Latest earthquakes in Iran - list and map

Τελευταία ανανενώση 2 Δεκεμβρίου 2021 08:24 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών από μέγεθος 2.7 ή μεγαλύτερο (61 στα 80 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021 02:30 GMT (2 σεισμοί)
2 Δεκ 2021 06:00 (GMT +3:30) (2 Δεκ 2021 02:30 GMT)
3.8

8 km
Kerman, 116 km βορειοανατολικά από Mīnāb, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 04:11 (GMT +3:30) (2 Δεκ 2021 00:41 GMT)
3.1

10 km
Sistan and Baluchestan, 149 km νοτιοανατολικά από Bam, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 23:58 GMT (8 σεισμοί)
2 Δεκ 2021 03:28 (GMT +3:30) (1 Δεκ 2021 23:58 GMT)
3.4

10 km
17 km βόρεια από Yasuj, Kohgiluyeh and Boyer-Ahmad, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 01:15 (GMT +3) (1 Δεκ 2021 22:15 GMT)
3.2

2 km
37 km νοτιοανατολικά από Erciş, Van, Τουρκία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 00:38 (GMT +3) (1 Δεκ 2021 21:38 GMT)
3.6

2 km
28 km νοτιοανατολικά από Erciş, Van, Τουρκία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 00:51 (GMT +3:30) (1 Δεκ 2021 21:21 GMT)
3.0

8 km
65 km βορειοδυτικά από Rāvar, Kerman, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 10:01 (GMT +3:30) (1 Δεκ 2021 06:31 GMT)
2.7

10 km
45 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 08:23 (GMT +3:30) (1 Δεκ 2021 04:53 GMT)
3.1

8 km
48 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 05:12 (GMT +3:30) (1 Δεκ 2021 01:42 GMT)
3.3

15 km
43 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 03:37 (GMT +3:30) (1 Δεκ 2021 00:07 GMT)
2.9

10 km
66 km νοτιοανατολικά από Mohr, Fars, Ιράν ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 23:54 GMT (17 σεισμοί)
1 Δεκ 2021 03:24 (GMT +3:30) (30 Νοε 2021 23:54 GMT)
2.7

13 km
48 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 02:56 (GMT +3:30) (30 Νοε 2021 23:26 GMT)
2.9

10 km
60 km βορειοδυτικά από Birjand, South Khorasan Province, Ιράν ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 02:14 (GMT +3:30) (30 Νοε 2021 22:44 GMT)
3.3

10 km
41 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 01:50 (GMT +3:30) (30 Νοε 2021 22:20 GMT)
4.3

10 km
Hormozgan, 58 km νοτιοανατολικά από Mohr, Fars, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 00:40 (GMT +3:30) (30 Νοε 2021 21:10 GMT)
3.1

10 km
51 km βορειοανατολικά από Kerman, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 23:14 (GMT +3:30) (30 Νοε 2021 19:44 GMT)
2.8

17 km
35 km βορειοδυτικά από Μπαντάρ Αμπάς, Ιράν ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 23:06 (GMT +3:30) (30 Νοε 2021 19:36 GMT)
2.9

8 km
42 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 18:34 (GMT +3:30) (30 Νοε 2021 15:04 GMT)
4.1

10 km
Qazvin Province, 57 km νοτιοδυτικά από Abhar, Zanjan, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 18:26 (GMT +3:30) (30 Νοε 2021 14:56 GMT)
2.9

20 km
41 km βορειοδυτικά από Μπαντάρ Αμπάς, Ιράν ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 14:24 (GMT +3:30) (30 Νοε 2021 10:54 GMT)
2.7

7 km
64 km νοτιοανατολικά από Μασάντ, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 10:23 (GMT +3:30) (30 Νοε 2021 06:53 GMT)
3.8

10 km
14 km νοτιοανατολικά από Masjed Soleymān, Khuzestan, Ιράν
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 08:34 (GMT +3:30) (30 Νοε 2021 05:04 GMT)
2.9

13 km
44 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 07:30 (GMT +3:30) (30 Νοε 2021 04:00 GMT)
2.9

8 km
70 km βορειοδυτικά από Birjand, South Khorasan Province, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 07:17 (GMT +3:30) (30 Νοε 2021 03:47 GMT)
3.7

12 km
44 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 07:05 (GMT +3:30) (30 Νοε 2021 03:35 GMT)
3.8

10 km
Kerman, 161 km βορειοανατολικά από Μπαντάρ Αμπάς, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 05:29 (GMT +3:30) (30 Νοε 2021 01:59 GMT)
3.4

10 km
14 km νοτιοανατολικά από Borūjerd, Lorestan Province, Ιράν
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 04:50 (GMT +3:30) (30 Νοε 2021 01:20 GMT)
3.3

10 km
36 km βορειοδυτικά από Fīrūzābād, Fars, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 23:02 GMT (6 σεισμοί)
30 Νοε 2021 03:32 (GMT +4:30) (29 Νοε 2021 23:02 GMT)
2.9

13 km
Ghōriyān, 68 km δυτικά από Herat, Αφγανιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 02:06 (GMT +3:30) (29 Νοε 2021 22:36 GMT)
2.7

10 km
32 km νοτιοδυτικά από Noşratābād, Ιράν ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 00:32 (GMT +3:30) (29 Νοε 2021 21:02 GMT)
3.5

17 km
35 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 00:01 (GMT +3:30) (29 Νοε 2021 20:31 GMT)
2.8

18 km
30 km βορειοδυτικά από Μπαντάρ Αμπάς, Ιράν ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 14:31 (GMT +3:30) (29 Νοε 2021 11:01 GMT)
3.2

10 km
99 km νοτιοδυτικά από Zabol, Sistan and Baluchestan, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 03:32 (GMT +3:30) (29 Νοε 2021 00:02 GMT)
2.8

13 km
42 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 23:05 GMT (12 σεισμοί)
29 Νοε 2021 02:05 (GMT +3) (28 Νοε 2021 23:05 GMT)
2.9

6 km
Persian Gulf, 116 km νότια από Mohr, Fars, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 00:26 (GMT +3:30) (28 Νοε 2021 20:56 GMT)
2.7

10 km
52 km ανατολικά από Dehlorān, Ilam Province, Ιράν ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 00:24 (GMT +3:30) (28 Νοε 2021 20:54 GMT)
2.8

10 km
36 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 22:13 (GMT +3) (28 Νοε 2021 19:13 GMT)
3.4

2 km
23 km βορειοδυτικά από Βαν, Van, Τουρκία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 22:16 (GMT +3:30) (28 Νοε 2021 18:46 GMT)
2.8

10 km
64 km βορειοανατολικά από Bāfq, Ιράν ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 21:22 (GMT +3:30) (28 Νοε 2021 17:52 GMT)
3.5

12 km
25 km βορειοανατολικά από Kerman, Ιράν
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 20:44 (GMT +3:30) (28 Νοε 2021 17:14 GMT)
4.0

15 km
46 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 19:41 (GMT +3:30) (28 Νοε 2021 16:11 GMT)
4.2

10 km
11 km νοτιοδυτικά από Sarpol-e Z̄ahāb, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 18:46 (GMT +3:30) (28 Νοε 2021 15:16 GMT)
2.8

10 km
6.6 km βορειοδυτικά από Sarpol-e Z̄ahāb, Ιράν ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 12:48 (GMT +3:30) (28 Νοε 2021 09:18 GMT)
2.9

8 km
61 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 05:08 (GMT +3:30) (28 Νοε 2021 01:38 GMT)
4.8

10 km
42 km νοτιοανατολικά από Esfarāyen, North Khorasan, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 05:08 (GMT +3:30) (28 Νοε 2021 01:38 GMT)
4.4

10 km
54 km νοτιοδυτικά από Qā’en, South Khorasan Province, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 23:42 GMT (7 σεισμοί)
28 Νοε 2021 03:12 (GMT +3:30) (27 Νοε 2021 23:42 GMT)
3.5

7 km
40 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 00:11 (GMT +3:30) (27 Νοε 2021 20:41 GMT)
2.9

10 km
197 km νοτιοδυτικά από Zahedan, Sistan and Baluchestan, Ιράν ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 22:20 (GMT +3) (27 Νοε 2021 19:20 GMT)
3.5

2 km
22 km βορειοδυτικά από Βαν, Van, Τουρκία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 17:23 (GMT +3:30) (27 Νοε 2021 13:53 GMT)
2.9

8 km
21 km δυτικά από Sarpol-e Z̄ahāb, Kermanshah Province, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 13:43 (GMT +3:30) (27 Νοε 2021 10:13 GMT)
3.8

10 km
8.9 km νοτιοδυτικά από Borūjerd, Lorestan Province, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 06:59 (GMT +3) (27 Νοε 2021 03:59 GMT)
4.0

2 km
25 km ανατολικά από Erciş, Van, Τουρκία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 04:01 (GMT +3:30) (27 Νοε 2021 00:31 GMT)
2.8

10 km
43 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 23:01 GMT (5 σεισμοί)
27 Νοε 2021 02:31 (GMT +3:30) (26 Νοε 2021 23:01 GMT)
3.1

14 km
50 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 00:59 (GMT +3:30) (26 Νοε 2021 21:29 GMT)
3.4

10 km
40 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 14:53 (GMT +3:30) (26 Νοε 2021 11:23 GMT)
3.4

8 km
16 km νοτιοδυτικά από Tāybād, Razavi Khorasan, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 14:29 (GMT +3:30) (26 Νοε 2021 10:59 GMT)
2.9

17 km
69 km νοτιοανατολικά από Mohr, Fars, Ιράν ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 09:27 (GMT +3:30) (26 Νοε 2021 05:57 GMT)
3.7

10 km
51 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 21:49 GMT (4 σεισμοί)
26 Νοε 2021 01:19 (GMT +3:30) (25 Νοε 2021 21:49 GMT)
3.2

10 km
44 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 15:36 (GMT +3:30) (25 Νοε 2021 12:06 GMT)
2.9

10 km
12 km βόρεια από Bandar-e Genāveh, Bushehr, Ιράν ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 14:32 (GMT +3:30) (25 Νοε 2021 11:02 GMT)
3.7

10 km
48 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 14:23 (GMT +3:30) (25 Νοε 2021 10:53 GMT)
3.3

10 km
43 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.1 x 1012 joules (595 megawatt hours, ισοδυναμεί με 512 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
Σεισμικά βάθη και χρόνος

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube