Recent earthquakes in Costa Rica - complete list & interactive map

Τελευταία ανανενώση 3 Δεκεμβρίου 2021 23:36 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (37 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 18:59 GMT (7 σεισμοί)
3 Δεκ 2021 12:59 (GMT -6) (3 Δεκ 2021 18:59 GMT)
3.5

9 km
North Pacific Ocean, 60 km νοτιοδυτικά από Golfito, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 11:33 (GMT -6) (3 Δεκ 2021 17:33 GMT)
2.7

116 km
21 km νότια από Nicaragua, Departamento de Rivas, Νικαράγουα ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 03:25 (GMT -6) (3 Δεκ 2021 09:25 GMT)
2.8

11 km
5.6 km νότια από Πουέρτο Λιμόν, Limon, Κόστα Ρίκα ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 01:42 (GMT -6) (3 Δεκ 2021 07:42 GMT)
3.1

31 km
North Pacific Ocean, 15 km νότια από Πουνταρένας, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 01:41 (GMT -6) (3 Δεκ 2021 07:41 GMT)
3.9

13 km
North Pacific Ocean, 215 km νοτιοδυτικά από Μανάγκουα, Νικαράγουα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 00:59 (GMT -6) (3 Δεκ 2021 06:59 GMT)
3.2

4 km
North Pacific Ocean, 61 km νοτιοδυτικά από Golfito, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 18:49 (GMT -6) (3 Δεκ 2021 00:49 GMT)
2.4

6 km
El Guarco, Provincia de Cartago, 16 km νοτιοανατολικά από Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021 13:18 GMT (6 σεισμοί)
2 Δεκ 2021 08:18 (GMT -5) (2 Δεκ 2021 13:18 GMT)
3.2

40 km
Baru District, 25 km νοτιοδυτικά από Concepcion, Παναμάς
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 05:02 (GMT -6) (2 Δεκ 2021 11:02 GMT)
3.5

28 km
North Pacific Ocean, 151 km νοτιοδυτικά από Μανάγκουα, Νικαράγουα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 04:42 (GMT -6) (2 Δεκ 2021 10:42 GMT)
2.8

18 km
North Pacific Ocean, 81 km νοτιοδυτικά από Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 03:15 (GMT -6) (2 Δεκ 2021 09:15 GMT)
3.1

27 km
North Pacific Ocean, 89 km νοτιοδυτικά από Nicaragua, Νικαράγουα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 21:21 (GMT -6) (2 Δεκ 2021 03:21 GMT)
3.6

16 km
North Pacific Ocean, 49 km νοτιοδυτικά από Golfito, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 18:18 (GMT -6) (2 Δεκ 2021 00:18 GMT)
2.6

28 km
Leon Cortés Castro, 30 km νότια από Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 23:44 GMT (10 σεισμοί)
1 Δεκ 2021 17:44 (GMT -6) (1 Δεκ 2021 23:44 GMT)
4.1

22 km
12 km νοτιοανατολικά από Corredor, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 12:45 (GMT -6) (1 Δεκ 2021 18:45 GMT)
2.9

56 km
15 km νοτιοδυτικά από Αλαχουέλα, Κόστα Ρίκα ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 06:06 (GMT -6) (1 Δεκ 2021 12:06 GMT)
3.6

13 km
Caribbean Sea, 64 km βόρεια από Πουέρτο Λιμόν, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 06:03 (GMT -6) (1 Δεκ 2021 12:03 GMT)
3.0

24 km
Caribbean Sea, 62 km βόρεια από Πουέρτο Λιμόν, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 05:57 (GMT -6) (1 Δεκ 2021 11:57 GMT)
3.3

14 km
North Pacific Ocean, 12 km νότια από Golfito, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 06:41 (GMT -5) (1 Δεκ 2021 11:41 GMT)
3.3

26 km
North Pacific Ocean, 41 km νοτιοδυτικά από David, Παναμάς
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 05:34 (GMT -6) (1 Δεκ 2021 11:34 GMT)
3.9

17 km
North Pacific Ocean, 188 km νοτιοδυτικά από Μανάγκουα, Νικαράγουα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 05:05 (GMT -6) (1 Δεκ 2021 11:05 GMT)
3.2

53 km
Quepos, Provincia de Puntarenas, 21 km νοτιοδυτικά από Σαν Ισίδρο δε Ελ Χενεράλ, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 19:56 (GMT -6) (1 Δεκ 2021 01:56 GMT)
4.0

6 km
North Pacific Ocean, 152 km δυτικά από Λιμπέρια, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 19:38 (GMT -6) (1 Δεκ 2021 01:38 GMT)
3.2

10 km
North Pacific Ocean, 172 km νοτιοδυτικά από Μανάγκουα, Νικαράγουα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 23:35 GMT (5 σεισμοί)
30 Νοε 2021 18:35 (GMT -5) (30 Νοε 2021 23:35 GMT)
3.7

10 km
Ngöbe-Buglé, 79 km βορειοανατολικά από David, Παναμάς
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 03:29 (GMT -6) (30 Νοε 2021 09:29 GMT)
2.7

38 km
North Pacific Ocean, 21 km νοτιοδυτικά από San Rafael del Sur, Νικαράγουα ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 03:13 (GMT -6) (30 Νοε 2021 09:13 GMT)
2.5

53 km
Montes de Oro, 30 km βορειοανατολικά από Πουνταρένας, Κόστα Ρίκα ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 00:49 (GMT -6) (30 Νοε 2021 06:49 GMT)
2.9

29 km
North Pacific Ocean, 88 km νοτιοδυτικά από Jinotepe, Νικαράγουα ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 20:05 (GMT -5) (30 Νοε 2021 01:05 GMT)
3.5

28 km
Baru District, 41 km δυτικά από David, Παναμάς
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 03:45 GMT (1 σεισμός)
28 Νοε 2021 21:45 (GMT -6) (29 Νοε 2021 03:45 GMT)
3.1

25 km
North Pacific Ocean, Κόστα Ρίκα, 80 km νοτιοδυτικά από Nicaragua, Νικαράγουα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 07:41 GMT (2 σεισμοί)
28 Νοε 2021 01:41 (GMT -6) (28 Νοε 2021 07:41 GMT)
2.9

13 km
North Pacific Ocean, 14 km νότια από Golfito, Κόστα Ρίκα ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 00:14 (GMT -5) (28 Νοε 2021 05:14 GMT)
2.7

15 km
Distrito de Alanje, 23 km δυτικά από David, Παναμάς ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 11:04 GMT (6 σεισμοί)
27 Νοε 2021 06:04 (GMT -5) (27 Νοε 2021 11:04 GMT)
2.6

26 km
40 km βόρεια από David, Provincia de Chiriqui, Παναμάς ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 05:07 (GMT -5) (27 Νοε 2021 10:07 GMT)
2.6

12 km
8.3 km βορειοανατολικά από Puerto Armuelles, Παναμάς ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 04:02 (GMT -6) (27 Νοε 2021 10:02 GMT)
3.0

2 km
North Pacific Ocean, 76 km νοτιοδυτικά από Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 23:57 (GMT -6) (27 Νοε 2021 05:57 GMT)
3.0

15 km
North Pacific Ocean, 86 km νοτιοδυτικά από Nicaragua, Νικαράγουα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 22:37 (GMT -6) (27 Νοε 2021 04:37 GMT)
2.6

1 km
North Pacific Ocean, 30 km νοτιοδυτικά από San Rafael del Sur, Νικαράγουα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 22:37 (GMT -6) (27 Νοε 2021 04:37 GMT)
3.1

25 km
North Pacific Ocean, 151 km νοτιοδυτικά από Μανάγκουα, Νικαράγουα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.8 x 1011 joules (107 megawatt hours, ισοδυναμεί με 91.9 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
Σεισμικά βάθη και χρόνος

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube