Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Γεωργία, ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 5 Ιανουαρίου 2023 07:28 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 14 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 80 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
Από το 1900, Γεωργία, ΗΠΑ, είχε 2 σεισμούς μεγέθους 5.0 ή μεγαλύτερο, 14 σεισμούς μεγέθους 4+ και 80 σεισμούς μεγέθους 3+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.6 | 34 km ΒΑ από Κολούμπια, Richland County, Νότια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 5.2 | 12 km ΝΑ από Victoria, Buncombe County, Βόρεια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
3.0+
4.0+
5.0+
Filter by age:

όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 3 ή μεγαλύτερο (96 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
29 Ιου 2022 19:03 (GMT -4) (29 Ιου 2022 23:03 GMT)
3.6

3 km
2102 km (1306 mi)34 km βορειοανατολικά από Κολούμπια, Richland County, Νότια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες 628 εκθέσειςΠερ.
29 Ιου 2022 14:43 (GMT -4) (29 Ιου 2022 18:43 GMT)
3.5

2.6 km
2102 km (1306 mi)33 km βορειοανατολικά από Κολούμπια, Richland County, Νότια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες 781 εκθέσειςΠερ.
26 Ιου 2022 01:31 (GMT -4) (26 Ιου 2022 05:31 GMT)
3.4

3.3 km
2102 km (1306 mi)34 km βορειοανατολικά από Κολούμπια, Richland County, Νότια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες 1172 εκθέσειςΠερ.
18 Ιου 2022 04:05 (GMT -4) (18 Ιου 2022 08:05 GMT)
3.9

0.8 km
1881 km (1169 mi)34 km δυτικά από Statesboro, Bulloch County, Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες 631 εκθέσειςΠερ.
9 Μαΐ 2022 01:32 (GMT -4) (9 Μαΐ 2022 05:32 GMT)
3.3

3.1 km
2102 km (1306 mi)34 km βορειοανατολικά από Κολούμπια, Richland County, Νότια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες 744 εκθέσειςΠερ.
27 Δεκ 2021 14:18 (GMT -5) (27 Δεκ 2021 19:18 GMT)
3.3

3.2 km
2104 km (1307 mi)35 km βορειοανατολικά από Κολούμπια, Richland County, Νότια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες 323 εκθέσειςΠερ.
27 Σεπ 2021 18:21 (GMT -4) (27 Σεπ 2021 22:21 GMT)
3.3

6.8 km
1985 km (1233 mi)8.5 km νότια από Summerville, Dorchester County, Νότια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες 250 εκθέσειςΠερ.
2020-05-10 02:33:14 -06:00 (10 Μαΐ 2020 08:33 GMT)
3.1

8.4 km
1665 km (1035 mi)21 km ανατολικά από Winchester, Franklin County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες 40 εκθέσειςΠερ.
16 Ιαν 2019 02:37 GMT
3.0

13 km
1621 km (1007 mi)14 km ανατολικά από Shelbyville, Bedford County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες 16 εκθέσειςΠερ.
23 Δεκ 2018 20:10 GMT
3.1

20 km
1812 km (1126 mi)19 km ανατολικά από Madisonville, Monroe County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες 11 εκθέσειςΠερ.
2017-06-20 10:14:04 -05:00 (20 Ιου 2017 15:14 GMT)
3.2

13 km
1989 km (1236 mi)6.2 km νοτιοδυτικά από Augusta, Richmond County, Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες 20 εκθέσειςΠερ.
Wednesday, March 19, 2014 18:38:03 (19 Μαρ 2014 22:38 GMT)
3.0

5.5 km
1997 km (1241 mi)3.5 km νότια από Summerville, Dorchester County, Νότια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
Sunday, February 16, 2014 20:23:35 (16 Φεβ 2014 20:23 GMT)
3.2

5 km
2027 km (1260 mi)Νότια Καρολίνα, 29 km βόρεια από Evans, Columbia County, Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες 14 εκθέσειςΠερ.
Friday, February 14, 2014 22:23:38 (15 Φεβ 2014 03:23 GMT)
4.1

4.9 km
2023 km (1257 mi)Νότια Καρολίνα, 33 km βόρεια από Martinez, Columbia County, Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες 1505 εκθέσειςΠερ.
13 Σεπ 2011 22:59 GMT
3.0

19 km
Αλαμπάμα, 8.4 km νοτιοανατολικά από Trussville, Jefferson County, Alabama, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
6 Μαΐ 2010 14:04 GMT
3.2

5 km
Alabama (USA) Περ.
7 Δεκ 2009 00:27 GMT
3.2

6.9 km
19km WNW of Sandersville, Georgia (USA) Περ.
1 Νοε 2009 17:01 GMT
3.0

25 km
3.2 km νοτιοανατολικά από Cleveland, Bradley County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
29 Αυγ 2009 10:37 GMT
3.2

4.9 km
Berkeley County, 2.3 km βορειοανατολικά από Summerville, Dorchester County, Νότια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
1 Αυγ 2009 13:38 GMT
3.2

5.4 km
11km NE of McCaysville, Georgia (USA) Περ.
4 Απρ 2009 20:45 GMT
3.1
15 km βόρεια από Milledgeville, Baldwin County, Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.1 x 1013 joules (3.19 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 2748 τόνους TNT ή 0.2 atomic bombs!) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Godfrey, Georgia, USA (GOGA/US network) | Show on map | Station Info
Seismic station Godfrey, Georgia, USA: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Σεισμικά βάθη και χρόνος
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings