Latest earthquakes in Papua New Guinea (past month)

Τελευταία ανανενώση 2 Δεκεμβρίου 2021 07:58 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (39 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 13:46 GMT (6 σεισμοί)
30 Νοε 2021 23:46 (GMT +10) (30 Νοε 2021 13:46 GMT)
4.9

10 km
Bismarck Sea, 154 km βορειοδυτικά από Kokopo, Παπούα Νέα Γουινέα
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 22:14 (GMT +10) (30 Νοε 2021 12:14 GMT)
5.8

10 km
Bismarck Sea, 136 km βορειοδυτικά από Kokopo, Παπούα Νέα Γουινέα
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 21:14 (GMT +10) (30 Νοε 2021 11:14 GMT)
5.0

10 km
Bismarck Sea, 155 km βορειοδυτικά από Kokopo, Παπούα Νέα Γουινέα
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 21:09 (GMT +10) (30 Νοε 2021 11:09 GMT)
5.0

10 km
Bismarck Sea, 95 km βορειοδυτικά από Kokopo, Παπούα Νέα Γουινέα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 20:52 (GMT +10) (30 Νοε 2021 10:52 GMT)
5.0

10 km
Bismarck Sea, 176 km βορειοδυτικά από Kokopo, Παπούα Νέα Γουινέα
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 20:36 (GMT +10) (30 Νοε 2021 10:36 GMT)
6.3

10 km
Bismarck Sea, 152 km βορειοδυτικά από Kokopo, Παπούα Νέα Γουινέα
Το ενιωσα - 21 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 22:59 GMT (4 σεισμοί)
30 Νοε 2021 07:59 (GMT +9) (29 Νοε 2021 22:59 GMT)
4.6

96 km
116 km νοτιοδυτικά από Jayapura, Papua, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 15:37 (GMT +9) (29 Νοε 2021 06:37 GMT)
3.2

108 km
93 km νοτιοδυτικά από Jayapura, Papua, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 13:14 (GMT +10) (29 Νοε 2021 03:14 GMT)
2.7

10 km
97 km νότια από Vanimo, Παπούα Νέα Γουινέα ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 13:14 (GMT +10) (29 Νοε 2021 03:14 GMT)
3.7

10 km
West Sepik Province, Παπούα Νέα Γουινέα, 132 km νοτιοανατολικά από Jayapura, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 17:27 GMT (1 σεισμός)
29 Νοε 2021 02:27 (GMT +9) (28 Νοε 2021 17:27 GMT)
4.5

34 km
36 km δυτικά από Jayapura, Papua, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 20:36 GMT (4 σεισμοί)
28 Νοε 2021 06:36 (GMT +10) (27 Νοε 2021 20:36 GMT)
5.1

10 km
Northern Province, 99 km ανατολικά από Port Moresby, Παπούα Νέα Γουινέα
Το ενιωσα - 8 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 05:48 (GMT +11) (27 Νοε 2021 18:48 GMT)
5.3

52 km
Solomon Sea, Νήσοι Σολομώντος, 95 km νοτιοανατολικά από Arawa, Παπούα Νέα Γουινέα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 14:45 (GMT +11) (27 Νοε 2021 03:45 GMT)
5.4

51 km
Solomon Sea, 84 km δυτικά από Arawa, Παπούα Νέα Γουινέα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 11:43 (GMT +10) (27 Νοε 2021 01:43 GMT)
5.1

10 km
144 km νοτιοδυτικά από Kokopo, Παπούα Νέα Γουινέα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 14:08 GMT (1 σεισμός)
26 Νοε 2021 23:08 (GMT +9) (26 Νοε 2021 14:08 GMT)
2.1

10 km
66 km νοτιοδυτικά από Jayapura, Papua, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 20:22 GMT (2 σεισμοί)
26 Νοε 2021 06:22 (GMT +10) (25 Νοε 2021 20:22 GMT)
4.5

64 km
49 km δυτικά από Kandrian, Παπούα Νέα Γουινέα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 22:56 (GMT +10) (25 Νοε 2021 12:56 GMT)
4.1

10 km
21 km νοτιοδυτικά από Vanimo, Παπούα Νέα Γουινέα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 23:48 GMT (1 σεισμός)
24 Νοε 2021 10:48 (GMT +11) (23 Νοε 2021 23:48 GMT)
4.5

10 km
Solomon Sea, 182 km δυτικά από Arawa, Παπούα Νέα Γουινέα ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 21:36 GMT (1 σεισμός)
23 Νοε 2021 07:36 (GMT +10) (22 Νοε 2021 21:36 GMT)
5.5

10 km
Solomon Sea, 164 km νότια από Kokopo, Παπούα Νέα Γουινέα 3 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 18:22 GMT (1 σεισμός)
22 Νοε 2021 04:22 (GMT +10) (21 Νοε 2021 18:22 GMT)
4.4

48 km
West Sepik Province, Παπούα Νέα Γουινέα, 141 km νότια από Jayapura, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 23:54 GMT (1 σεισμός)
20 Νοε 2021 09:54 (GMT +10) (19 Νοε 2021 23:54 GMT)
4.7

35 km
Solomon Sea, 90 km νοτιοανατολικά από Kokopo, Παπούα Νέα Γουινέα ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 16:30 GMT (4 σεισμοί)
19 Νοε 2021 01:30 (GMT +9) (18 Νοε 2021 16:30 GMT)
1.6

13 km
79 km νοτιοδυτικά από Jayapura, Papua, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
19 Νοε 2021 01:30 (GMT +9) (18 Νοε 2021 16:30 GMT)
1.7

24 km
93 km δυτικά από Jayapura, Papua, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
19 Νοε 2021 01:40 (GMT +10) (18 Νοε 2021 15:40 GMT)
5.4

63 km
South Pacific Ocean, 122 km ανατολικά από Kokopo, Παπούα Νέα Γουινέα ΠερισσότεροΧάρτης
19 Νοε 2021 00:08 (GMT +10) (18 Νοε 2021 14:08 GMT)
6.2

35 km
Solomon Sea, 195 km νοτιοανατολικά από Kokopo, Παπούα Νέα Γουινέα 19 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 07:39 GMT (1 σεισμός)
17 Νοε 2021 17:39 (GMT +10) (17 Νοε 2021 07:39 GMT)
5.3

95 km
South Pacific Ocean, 144 km ανατολικά από Kokopo, Παπούα Νέα Γουινέα 2 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 03:12 GMT (2 σεισμοί)
14 Νοε 2021 13:12 (GMT +10) (14 Νοε 2021 03:12 GMT)
3.7

10 km
24 km νοτιοανατολικά από Vanimo, Παπούα Νέα Γουινέα ΠερισσότεροΧάρτης
14 Νοε 2021 11:51 (GMT +9) (14 Νοε 2021 02:51 GMT)
2.8

10 km
South Pacific Ocean, 60 km βορειοδυτικά από Jayapura, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 14:18 GMT (1 σεισμός)
12 Νοε 2021 00:18 (GMT +10) (11 Νοε 2021 14:18 GMT)
4.6

60 km
Solomon Sea, 106 km νοτιοανατολικά από Kokopo, Παπούα Νέα Γουινέα ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 21:20 GMT (1 σεισμός)
11 Νοε 2021 08:20 (GMT +11) (10 Νοε 2021 21:20 GMT)
4.6

377 km
Solomon Sea, 87 km νοτιοδυτικά από Panguna, Παπούα Νέα Γουινέα ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021 21:03 GMT (1 σεισμός)
10 Νοε 2021 06:03 (GMT +9) (9 Νοε 2021 21:03 GMT)
2.7

10 km
89 km νοτιοδυτικά από Jayapura, Papua, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021 16:49 GMT (2 σεισμοί)
8 Νοε 2021 16:49 GMT
4.5

10 km
Solomon Sea, Νήσοι Σολομώντος, 129 km νοτιοδυτικά από Arawa, Παπούα Νέα Γουινέα ΠερισσότεροΧάρτης
8 Νοε 2021 22:36 (GMT +9) (8 Νοε 2021 13:36 GMT)
3.1

10 km
85 km νοτιοδυτικά από Jayapura, Papua, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021 23:17 GMT (1 σεισμός)
7 Νοε 2021 08:17 (GMT +9) (6 Νοε 2021 23:17 GMT)
4.6

119 km
Παπούα Νέα Γουινέα, 114 km νότια από Jayapura, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2021 07:21 GMT (1 σεισμός)
5 Νοε 2021 16:21 (GMT +9) (5 Νοε 2021 07:21 GMT)
3.7

25 km
94 km νοτιοδυτικά από Jayapura, Papua, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2021 18:00 GMT (3 σεισμοί)
5 Νοε 2021 03:00 (GMT +9) (4 Νοε 2021 18:00 GMT)
2.3

10 km
63 km νοτιοδυτικά από Jayapura, Papua, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
5 Νοε 2021 02:25 (GMT +10) (4 Νοε 2021 16:25 GMT)
5.2

41 km
63 km ανατολικά από Lae, Παπούα Νέα Γουινέα 2 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
5 Νοε 2021 00:00 (GMT +9) (4 Νοε 2021 15:00 GMT)
3.3

10 km
South Pacific Ocean, 76 km βόρεια από Jayapura, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4 x 1014 joules (110 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 94471 τόνους TNT ή 5.9 atomic bombs!) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
Σεισμικά βάθη και χρόνος

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel