Latest earthquakes in Nepal (past month)

Τελευταία ανανενώση 17 Ιανουαρίου 2022 23:28 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Απόκρυψη 2 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (31 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 18:36 GMT (3 σεισμοί)
18 Ιαν 2022 00:06 (GMT +5:30) (17 Ιαν 2022 18:36 GMT)
2.5

10 km
Pithoragarh, Uttarakhand, Ινδία Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 19:20 (GMT +5:30) (17 Ιαν 2022 13:50 GMT)
3.1

5 km
Pithoragarh, Uttarakhand, Ινδία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 19:20 (GMT +5:30) (17 Ιαν 2022 13:50 GMT)
2.8

10 km
Pithoragarh, Uttarakhand, Νεπάλ Περ.Χάρτης
Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 22:05 GMT (1 σεισμός)
16 Ιαν 2022 03:35 (GMT +5:30) (15 Ιαν 2022 22:05 GMT)
2.6

5 km
Rudra Prayag, 125 km ανατολικά από Dehradun, Uttarakhand, Ινδία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 03:14 GMT (1 σεισμός)
13 Ιαν 2022 08:44 (GMT +5:30) (13 Ιαν 2022 03:14 GMT)
3.3

19 km
Darjeeling, Δυτική Βεγγάλη, Ινδία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2022 18:29 GMT (3 σεισμοί)
7 Ιαν 2022 00:14 (GMT +5:45) (6 Ιαν 2022 18:29 GMT)
4.3

10 km
Gulmi, Lumbini Province, 216 km δυτικά από Κατμαντού, Νεπάλ Περ.Χάρτης
6 Ιαν 2022 21:14 (GMT +5:30) (6 Ιαν 2022 15:44 GMT)
?

n/a
India (μη επιβεβαιωμένους) 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
6 Ιαν 2022 16:25 (GMT +8) (6 Ιαν 2022 08:25 GMT)
3.6

738 km
China: 324km ENE of Pithoragarh, Uttarakhand, India Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2022 10:31 GMT (1 σεισμός)
5 Ιαν 2022 16:16 (GMT +5:45) (5 Ιαν 2022 10:31 GMT)
4.2

10 km
Siraha, Province 2, 151 km νοτιοανατολικά από Κατμαντού, Νεπάλ Περ.Χάρτης
Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2022 21:31 GMT (2 σεισμοί)
5 Ιαν 2022 03:01 (GMT +5:30) (4 Ιαν 2022 21:31 GMT)
3.7

5 km
North District, Σικκίμ, Ινδία 47 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
5 Ιαν 2022 02:41 (GMT +5:30) (4 Ιαν 2022 21:11 GMT)
3.4

1.6 km
Shahjahanpur, Ούταρ Πραντές, 284 km ανατολικά από Νέο Δελχί, Ινδία Περ.Χάρτης
Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2022 20:48 GMT (4 σεισμοί)
3 Ιαν 2022 02:18 (GMT +5:30) (2 Ιαν 2022 20:48 GMT)
2.7

5 km
Rudra Prayag, Uttarakhand, 293 km βορειοανατολικά από Νέο Δελχί, Ινδία Περ.Χάρτης
3 Ιαν 2022 02:18 (GMT +5:30) (2 Ιαν 2022 20:48 GMT)
2.7

10 km
Chamoli, Uttarakhand, 285 km βορειοανατολικά από Νέο Δελχί, Ινδία Περ.Χάρτης
3 Ιαν 2022 01:03 (GMT +8) (2 Ιαν 2022 17:03 GMT)
3.9

80 km
Taplejung, Province 1, Νεπάλ Περ.Χάρτης
2 Ιαν 2022 17:46 (GMT +8) (2 Ιαν 2022 09:46 GMT)
4.6

10 km
China: 239km ENE of Pithoragarh, Uttarakhand, India Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 15:05 GMT (1 σεισμός)
30 Δεκ 2021 20:35 (GMT +5:30) (30 Δεκ 2021 15:05 GMT)
2.5

219 km
Shahjahanpur, Ούταρ Πραντές, 280 km ανατολικά από Νέο Δελχί, Ινδία Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.6 x 1012 joules (733 megawatt hours, ισοδυναμεί με 630 τόνους TNT) | about seismic energy

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
Σεισμικά βάθη και χρόνος

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Number of quakes over time
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Number of quakes and energy over magnitude past 24 hrs Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy over time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy over time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube