Οι τελευταίοι σεισμοί, Cyprus, Κύπρος: τελευταίες 30 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 4 Δεκεμβρίου 2021 14:59 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (39 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 13:14 GMT (3 σεισμοί)
3 Δεκ 2021 16:14 (GMT +3) (3 Δεκ 2021 13:14 GMT)
1.3
Turkey: BUYUKECELI-GULNAR (MERSIN) ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 11:33 (GMT +2) (3 Δεκ 2021 09:33 GMT)
2.2

25 km
Eastern Mediterranean, 77 km νοτιοδυτικά από Alanya, Τουρκία ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 07:00 (GMT +2) (3 Δεκ 2021 05:00 GMT)
2.4

8 km
Eastern Mediterranean, 40 km νότια από Πάφος, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 21:04 GMT (2 σεισμοί)
1 Δεκ 2021 23:04 (GMT +2) (1 Δεκ 2021 21:04 GMT)
2.5

6.8 km
Eastern Mediterranean, 86 km βορειοδυτικά από Πάφος, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 16:37 (GMT +3) (1 Δεκ 2021 13:37 GMT)
1.3
Turkey: YANISLI-GULNAR (MERSIN) ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 10:38 GMT (1 σεισμός)
27 Νοε 2021 13:38 (GMT +3) (27 Νοε 2021 10:38 GMT)
1.2
Turkey: BUYUKECELI-GULNAR (MERSIN) ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 10:40 GMT (1 σεισμός)
26 Νοε 2021 13:40 (GMT +3) (26 Νοε 2021 10:40 GMT)
1.1
Turkey: KOCASLI-GULNAR (MERSIN) ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 22:18 GMT (2 σεισμοί)
24 Νοε 2021 00:18 (GMT +2) (23 Νοε 2021 22:18 GMT)
2.0

12 km
Eastern Mediterranean, 39 km βορειοδυτικά από Λαττάκεια, Συρία ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 13:28 (GMT +3) (23 Νοε 2021 10:28 GMT)
1.3
Turkey: BUYUKECELI-GULNAR (MERSIN) ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 03:43 GMT (1 σεισμός)
21 Νοε 2021 05:43 (GMT +2) (21 Νοε 2021 03:43 GMT)
?

n/a
Káto Polemídia, 2.8 km βορειοδυτικά από Lemesós, Κύπρος (μη επιβεβαιωμένους) 3 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 13:59 GMT (1 σεισμός)
19 Νοε 2021 16:59 (GMT +3) (19 Νοε 2021 13:59 GMT)
1.2
Turkey: YANISLI-GULNAR (MERSIN) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 10:29 GMT (1 σεισμός)
18 Νοε 2021 13:29 (GMT +3) (18 Νοε 2021 10:29 GMT)
0.9
Turkey: BUYUKECELI-GULNAR (MERSIN) ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 14:00 GMT (1 σεισμός)
17 Νοε 2021 17:00 (GMT +3) (17 Νοε 2021 14:00 GMT)
1.4
Turkey: KOCASLI-GULNAR (MERSIN) ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 11:32 GMT (1 σεισμός)
14 Νοε 2021 13:32 (GMT +2) (14 Νοε 2021 11:32 GMT)
2.8

5 km
Eastern Mediterranean, 38 km νοτιοδυτικά από Πάφος, Κύπρος 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 15:06 GMT (3 σεισμοί)
13 Νοε 2021 18:06 (GMT +3) (13 Νοε 2021 15:06 GMT)
1.7
44 km νοτιοδυτικά από Silifke, Τουρκία 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
13 Νοε 2021 09:53 (GMT +2) (13 Νοε 2021 07:53 GMT)
2.9

20 km
Eastern Mediterranean, 73 km νοτιοδυτικά από Alanya, Τουρκία ΠερισσότεροΧάρτης
13 Νοε 2021 04:53 (GMT +2) (13 Νοε 2021 02:53 GMT)
3.2

5.3 km
Eastern Mediterranean, 49 km νοτιοδυτικά από Πάφος, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 17:38 GMT (7 σεισμοί)
12 Νοε 2021 19:38 (GMT +2) (12 Νοε 2021 17:38 GMT)
2.2

8.8 km
Foinikária, 8.4 km βορειοανατολικά από Lemesós, Κύπρος 6 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
12 Νοε 2021 18:24 (GMT +2) (12 Νοε 2021 16:24 GMT)
2.1

8.8 km
Kýpros, Επαρχία Λάρνακας, 24 km βορειοανατολικά από Lemesós, Κύπρος 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
12 Νοε 2021 17:06 (GMT +2) (12 Νοε 2021 15:06 GMT)
2.4

10.3 km
Eastern Mediterranean, Ηνωμένο Βασίλειο, 28 km νοτιοανατολικά από Lemesós, Κύπρος 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
12 Νοε 2021 16:42 (GMT +2) (12 Νοε 2021 14:42 GMT)
2.7

12 km
Akroúnta, 12 km βορειοανατολικά από Lemesós, Κύπρος 5 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
12 Νοε 2021 16:35 (GMT +2) (12 Νοε 2021 14:35 GMT)
2.9

6.6 km
Kýpros, 22 km βόρεια από Lemesós, Κύπρος 4 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
12 Νοε 2021 16:30 (GMT +2) (12 Νοε 2021 14:30 GMT)
3.3

6.6 km
Kýpros, 23 km νοτιοδυτικά από Λευκωσία, Κύπρος 38 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
12 Νοε 2021 16:26 (GMT +2) (12 Νοε 2021 14:26 GMT)
3.6

6.1 km
Eastern Mediterranean, 12 km ανατολικά από Lemesós, Κύπρος 215 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 14:44 GMT (2 σεισμοί)
10 Νοε 2021 17:44 (GMT +3) (10 Νοε 2021 14:44 GMT)
0.7
Turkey: BUYUKECELI-GULNAR (MERSIN) ΠερισσότεροΧάρτης
10 Νοε 2021 13:40 (GMT +2) (10 Νοε 2021 11:40 GMT)
2.1

28 km
Eastern Mediterranean, 50 km βορειοδυτικά από Λαττάκεια, Συρία ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021 20:21 GMT (1 σεισμός)
8 Νοε 2021 22:21 (GMT +2) (8 Νοε 2021 20:21 GMT)
1.7

14 km
Eastern Mediterranean, 80 km δυτικά από Αντιόχεια, Τουρκία ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2021 20:51 GMT (3 σεισμοί)
7 Νοε 2021 22:51 (GMT +2) (7 Νοε 2021 20:51 GMT)
2.7

10.9 km
Eastern Mediterranean, 69 km βορειοανατολικά από Λευκωσία, Κύπρος 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
7 Νοε 2021 22:41 (GMT +2) (7 Νοε 2021 20:41 GMT)
2.0

5.2 km
Eastern Mediterranean, 69 km βορειοανατολικά από Λευκωσία, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
7 Νοε 2021 08:34 (GMT +2) (7 Νοε 2021 06:34 GMT)
2.4

12 km
Eastern Mediterranean, 93 km νοτιοδυτικά από Alanya, Τουρκία ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021 14:15 GMT (4 σεισμοί)
6 Νοε 2021 17:15 (GMT +3) (6 Νοε 2021 14:15 GMT)
1.1
Turkey: BUYUKECELI-GULNAR (MERSIN) ΠερισσότεροΧάρτης
6 Νοε 2021 17:14 (GMT +3) (6 Νοε 2021 14:14 GMT)
1.3
Turkey: BUYUKECELI-GULNAR (MERSIN) ΠερισσότεροΧάρτης
6 Νοε 2021 16:28 (GMT +3) (6 Νοε 2021 13:28 GMT)
1.2
Turkey: BUYUKECELI-GULNAR (MERSIN) ΠερισσότεροΧάρτης
6 Νοε 2021 13:35 (GMT +3) (6 Νοε 2021 10:35 GMT)
1.3
Turkey: KOCASLI-GULNAR (MERSIN) ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2021 20:27 GMT (3 σεισμοί)
5 Νοε 2021 22:27 (GMT +2) (5 Νοε 2021 20:27 GMT)
2.5

12 km
Kýpros, Επαρχία Λευκωσίας, 43 km βορειοδυτικά από Lemesós, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
5 Νοε 2021 17:59 (GMT +3) (5 Νοε 2021 14:59 GMT)
1.0
Turkey: BUYUKECELI-GULNAR (MERSIN) ΠερισσότεροΧάρτης
5 Νοε 2021 13:06 (GMT +3) (5 Νοε 2021 10:06 GMT)
1.3
Turkey: YESILOVACIK-SILIFKE (MERSIN) ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2021 15:04 GMT (2 σεισμοί)
4 Νοε 2021 18:04 (GMT +3) (4 Νοε 2021 15:04 GMT)
0.7
Turkey: BUYUKECELI-GULNAR (MERSIN) ΠερισσότεροΧάρτης
4 Νοε 2021 18:02 (GMT +3) (4 Νοε 2021 15:02 GMT)
0.6
Turkey: BUYUKECELI-GULNAR (MERSIN) ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.3 x 1010 joules (9.12 megawatt hours, ισοδυναμεί με 7.84 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
Σεισμικά βάθη και χρόνος

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube