμοί)
26 Νοε 2021 14:25 (GMT -3) (26 Νοε 2021 17:25 GMT)
2.8

136 km
Chile-Bolivia Border Region ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 11:31 (GMT -3) (26 Νοε 2021 14:31 GMT)
3.9

239 km
JUJUY, ARGENTINA
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 21:26 GMT (9 σεισμοί)
25 Νοε 2021 18:26 (GMT -3) (25 Νοε 2021 21:26 GMT)
3.2

230 km
JUJUY (Argentina)
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 15:11 (GMT -3) (25 Νοε 2021 18:11 GMT)
3.4

127 km
ANTOFAGASTA, CHILE
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 14:58 (GMT -3) (25 Νοε 2021 17:58 GMT)
3.2

231 km
JUJUY (Argentina)
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 14:42 (GMT -3) (25 Νοε 2021 17:42 GMT)
2.8

105 km
TARAPACA, CHILE ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 14:07 (GMT -3) (25 Νοε 2021 17:07 GMT)
3.1

191 km
ANTOFAGASTA, CHILE
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 13:02 (GMT -3) (25 Νοε 2021 16:02 GMT)
3.2

122 km
ANTOFAGASTA, CHILE
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 11:44 (GMT -3) (25 Νοε 2021 14:44 GMT)
2.8

25 km
Near Coast of Northern Chile ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 09:32 (GMT -4) (25 Νοε 2021 13:32 GMT)
4.0

201 km
POTOSI, BOLIVIA
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 00:53 (GMT -3) (25 Νοε 2021 03:53 GMT)
2.9

112 km
TARAPACA, CHILE ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 23:14 GMT (12 σεισμοί)
24 Νοε 2021 20:14 (GMT -3) (24 Νοε 2021 23:14 GMT)
4.6

100 km
TARAPACA, CHILE
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 17:32 (GMT -3) (24 Νοε 2021 20:32 GMT)
2.9

5 km
Northern Chile
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 16:58 (GMT -3) (24 Νοε 2021 19:58 GMT)
2.9

63 km
Northern Chile ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 16:46 (GMT -3) (24 Νοε 2021 19:46 GMT)
4.6

112 km
Northern Chile
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 14:18 (GMT -4) (24 Νοε 2021 18:18 GMT)
4.8

177 km
Chile-Bolivia Border Region
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 12:07 (GMT -3) (24 Νοε 2021 15:07 GMT)
2.9

145 km
ANTOFAGASTA, CHILE ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 09:20 (GMT -3) (24 Νοε 2021 12:20 GMT)
3.8

102 km
TARAPACA, CHILE
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 09:04 GMT
2.9

95 km
Chile-Bolivia Border Region ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 03:04 (GMT -5) (24 Νοε 2021 08:04 GMT)
3.6

16 km
SOUTHERN PERU
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 01:52 (GMT -3) (24 Νοε 2021 04:52 GMT)
2.8

104 km
TARAPACA, CHILE ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 01:09 (GMT -3) (24 Νοε 2021 04:09 GMT)
2.8

78 km
TARAPACA, CHILE ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 00:11 (GMT -3) (24 Νοε 2021 03:11 GMT)
3.1

108 km
ANTOFAGASTA, CHILE
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.9 x 1012 joules (819 megawatt hours, ισοδυναμεί με 705 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
Σεισμικά βάθη και χρόνος

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel