Οι τελευταίοι σεισμοί, Mexico and Central America: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 22 Ιανουαρίου 2022 14:24 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 5.4 - North Pacific Ocean, Μεξικό, Κυρ, 16 Ιαν 2022 17:31 (GMT -6)
Ο μεγαλύτερος σεισμός σήμερα: Μέγεθος 5.2 - Gulf of California, Μεξικό, Παρ, 21 Ιαν 2022 14:26 (GMT -7)
Ο πιο πρόσφατος σεισμός: Μέγεθος 4.1 - Candelaria Loxicha, Oaxaca, Μεξικό, Σάβ, 22 Ιαν 2022 06:42 (GMT -6)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Απόκρυψη 3 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών από μέγεθος 3 ή μεγαλύτερο (299 στα 624 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 12:42 GMT (23 σεισμοί)
22 Ιαν 2022 06:42 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 12:42 GMT)
4.1

42 km
Candelaria Loxicha, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 04:51 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 10:51 GMT)
3.7

5 km
Acambay de Ruiz Castañeda, México, 90 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 02:11 (GMT -8) (22 Ιαν 2022 10:11 GMT)
3.1

10 km
Ensenada Municipality, Baja California, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 03:51 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 09:51 GMT)
2.4

41 km
North Pacific Ocean, 90 km δυτικά από Μανάγκουα, Νικαράγουα Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 03:51 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 09:51 GMT)
2.9

37 km
North Pacific Ocean, 197 km νοτιοδυτικά από Μανάγκουα, Νικαράγουα Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 03:51 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 09:51 GMT)
3.1

104 km
North Pacific Ocean, 184 km νοτιοδυτικά από Μανάγκουα, Νικαράγουα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 03:33 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 09:33 GMT)
3.7

132 km
Uxpanapa, Veracruz, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 03:28 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 09:28 GMT)
3.9

165 km
Cintalapa, Chiapas, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 03:23 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 09:23 GMT)
3.7

30 km
Villa de Alvarez, Colima, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 03:23 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 09:23 GMT)
3.7

22 km
Coyuca de Benitez, Guerrero, 294 km νότια από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 03:08 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 09:08 GMT)
3.5

11 km
Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 02:58 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 08:58 GMT)
3.9

130 km
Matias Romero Avendaño, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 02:56 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 08:56 GMT)
3.6

51 km
San Pedro Huamelula, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 01:19 (GMT -7) (22 Ιαν 2022 08:19 GMT)
4.0

6 km
Gulf of California, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 01:34 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 07:34 GMT)
2.7

26 km
Nicoya, Provincia de Guanacaste, 169 km δυτικά από Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα Περ.Χάρτης
21 Ιαν 2022 23:16 (GMT -8) (22 Ιαν 2022 07:16 GMT)
3.9

9 km
Mexico: 41 Km Al SURESTE De SAN FELIPE, BC
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.4 x 1013 joules (6.53 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 5618 τόνους TNT ή 0.4 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
Σεισμικά βάθη και χρόνος

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy over time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy over time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube