Οι τελευταίοι σεισμοί, Canada, Καναδάς: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 3 Δεκεμβρίου 2021 20:03 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Απόκρυψη 16 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών από μέγεθος 2.4 ή μεγαλύτερο (60 στα 231 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 19:41 GMT (5 σεισμοί)
3 Δεκ 2021 14:41 (GMT -5) (3 Δεκ 2021 19:41 GMT)
?

n/a
Cass County, Μίσιγκαν, 17 km βόρεια από South Bend, St. Joseph County, Ιντιάνα, Ηνωμένες Πολιτείες (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 12:24 (GMT -5) (3 Δεκ 2021 17:24 GMT)
?

n/a
17 km βορειοανατολικά από North Bay, Nipissing District, Οντάριο, Καναδάς (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 01:35 (GMT -8) (3 Δεκ 2021 09:35 GMT)
?

n/a
Near Eugene, Oregon, USA (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 01:08 (GMT -7) (3 Δεκ 2021 08:08 GMT)
3.6

6 km
Canada: 66 Km NW of Fort St. John, BC
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 21:54 (GMT -5) (3 Δεκ 2021 02:54 GMT)
?

n/a
Near Brockton, Massachusetts, USA (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 18 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021 20:27 GMT (8 σεισμοί)
2 Δεκ 2021 13:27 (GMT -7) (2 Δεκ 2021 20:27 GMT)
?

n/a
Near Edmonton, Alberta, Canada (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 4 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 12:19 (GMT -7) (2 Δεκ 2021 19:19 GMT)
3.1

7.2 km
96 Km WNW of Haines Junction, Canada
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 13:46 (GMT -5) (2 Δεκ 2021 18:46 GMT)
?

n/a
Near Ottawa, Ontario, Canada (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 4 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 09:42 (GMT -5) (2 Δεκ 2021 14:42 GMT)
?

n/a
Near Bristol, New Hampshire, USA (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 09:05 (GMT -5) (2 Δεκ 2021 14:05 GMT)
2.4

0.3 km
Southern Quebec, Canada ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 04:00 (GMT -5) (2 Δεκ 2021 09:00 GMT)
2.4

18 km
Canada: 23 Km ENE of Lamarche, QC ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 23:55 (GMT -8) (2 Δεκ 2021 07:55 GMT)
?

n/a
Near Portland, Oregon, USA (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 16:04 (GMT -9) (2 Δεκ 2021 01:04 GMT)
3.1

3.8 km
118 Km WNW of Yakutat, Alaska
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 22:24 GMT (7 σεισμοί)
1 Δεκ 2021 15:24 (GMT -7) (1 Δεκ 2021 22:24 GMT)
2.4

6 km
39 Km SW of Dillon, Montana ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 15:01 (GMT -6) (1 Δεκ 2021 21:01 GMT)
?

n/a
Near Chicago, Illinois, USA (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 08:24 (GMT -7) (1 Δεκ 2021 15:24 GMT)
2.9

12 km
Canada: 28 Km SW of Burwash Landing, YT ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 04:16 (GMT -8) (1 Δεκ 2021 12:16 GMT)
2.4

1 km
Canada: 117 Km W of Skagway, AK ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 03:56 (GMT -7) (1 Δεκ 2021 10:56 GMT)
3.2

16 km
Canada: 32 Km NW of Fox Creek, AB
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 22:51 (GMT -8) (1 Δεκ 2021 06:51 GMT)
3.0

17 km
Canada: 96 Km W of Masset, BC
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 17:00 (GMT -9) (1 Δεκ 2021 02:00 GMT)
2.4

10 km
22 Km NW of Yakutat, AK ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 23:08 GMT (14 σεισμοί)
30 Νοε 2021 16:08 (GMT -7) (30 Νοε 2021 23:08 GMT)
3.1
British Columbia, Canada
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 15:20 (GMT -7) (30 Νοε 2021 22:20 GMT)
2.5
British Columbia, Canada ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 12:09 (GMT -8) (30 Νοε 2021 20:09 GMT)
3.0

10 km
204 Km W of Langlois, Oregon
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 12:53 (GMT -7) (30 Νοε 2021 19:53 GMT)
3.9
Alberta, Canada
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 12:37 (GMT -7) (30 Νοε 2021 19:37 GMT)
3.3

9.4 km
41 Km NNE of Leadore, Idaho
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 10:08 (GMT -7) (30 Νοε 2021 17:08 GMT)
2.4

9 km
Canada: 94 Km W of Burwash Landing, YT ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 11:36 (GMT -5) (30 Νοε 2021 16:36 GMT)
?

n/a
Near Hartford, Connecticut, USA (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 07:12 (GMT -9) (30 Νοε 2021 16:12 GMT)
2.6

10 km
178 Km SE of Yakutat, AK ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 02:27 (GMT -8) (30 Νοε 2021 10:27 GMT)
?

n/a
Near Everett, Washington, USA (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 23:32 (GMT -8) (30 Νοε 2021 07:32 GMT)
2.7

10 km
127 Km WSW of Pistol River, Oregon ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 01:40 (GMT -5) (30 Νοε 2021 06:40 GMT)
?

n/a
Near Providence, Rhode Island, USA (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 23:11 (GMT -6) (30 Νοε 2021 05:11 GMT)
3.7

18 km
Canada: 159 Km S of Naujaat, NU
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 20:31 (GMT -8) (30 Νοε 2021 04:31 GMT)
2.9

10.6 km
150 Km WSW of Pistol River, Oregon ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 18:06 (GMT -9) (30 Νοε 2021 03:06 GMT)
3.3

10 km
Canada: 223 Km SW of Port Alice, BC
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 22:45 GMT (8 σεισμοί)
29 Νοε 2021 17:45 (GMT -5) (29 Νοε 2021 22:45 GMT)
3.2

1 km
Southern Quebec, Canada
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 17:41 (GMT -5) (29 Νοε 2021 22:41 GMT)
2.8

1 km
Southern Quebec, Canada
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 10:43 (GMT -8) (29 Νοε 2021 18:43 GMT)
?

n/a
Near Seattle, Washington, USA (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 08:11 (GMT -9) (29 Νοε 2021 17:11 GMT)
3.1

14 km
Canada: 155 Km W of Masset, BC
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 05:28 (GMT -8) (29 Νοε 2021 13:28 GMT)
?

n/a
Near Vancouver, British Columbia, Canada (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 05:08 (GMT -8) (29 Νοε 2021 13:08 GMT)
2.5

22 km
Canada: 65 Km W of Port Clements, BC ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 19:03 (GMT -7) (29 Νοε 2021 02:03 GMT)
2.4

10.2 km
27 Km NW of Stanley, Idaho ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 17:00 (GMT -7) (29 Νοε 2021 00:00 GMT)
2.4

7.8 km
19 Km NE of West Yellowstone, Montana ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 22:30 GMT (4 σεισμοί)
28 Νοε 2021 15:30 (GMT -7) (28 Νοε 2021 22:30 GMT)
3.0

5 km
Canada: 66 Km NW of Fort St. John, BC
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 12:42 (GMT -7) (28 Νοε 2021 19:42 GMT)
2.6

10 km
14 Km SW of Stanley, Idaho ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 23:38 (GMT -8) (28 Νοε 2021 07:38 GMT)
?

n/a
Near Vancouver, British Columbia, Canada (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 4 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 23:17 (GMT -5) (28 Νοε 2021 04:17 GMT)
3.4

18 km
Canada: 82 Km SE of Marten Falls, ON
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 21:43 GMT (14 σεισμοί)
27 Νοε 2021 21:43 GMT
3.8

10 km
Canada: 195 Km W of Port Alice, BC
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 10:48 (GMT -7) (27 Νοε 2021 17:48 GMT)
2.6

9 km
Canada: 28 Km SW of Burwash Landing, YT
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 10:36 (GMT -7) (27 Νοε 2021 17:36 GMT)
3.3

11 km
Canada: 28 Km W of Burwash Landing, YT
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 16:40 GMT
3.4

10 km
Canada: 199 Km W of Port Alice, BC
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 14:38 GMT
2.8

26 km
Canada: 73 Km S of Port Alice, BC ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 06:09 (GMT -7) (27 Νοε 2021 13:09 GMT)
2.5

11 km
22 Km WNW of Stanley, Idaho ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 12:16 GMT
4.0

10 km
Canada: 201 Km W of Port Alice, BC
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 12:08 GMT
3.5

10 km
Canada: 192 Km W of Port Alice, BC
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 12:05 GMT
3.5

10 km
Canada: 191 Km W of Port Alice, BC
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 11:16 GMT
3.4

10 km
Canada: 188 Km W of Port Alice, BC
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 02:57 (GMT -5) (27 Νοε 2021 07:57 GMT)
?

n/a
Near Warwick, Rhode Island, USA (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 07:37 GMT
3.4

8 km
Canada: 147 Km NW of Fort St. John, BC
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 07:36 GMT
3.5

10 km
Canada: 198 Km W of Port Alice, BC
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 21:18 (GMT -8) (27 Νοε 2021 05:18 GMT)
2.5

15 km
11 Km WNW of Beaver, Oregon 2 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3 x 1011 joules (82.1 megawatt hours, ισοδυναμεί με 70.7 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
Σεισμικά βάθη και χρόνος

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube