Οι τελευταίοι σεισμοί, France, Γαλλία: τελευταίες 30 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 4 Δεκεμβρίου 2021 19:54 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 11 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών από μέγεθος 2.2 ή μεγαλύτερο (59 στα 1059 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 13:39 GMT (2 σεισμοί)
4 Δεκ 2021 14:39 (GMT +1) (4 Δεκ 2021 13:39 GMT)
2.1

5 km
Pyrénées-Atlantiques, 22 km νότια από Dax, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
4 Δεκ 2021 08:35 (GMT +1) (4 Δεκ 2021 07:35 GMT)
3.0

44 km
4.7 km βόρεια από Ζυρίχη, Ελβετία
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 20:18 GMT (2 σεισμοί)
3 Δεκ 2021 21:18 (GMT +1) (3 Δεκ 2021 20:18 GMT)
2.2
13 km βορειοανατολικά από Σελεστά, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 11:35 (GMT +1) (3 Δεκ 2021 10:35 GMT)
2.2

0.9 km
8 km νοτιοδυτικά από Balingen, Γερμανία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021 19:22 GMT (7 σεισμοί)
2 Δεκ 2021 20:22 (GMT +1) (2 Δεκ 2021 19:22 GMT)
2.7

4.6 km
11 km ανατολικά από Bressuire, Γαλλία
Το ενιωσα - 62 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 14:50 (GMT +1) (2 Δεκ 2021 13:50 GMT)
?

n/a
8.9 km βορειοδυτικά από Ventimiglia, Ιταλία (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 6 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 12:21 (GMT +1) (2 Δεκ 2021 11:21 GMT)
?

n/a
4.6 km βόρεια από Ντούισμπουργκ, Γερμανία (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 12:01 (GMT +1) (2 Δεκ 2021 11:01 GMT)
2.6

2 km
Côtes-d'Armor, 19 km βορειοδυτικά από Pontivy, Γαλλία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 11:53 (GMT +1) (2 Δεκ 2021 10:53 GMT)
2.2
Côtes-d'Armor, 24 km νοτιοδυτικά από Σαιν-Μαλό, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 04:44 (GMT +1) (2 Δεκ 2021 03:44 GMT)
2.8
8.7 km νοτιοανατολικά από Tolosa, Ισπανία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 02:09 (GMT +1) (2 Δεκ 2021 01:09 GMT)
2.3

5.6 km
Bay of Biscay, 15 km νοτιοδυτικά από Σαιν-Ναζαίρ, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 10:49 GMT (3 σεισμοί)
1 Δεκ 2021 11:49 (GMT +1) (1 Δεκ 2021 10:49 GMT)
2.2

5 km
13 km βόρεια από Bourgoin-Jallieu, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 09:37 (GMT +0) (1 Δεκ 2021 09:37 GMT)
?

n/a
0.5 km δυτικά από Woking, Ηνωμένο Βασίλειο (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 07:19 (GMT +1) (1 Δεκ 2021 06:19 GMT)
2.4

6.1 km
France: Near Perpignan ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 22:03 GMT (3 σεισμοί)
30 Νοε 2021 23:03 (GMT +1) (30 Νοε 2021 22:03 GMT)
2.0

8.7 km
France: Le Locle NE 5 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 12:20 (GMT +1) (30 Νοε 2021 11:20 GMT)
2.5

5 km
Germany: Wörrstadt (Rheinland-Pfalz, DE) 3 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 11:38 (GMT +1) (30 Νοε 2021 10:38 GMT)
1.0
France: Near Bayonne (quarry Blast) 6 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 21:43 GMT (3 σεισμοί)
29 Νοε 2021 22:43 (GMT +1) (29 Νοε 2021 21:43 GMT)
?

n/a
Near Köln, Germany (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 11:56 (GMT +0) (29 Νοε 2021 11:56 GMT)
?

n/a
Near London, England, United Kingdom (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 5 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 02:21 (GMT +1) (29 Νοε 2021 01:21 GMT)
2.2

3 km
Spain: S CASO.O ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 11:04 GMT (4 σεισμοί)
28 Νοε 2021 12:04 (GMT +1) (28 Νοε 2021 11:04 GMT)
3.8

5 km
France: Near Dijon
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 12:04 (GMT +1) (28 Νοε 2021 11:04 GMT)
3.4

5 km
France: Near Valence
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 12:03 (GMT +1) (28 Νοε 2021 11:03 GMT)
3.4

100 km
FRANCE
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 01:40 (GMT +1) (28 Νοε 2021 00:40 GMT)
2.5

19 km
France: Near Vichy ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 19:48 GMT (1 σεισμός)
27 Νοε 2021 20:48 (GMT +1) (27 Νοε 2021 19:48 GMT)
3.1

10 km
FRANCE 112 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 17:09 GMT (4 σεισμοί)
26 Νοε 2021 18:09 (GMT +1) (26 Νοε 2021 17:09 GMT)
2.4

11 km
Spain: E LA VALL DE BO ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 12:03 (GMT +1) (26 Νοε 2021 11:03 GMT)
2.3

0.8 km
Germany: Rottweil D ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 08:49 (GMT +0) (26 Νοε 2021 08:49 GMT)
?

n/a
Near Crawley, England, United Kingdom (μη επιβεβαιωμένους) 2 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 08:11 (GMT +1) (26 Νοε 2021 07:11 GMT)
2.4
France: Near Hyères ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 20:07 GMT (2 σεισμοί)
25 Νοε 2021 21:07 (GMT +1) (25 Νοε 2021 20:07 GMT)
2.0

3.1 km
France: Near Challans 5 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 11:41 (GMT +0) (25 Νοε 2021 11:41 GMT)
?

n/a
Near London, England, United Kingdom (μη επιβεβαιωμένους) 3 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 22:40 GMT (1 σεισμός)
24 Νοε 2021 22:40 (GMT +0) (24 Νοε 2021 22:40 GMT)
?

n/a
Near London Borough of Bexley, England, United Kingdom (μη επιβεβαιωμένους) 2 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 14:25 GMT (1 σεισμός)
23 Νοε 2021 15:25 (GMT +1) (23 Νοε 2021 14:25 GMT)
?

n/a
Near Reutlingen, Baden-Württemberg, Germany (μη επιβεβαιωμένους) 5 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 13:23 GMT (1 σεισμός)
22 Νοε 2021 14:23 (GMT +1) (22 Νοε 2021 13:23 GMT)
2.8

2 km
France: PYRENEES ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 21:28 GMT (2 σεισμοί)
20 Νοε 2021 22:28 (GMT +1) (20 Νοε 2021 21:28 GMT)
2.1

5 km
FRANCE 8 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
20 Νοε 2021 06:21 (GMT +1) (20 Νοε 2021 05:21 GMT)
3.5

13 km
Italy: Costa Toscana Livornese (Livorno) 34 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 09:15 GMT (1 σεισμός)
19 Νοε 2021 10:15 (GMT +1) (19 Νοε 2021 09:15 GMT)
?

n/a
Near Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, France (μη επιβεβαιωμένους) 3 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 10:42 GMT (3 σεισμοί)
18 Νοε 2021 11:42 (GMT +1) (18 Νοε 2021 10:42 GMT)
2.6

15 km
FRANCE 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
18 Νοε 2021 10:40 (GMT +1) (18 Νοε 2021 09:40 GMT)
2.4

7.1 km
Germany: Albstadt D 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
18 Νοε 2021 10:30 (GMT +1) (18 Νοε 2021 09:30 GMT)
2.6

5 km
FRANCE ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 15:20 GMT (2 σεισμοί)
17 Νοε 2021 16:20 (GMT +1) (17 Νοε 2021 15:20 GMT)
2.5

2 km
Switzerland: Zermatt VS 3 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
17 Νοε 2021 01:30 (GMT +1) (17 Νοε 2021 00:30 GMT)
2.6

34 km
Spain: Near Argelès-sur-Mer ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 17:27 GMT (4 σεισμοί)
16 Νοε 2021 18:27 (GMT +1) (16 Νοε 2021 17:27 GMT)
2.4

9 km
Switzerland: Thun BE 2 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
16 Νοε 2021 14:34 (GMT +1) (16 Νοε 2021 13:34 GMT)
2.4
France: Near Brest (explosion) ΠερισσότεροΧάρτης
16 Νοε 2021 13:11 (GMT +1) (16 Νοε 2021 12:11 GMT)
2.2
France: Near Brest (explosion) ΠερισσότεροΧάρτης
16 Νοε 2021 01:47 (GMT +1) (16 Νοε 2021 00:47 GMT)
2.4

5 km
France: Near Arlon ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 05:03 GMT (2 σεισμοί)
15 Νοε 2021 06:03 (GMT +1) (15 Νοε 2021 05:03 GMT)
2.5

4.5 km
France: Near Caen 15 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
15 Νοε 2021 03:17 (GMT +1) (15 Νοε 2021 02:17 GMT)
2.3

27 km
Netherlands: Vessem (NL) ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 14:41 GMT (1 σεισμός)
12 Νοε 2021 14:41 (GMT +0) (12 Νοε 2021 14:41 GMT)
3.2

26 km
Spain: MEDITERR ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 22:30 GMT (1 σεισμός)
11 Νοε 2021 23:30 (GMT +1) (11 Νοε 2021 22:30 GMT)
2.4

14 km
France: Near Pamplona ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021 11:04 GMT (1 σεισμός)
8 Νοε 2021 12:04 (GMT +1) (8 Νοε 2021 11:04 GMT)
2.3
France: Near Turin ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2021 20:04 GMT (2 σεισμοί)
7 Νοε 2021 21:04 (GMT +1) (7 Νοε 2021 20:04 GMT)
?

n/a
Near Basle, Basel-City, Switzerland (μη επιβεβαιωμένους) 2 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
7 Νοε 2021 16:41 (GMT +1) (7 Νοε 2021 15:41 GMT)
2.2

14 km
Italy: 2 Km NE Palazzolo Sull'Oglio (BS) ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021 21:39 GMT (2 σεισμοί)
6 Νοε 2021 22:39 (GMT +1) (6 Νοε 2021 21:39 GMT)
1.9

7.6 km
Italy: 3 Km NE Lucca (LU) 3 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
6 Νοε 2021 18:49 (GMT +1) (6 Νοε 2021 17:49 GMT)
2.3

1.2 km
Switzerland: NEUCHATEL 3 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2021 11:16 GMT (3 σεισμοί)
5 Νοε 2021 12:16 (GMT +1) (5 Νοε 2021 11:16 GMT)
2.3
France: Near Nancy (quarry Blast) ΠερισσότεροΧάρτης
5 Νοε 2021 10:25 (GMT +1) (5 Νοε 2021 09:25 GMT)
2.8

6.3 km
Switzerland: Schoeftland AG 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
5 Νοε 2021 05:46 (GMT +1) (5 Νοε 2021 04:46 GMT)
2.3

5 km
France: PYRENEES ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2021 21:14 GMT (1 σεισμός)
4 Νοε 2021 22:14 (GMT +1) (4 Νοε 2021 21:14 GMT)
2.3

14 km
France: Near Vannes ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 7.9 x 1010 joules (22 megawatt hours, ισοδυναμεί με 19 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
Σεισμικά βάθη και χρόνος

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube