Οι τελευταίοι σεισμοί, New Zealand, Νέα Ζηλανδία: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 9 Δεκεμβρίου 2021 14:51 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών από μέγεθος 2.6 ή μεγαλύτερο (65 στα 303 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2021 14:17 GMT (12 σεισμοί)
10 Δεκ 2021 03:17 (GMT +13) (9 Δεκ 2021 14:17 GMT)
2.5

145 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
10 Δεκ 2021 02:03 (GMT +13) (9 Δεκ 2021 13:03 GMT)
3.9

13 km
New Zealand
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
10 Δεκ 2021 01:16 (GMT +13) (9 Δεκ 2021 12:16 GMT)
2.0

12 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
9 Δεκ 2021 22:51 (GMT +12) (9 Δεκ 2021 10:51 GMT)
2.3

12 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
9 Δεκ 2021 22:41 (GMT +12) (9 Δεκ 2021 10:41 GMT)
2.5

12 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
9 Δεκ 2021 23:38 (GMT +13) (9 Δεκ 2021 10:38 GMT)
2.3

20 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
9 Δεκ 2021 23:31 (GMT +13) (9 Δεκ 2021 10:31 GMT)
2.1

6.5 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
9 Δεκ 2021 19:58 (GMT +13) (9 Δεκ 2021 06:58 GMT)
2.1

101 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
9 Δεκ 2021 19:29 (GMT +13) (9 Δεκ 2021 06:29 GMT)
2.9

227 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
9 Δεκ 2021 15:58 (GMT +13) (9 Δεκ 2021 02:58 GMT)
3.3

137 km
New Zealand
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
9 Δεκ 2021 14:20 (GMT +12) (9 Δεκ 2021 02:20 GMT)
2.6

12 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
9 Δεκ 2021 13:00 (GMT +13) (9 Δεκ 2021 00:00 GMT)
3.5

58 km
New Zealand
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021 17:22 GMT (13 σεισμοί)
9 Δεκ 2021 06:22 (GMT +13) (8 Δεκ 2021 17:22 GMT)
2.8

5 km
New Zealand
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
9 Δεκ 2021 04:17 (GMT +13) (8 Δεκ 2021 15:17 GMT)
2.7

23 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
9 Δεκ 2021 02:19 (GMT +12) (8 Δεκ 2021 14:19 GMT)
4.4

413 km
New Zealand
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
9 Δεκ 2021 01:04 (GMT +12) (8 Δεκ 2021 13:04 GMT)
3.2

69 km
New Zealand
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
8 Δεκ 2021 23:11 (GMT +13) (8 Δεκ 2021 10:11 GMT)
2.4

4.9 km
New Zealand 3 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
8 Δεκ 2021 22:51 (GMT +13) (8 Δεκ 2021 09:51 GMT)
2.6

140 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
8 Δεκ 2021 21:11 (GMT +12) (8 Δεκ 2021 09:11 GMT)
2.8

157 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
8 Δεκ 2021 21:22 (GMT +13) (8 Δεκ 2021 08:22 GMT)
3.8

39 km
New Zealand
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 19:27 (GMT -12) (8 Δεκ 2021 07:27 GMT)
3.8

33 km
New Zealand
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.1 x 1012 joules (318 megawatt hours, ισοδυναμεί με 273 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
Σεισμικά βάθη και χρόνος

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube