Οι τελευταίοι σεισμοί, Russia, Ρωσία: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 2 Δεκεμβρίου 2021 08:10 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (15 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 13:40 GMT (2 σεισμοί)
30 Νοε 2021 21:40 (GMT +8) (30 Νοε 2021 13:40 GMT)
4.0

10 km
33 km βορειοανατολικά από Severomuysk, Buryatiya Republic, Ρωσία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 15:03 (GMT +10) (30 Νοε 2021 05:03 GMT)
3.2

47 km
North Pacific Ocean, 24 km νοτιοανατολικά από Shikotan, Sakhalin Oblast, Ρωσία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 21:04 GMT (3 σεισμοί)
30 Νοε 2021 00:04 (GMT +3) (29 Νοε 2021 21:04 GMT)
2.5
51 km νοτιοανατολικά από Μούρμανσκ, Murmansk, Ρωσία ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 13:58 (GMT +3) (29 Νοε 2021 10:58 GMT)
3.1

10 km
22 km νοτιοανατολικά από Urus-Martan, Chechen Republic, Ρωσία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 13:12 (GMT +3) (29 Νοε 2021 10:12 GMT)
2.0
30 km βόρεια από Kostomuksha, Δημοκρατία της Καρελίας, Ρωσία ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 20:33 GMT (3 σεισμοί)
29 Νοε 2021 06:33 (GMT +10) (28 Νοε 2021 20:33 GMT)
4.6

67 km
North Pacific Ocean, Ρωσία, 78 km ανατολικά από Nemuro, Χοκκάιντο, Ιαπωνία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 00:09 (GMT +12) (28 Νοε 2021 12:09 GMT)
4.2

140 km
53 km νοτιοανατολικά από Kljuchi, Ust-Kamchatsky District, Kamchatka, Ρωσία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 03:14 (GMT +3) (28 Νοε 2021 00:14 GMT)
2.6
29 km ανατολικά από Kirovsk, Murmansk, Ρωσία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 22:47 GMT (3 σεισμοί)
28 Νοε 2021 10:47 (GMT +12) (27 Νοε 2021 22:47 GMT)
4.3

33 km
Bering Sea, 129 km ανατολικά από Nikol'skoye, Kamchatka, Ρωσία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 05:24 (GMT +11) (27 Νοε 2021 18:24 GMT)
4.6

48 km
North Pacific Ocean, 209 km νότια από Severo-Kuril'sk, Sakhalin Oblast, Ρωσία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 13:38 (GMT +10) (27 Νοε 2021 03:38 GMT)
3.3

25 km
North Pacific Ocean, Ρωσία, 121 km νοτιοανατολικά από Nemuro, Χοκκάιντο, Ιαπωνία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 09:00 GMT (2 σεισμοί)
26 Νοε 2021 12:00 (GMT +3) (26 Νοε 2021 09:00 GMT)
2.4
Smolenskaya Oblast’, 23 km βορειοανατολικά από Spas-Demensk, Kaluga Oblast, Ρωσία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 15:17 (GMT +9) (26 Νοε 2021 06:17 GMT)
4.4

10 km
57 km νοτιοδυτικά από Novaya Chara, Transbaikal Territory, Ρωσία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 15:38 GMT (2 σεισμοί)
25 Νοε 2021 18:38 (GMT +3) (25 Νοε 2021 15:38 GMT)
3.3

10 km
1.2 km νότια από Urus-Martan, Chechen Republic, Ρωσία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 17:50 (GMT +3) (25 Νοε 2021 14:50 GMT)
3.2

10 km
16 km νότια από Urus-Martan, Chechen Republic, Ρωσία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.6 x 1012 joules (457 megawatt hours, ισοδυναμεί με 393 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
Σεισμικά βάθη και χρόνος

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel