Οι τελευταίοι σεισμοί, Kazakhstan, Καζακστάν: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 30 Νοεμβρίου 2021 00:16 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 4.5 - 19 km νότια από Baijiantan, Xinjiang, Κίνα, Τρί, 30 Νοε 2021 05:46 (GMT +8)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (18 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 21:46 GMT (13 σεισμοί)
30 Νοε 2021 05:46 (GMT +8) (29 Νοε 2021 21:46 GMT)
4.5

10 km
19 km νότια από Baijiantan, Xinjiang, Κίνα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 05:11 (GMT +8) (29 Νοε 2021 21:11 GMT)
4.0

10 km
74 km ανατολικά από Qapqal, Ili Kazak Zizhizhou, Xinjiang, Κίνα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 22:43 (GMT +6) (29 Νοε 2021 16:43 GMT)
3.0

10 km
Jalal-Abad oblast, 55 km νότια από Talas, Κιργιστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 22:42 (GMT +6) (29 Νοε 2021 16:42 GMT)
3.3

20 km
Jalal-Abad oblast, 37 km βορειοανατολικά από Uzgen, Κιργιστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 00:37 (GMT +8) (29 Νοε 2021 16:37 GMT)
3.4

10 km
93 km νότια από Korla, Xinjiang, Κίνα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 23:10 (GMT +8) (29 Νοε 2021 15:10 GMT)
3.1

10 km
115 km βόρεια από Xinyuan, Xinjiang, Κίνα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 21:45 (GMT +8) (29 Νοε 2021 13:45 GMT)
3.2

10 km
106 km βόρεια από Xinyuan, Xinjiang, Κίνα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 21:11 (GMT +8) (29 Νοε 2021 13:11 GMT)
4.3

10 km
16 km νότια από Aral, Xinjiang, Κίνα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 13:58 (GMT +3) (29 Νοε 2021 10:58 GMT)
3.1

10 km
22 km νοτιοανατολικά από Urus-Martan, Chechen Republic, Ρωσία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 15:06 (GMT +6) (29 Νοε 2021 09:06 GMT)
0.9

10 km
CENTRAL KAZAKHSTAN ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 14:46 (GMT +8) (29 Νοε 2021 06:46 GMT)
4.2

10 km
141 km βορειοδυτικά από Korla, Xinjiang, Κίνα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 14:11 (GMT +8) (29 Νοε 2021 06:11 GMT)
4.1

10 km
Xinjiang, 81 km νότια από Druzhba, Καζακστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 08:24 (GMT +6) (29 Νοε 2021 02:24 GMT)
2.9

10 km
38 km δυτικά από Torghay, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 19:40 GMT (3 σεισμοί)
26 Νοε 2021 01:40 (GMT +6) (25 Νοε 2021 19:40 GMT)
3.5

28 km
49 km νοτιοανατολικά από Toktogul, Κιργιστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 18:38 (GMT +3) (25 Νοε 2021 15:38 GMT)
3.3

10 km
1.2 km νότια από Urus-Martan, Chechen Republic, Ρωσία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 17:50 (GMT +3) (25 Νοε 2021 14:50 GMT)
3.2

10 km
16 km νότια από Urus-Martan, Chechen Republic, Ρωσία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 18:28 GMT (1 σεισμός)
24 Νοε 2021 21:28 (GMT +3) (24 Νοε 2021 18:28 GMT)
3.4

2 km
34 km δυτικά από Махачкала, Δημοκρατία του Νταγκεστάν, Ρωσία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 13:52 GMT (1 σεισμός)
23 Νοε 2021 16:52 (GMT +3) (23 Νοε 2021 13:52 GMT)
3.4

5 km
8 km δυτικά από Махачкала, Δημοκρατία του Νταγκεστάν, Ρωσία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8.7 x 1011 joules (243 megawatt hours, ισοδυναμεί με 209 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
Σεισμικά βάθη και χρόνος

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube