Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί στην Κροατία: τελευταίες 24 ώρες, Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 6 Οκτωβρίου 2022 01:49 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Τις τελευταίες 24 ώρες, Την Κροατία είχε 21 μικρούς σεισμούς κάτω των 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.1 | Italy: 5 Km SE Camerino (MC) -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 1.7 | 7.1 km ΒΑ από Norcia, Provincia di Perugia, Ούμπρια, Ιταλία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 στην Κροατία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες9 σεισμοί
Τελευταίες 7 ημέρες118 σεισμοί | 10 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες531 σεισμοί | 58 σεισμοί M2+ | 7 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες1,465 σεισμοί | 154 σεισμοί M2+ | 22 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 365 ημέρες6,286 σεισμοί | 748 σεισμοί M2+ | 102 σεισμοί M3+ | 13 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί στην Κροατία | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (21 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
6 Οκτ 2022 02:36 (GMT +2) (6 Οκτ 2022 00:36 GMT)
1.1

17 km
Italy: 5 Km SE Camerino (MC) Περ.
6 Οκτ 2022 02:28 (GMT +2) (6 Οκτ 2022 00:28 GMT)
0.7

16 km
Central Italy Περ.
6 Οκτ 2022 02:20 (GMT +2) (6 Οκτ 2022 00:20 GMT)
0.9

14 km
Central Italy Περ.
Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 GMT (18 σεισμοί)
6 Οκτ 2022 00:29 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 22:29 GMT)
0.5

16 km
Central Italy Περ.
5 Οκτ 2022 19:17 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 17:17 GMT)
0.9

11 km
Central Italy Περ.
5 Οκτ 2022 18:56 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 16:56 GMT)
0.8

16 km
Central Italy Περ.
5 Οκτ 2022 18:27 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 16:27 GMT)
0.8

12 km
Central Italy Περ.
5 Οκτ 2022 18:18 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 16:18 GMT)
0.6

9 km
Central Italy Περ.
5 Οκτ 2022 17:56 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 15:56 GMT)
1.7

9.2 km
7.1 km βορειοανατολικά από Norcia, Ιταλία Περ.
5 Οκτ 2022 15:23 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 13:23 GMT)
0.8

14 km
Central Italy Περ.
5 Οκτ 2022 14:14 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 12:14 GMT)
0.3

10.5 km
Central Italy Περ.
5 Οκτ 2022 13:55 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 11:55 GMT)
1.3

11 km
Italy: 5 Km NW Preci (PG) Περ.
5 Οκτ 2022 13:18 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 11:18 GMT)
1.0

10.3 km
Italy: 3 Km SW Gualdo Tadino (PG) Περ.
5 Οκτ 2022 12:51 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 10:51 GMT)
0.9

8 km
Central Italy Περ.
5 Οκτ 2022 12:08 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 10:08 GMT)
1.7

23 km
Αμπρούτσο, 8.5 km νοτιοανατολικά από Ascoli Piceno, Ιταλία Περ.
5 Οκτ 2022 09:55 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 07:55 GMT)
1.2

9.8 km
Italy: 6 Km W Fabriano (AN) Περ.
5 Οκτ 2022 07:52 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 05:52 GMT)
0.7

13 km
Central Italy Περ.
5 Οκτ 2022 07:00 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 05:00 GMT)
0.9

13 km
Central Italy Περ.
5 Οκτ 2022 06:15 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 04:15 GMT)
1.1

9.9 km
Italy: 1 Km E Norcia (PG) Περ.
5 Οκτ 2022 06:10 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 04:10 GMT)
1.6

22 km
Αμπρούτσο, 8 km νότια από Ascoli Piceno, Ιταλία Περ.
5 Οκτ 2022 05:06 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 03:06 GMT)
1.3

9.7 km
Italy: 3 Km S Nocera Umbra (PG) Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 9.5 x 107 joules (26.3 kilowatt hours) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Arzberg, Steiermark, Austria (ARSA/OE network) | Show on map | Station Info
Seismic station Arzberg, Steiermark, Austria: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!
Σεισμικά βάθη και χρόνος
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy over time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy over time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings