Latest earthquakes in Myanmar - list and map

Τελευταία ανανενώση 5 Δεκεμβρίου 2021 19:22 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Απόκρυψη 5 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing most recent quakes and quakes από μέγεθος 3 ή μεγαλύτερο (74 στα 124 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021 01:04 GMT (1 σεισμός)
5 Δεκ 2021 06:34 (GMT +5:30) (5 Δεκ 2021 01:04 GMT)
3.0

5 km
Karbi Anglong, Ασσάμ, 26 km βορειοδυτικά από Dimāpur, Ινδία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 22:55 GMT (1 σεισμός)
5 Δεκ 2021 04:25 (GMT +5:30) (4 Δεκ 2021 22:55 GMT)
3.7

5 km
Burma Sea, Ινδία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021 15:30 GMT (4 σεισμοί)
2 Δεκ 2021 21:00 (GMT +5:30) (2 Δεκ 2021 15:30 GMT)
2.9

7 km
Karbi Anglong, 46 km νοτιοανατολικά από Tezpur, Ινδία
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 14:43 (GMT +5:30) (2 Δεκ 2021 09:13 GMT)
3.4

29 km
Tamenglong, 41 km βορειοδυτικά από Imphal, Ινδία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 11:18 (GMT +7) (2 Δεκ 2021 04:18 GMT)
3.2

1 km
44 km νοτιοδυτικά από Mae Hong Son, Ταϊλάνδη
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 07:19 (GMT +6:30) (2 Δεκ 2021 00:49 GMT)
3.0

6 km
Myanmar (Burma): Myanmar
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 15:34 GMT (1 σεισμός)
1 Δεκ 2021 21:04 (GMT +5:30) (1 Δεκ 2021 15:34 GMT)
?

n/a
Near Tinsukia, Assam, India (unconfirmed)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 15:48 GMT (1 σεισμός)
30 Νοε 2021 21:18 (GMT +5:30) (30 Νοε 2021 15:48 GMT)
?

n/a
Near Jorhat, Assam, India (unconfirmed)
Το ενιωσα - 4 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 21:22 GMT (6 σεισμοί)
30 Νοε 2021 03:52 (GMT +6:30) (29 Νοε 2021 21:22 GMT)
4.4

58 km
Myanmar (Burma): 82 Km W of Yenangyaung, Myanmar
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 03:50 (GMT +6:30) (29 Νοε 2021 21:20 GMT)
4.9

196 km
Myanmar (Burma): 215km SW of Yangon, Myanmar
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 02:36 (GMT +6) (29 Νοε 2021 20:36 GMT)
?

n/a
Near Sylhet, Sylhet, Bangladesh (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 23:15 (GMT +5:30) (29 Νοε 2021 17:45 GMT)
3.1

10 km
India: Upper Subansiri, Arunachal Pradesh
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 19:24 (GMT +6) (29 Νοε 2021 13:24 GMT)
4.2

54 km
Myanmar (Burma): Myanmar
Το ενιωσα - 9 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 07:10 (GMT +7) (29 Νοε 2021 00:10 GMT)
3.0

10 km
Laos
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 17:21 GMT (6 σεισμοί)
28 Νοε 2021 23:51 (GMT +6:30) (28 Νοε 2021 17:21 GMT)
4.5

81 km
Myanmar (Burma): 65 Km NNE of Mawlaik, Myanmar ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 22:50 (GMT +5:30) (28 Νοε 2021 17:20 GMT)
?

n/a
Near Shillong, Meghalaya, India (unconfirmed) 8 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 23:32 (GMT +6:30) (28 Νοε 2021 17:02 GMT)
4.3

10 km
Myanmar (Burma): 89 Km ESE of Margherita, India 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 21:33 (GMT +8) (28 Νοε 2021 13:33 GMT)
3.4

10 km
Yunnan, China ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 08:48 (GMT +6:30) (28 Νοε 2021 02:18 GMT)
3.6

24 km
Myanmar (Burma): Myanmar ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 08:02 (GMT +6:30) (28 Νοε 2021 01:32 GMT)
4.4

22 km
Myanmar (Burma): Myanmar ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 21:20 GMT (6 σεισμοί)
28 Νοε 2021 03:50 (GMT +6:30) (27 Νοε 2021 21:20 GMT)
3.6

46 km
Myanmar (Burma): Myanmar ΠερισσότεροΧάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.4 x 1014 joules (39 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 33525 τόνους TNT ή 2.1 atomic bombs!) Περισσότερες πληροφορίες

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
Σεισμικά βάθη και χρόνος

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel