Οι τελευταίοι σεισμοί, Sicily, Ιταλία: τελευταίες 30 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 28 Νοεμβρίου 2021 21:11 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Απόκρυψη 3 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 1.8 ή μεγαλύτερο (67 στα 128 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 18:09 GMT (5 σεισμοί)
28 Νοε 2021 19:09 (GMT +1) (28 Νοε 2021 18:09 GMT)
2.7

11 km
Tyrrhenian Sea, 73 km βορειοδυτικά από Lipari , Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 19:04 (GMT +1) (28 Νοε 2021 18:04 GMT)
3.8

34 km
Tyrrhenian Sea, 24 km βορειοδυτικά από Alicudi , Ιταλία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 13:56 (GMT +1) (28 Νοε 2021 12:56 GMT)
2.3

10.7 km
Tyrrhenian Sea, 23 km βορειοδυτικά από Alicudi , Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 08:51 (GMT +1) (28 Νοε 2021 07:51 GMT)
2.9

28 km
Tyrrhenian Sea, 26 km βορειοδυτικά από Alicudi , Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 03:52 (GMT +1) (28 Νοε 2021 02:52 GMT)
4.2

5.2 km
Tyrrhenian Sea, 23 km βορειοδυτικά από Alicudi , Ιταλία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 09:23 GMT (4 σεισμοί)
27 Νοε 2021 10:23 (GMT +1) (27 Νοε 2021 09:23 GMT)
2.8

34 km
Μεσσίνα, 19 km δυτικά από Bronte, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 10:19 (GMT +1) (27 Νοε 2021 09:19 GMT)
2.8

38 km
Μεσσίνα, 33 km βορειοδυτικά από Adrano, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 08:36 (GMT +1) (27 Νοε 2021 07:36 GMT)
2.9

34 km
Μεσσίνα, 21 km δυτικά από Bronte, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 08:23 (GMT +1) (27 Νοε 2021 07:23 GMT)
2.9

38 km
Μεσσίνα, 33 km βορειοδυτικά από Adrano, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 23:43 GMT (2 σεισμοί)
26 Νοε 2021 00:43 (GMT +1) (25 Νοε 2021 23:43 GMT)
?

n/a
30 km βόρεια από Κατάνη, Σικελία, Ιταλία (unconfirmed)
Το ενιωσα - 4 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 19:38 (GMT +1) (25 Νοε 2021 18:38 GMT)
2.0

8 km
Tyrrhenian Sea, 26 km βορειοδυτικά από Capo d'Orlando, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 22:48 GMT (4 σεισμοί)
24 Νοε 2021 23:48 (GMT +1) (24 Νοε 2021 22:48 GMT)
1.8

23 km
8.8 km βορειοανατολικά από Bronte, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 14:20 (GMT +1) (24 Νοε 2021 13:20 GMT)
2.8

110 km
Tyrrhenian Sea, 41 km δυτικά από Cosenza, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 11:06 (GMT +1) (24 Νοε 2021 10:06 GMT)
1.8

11 km
Tyrrhenian Sea, 1.1 km βορειοδυτικά από Santo Stefano di Camastra, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 10:03 (GMT +1) (24 Νοε 2021 09:03 GMT)
2.4

5.8 km
3.6 km νότια από Santo Stefano di Camastra, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 19:52 GMT (1 σεισμός)
22 Νοε 2021 20:52 (GMT +1) (22 Νοε 2021 19:52 GMT)
2.0

177 km
Tyrrhenian Sea, 48 km δυτικά από Lamezia Terme, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 22:47 GMT (4 σεισμοί)
21 Νοε 2021 23:47 (GMT +1) (21 Νοε 2021 22:47 GMT)
2.2

167 km
Tyrrhenian Sea, 48 km βορειοδυτικά από Gioia Tauro, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 21:52 (GMT +1) (21 Νοε 2021 20:52 GMT)
2.0

14 km
25 km βόρεια από Catanzaro, Καλαβρία, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 18:20 (GMT +1) (21 Νοε 2021 17:20 GMT)
2.5

23 km
Κατάνη, 16 km βόρεια από Vittoria, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 13:02 (GMT +1) (21 Νοε 2021 12:02 GMT)
2.4

180 km
Tyrrhenian Sea, 49 km βορειοδυτικά από Messine, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 22:34 GMT (1 σεισμός)
20 Νοε 2021 23:34 (GMT +1) (20 Νοε 2021 22:34 GMT)
1.8

7.9 km
10.1 km δυτικά από Barcellona Pozzo di Gotto, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 19:08 GMT (4 σεισμοί)
19 Νοε 2021 20:08 (GMT +1) (19 Νοε 2021 19:08 GMT)
2.2

6.3 km
Cosenza, 20 km βορειοανατολικά από Lamezia Terme, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
19 Νοε 2021 19:54 (GMT +1) (19 Νοε 2021 18:54 GMT)
3.7

19 km
27 km βορειοδυτικά από Catanzaro, Καλαβρία, Ιταλία 6 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
19 Νοε 2021 07:43 (GMT +1) (19 Νοε 2021 06:43 GMT)
2.5

10.3 km
11 km νότια από Patti, Μεσσίνα, Σικελία, Ιταλία 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
19 Νοε 2021 06:49 (GMT +1) (19 Νοε 2021 05:49 GMT)
1.9

9.7 km
Tyrrhenian Sea, 14 km νοτιοδυτικά από Lipari, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 14:11 GMT (4 σεισμοί)
18 Νοε 2021 15:11 (GMT +1) (18 Νοε 2021 14:11 GMT)
2.6

40 km
Ionian Sea, 68 km νοτιοανατολικά από Melito di Porto Salvo, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
18 Νοε 2021 12:52 (GMT +1) (18 Νοε 2021 11:52 GMT)
2.1

6.9 km
20 km βόρεια από Κατάνη, Σικελία, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
18 Νοε 2021 09:42 (GMT +1) (18 Νοε 2021 08:42 GMT)
2.0

62 km
Tyrrhenian Sea, 27 km δυτικά από Vibo Valentia, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
18 Νοε 2021 04:01 (GMT +1) (18 Νοε 2021 03:01 GMT)
?

n/a
30 km βόρεια από Κατάνη, Σικελία, Ιταλία (unconfirmed) 2 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 20:12 GMT (1 σεισμός)
17 Νοε 2021 21:12 (GMT +1) (17 Νοε 2021 20:12 GMT)
3.4

196 km
Tyrrhenian Sea, 47 km βόρεια από Messine, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 01:47 GMT (1 σεισμός)
16 Νοε 2021 02:47 (GMT +1) (16 Νοε 2021 01:47 GMT)
2.0

9.4 km
Έννα, 16 km δυτικά από Bronte, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 18:04 GMT (1 σεισμός)
15 Νοε 2021 19:04 (GMT +1) (15 Νοε 2021 18:04 GMT)
1.8

46 km
10.3 km βορειοανατολικά από Enna, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 22:52 GMT (6 σεισμοί)
14 Νοε 2021 23:52 (GMT +1) (14 Νοε 2021 22:52 GMT)
2.0

29 km
Έννα, 24 km βορειοδυτικά από Adrano, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
14 Νοε 2021 19:53 (GMT +1) (14 Νοε 2021 18:53 GMT)
2.5

18 km
Έννα, 22 km βορειοδυτικά από Adrano, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
14 Νοε 2021 17:44 (GMT +1) (14 Νοε 2021 16:44 GMT)
1.8

33 km
Έννα, 29 km δυτικά από Adrano, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
14 Νοε 2021 17:35 (GMT +1) (14 Νοε 2021 16:35 GMT)
2.1

27 km
Έννα, 24 km δυτικά από Bronte, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
14 Νοε 2021 17:31 (GMT +1) (14 Νοε 2021 16:31 GMT)
2.1

29 km
Έννα, 20 km βορειοδυτικά από Adrano, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
14 Νοε 2021 16:50 (GMT +1) (14 Νοε 2021 15:50 GMT)
2.6

10.1 km
Tyrrhenian Sea, 6.9 km δυτικά από Lipari, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 20:32 GMT (6 σεισμοί)
13 Νοε 2021 21:32 (GMT +1) (13 Νοε 2021 20:32 GMT)
2.1

167 km
Tyrrhenian Sea, 40 km βορειοδυτικά από Messine, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
13 Νοε 2021 20:02 (GMT +1) (13 Νοε 2021 19:02 GMT)
1.8

11 km
17 km νοτιοδυτικά από Catanzaro, Καλαβρία, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
13 Νοε 2021 19:42 (GMT +1) (13 Νοε 2021 18:42 GMT)
1.9

10.2 km
16 km νοτιοδυτικά από Catanzaro, Καλαβρία, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
13 Νοε 2021 15:48 (GMT +1) (13 Νοε 2021 14:48 GMT)
1.8

131 km
Tyrrhenian Sea, 91 km βορειοδυτικά από Vibo Valentia, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
13 Νοε 2021 08:54 (GMT +1) (13 Νοε 2021 07:54 GMT)
1.9

8.1 km
Tyrrhenian Sea, 7.8 km ανατολικά από Alicudi , Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
13 Νοε 2021 07:56 (GMT +1) (13 Νοε 2021 06:56 GMT)
?

n/a
30 km βόρεια από Κατάνη, Σικελία, Ιταλία (unconfirmed) 2 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 09:44 GMT (1 σεισμός)
12 Νοε 2021 10:44 (GMT +1) (12 Νοε 2021 09:44 GMT)
2.4

10 km
Ionian Sea, 59 km βορειοανατολικά από Συρακούσες, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 14:44 GMT (3 σεισμοί)
11 Νοε 2021 15:44 (GMT +1) (11 Νοε 2021 14:44 GMT)
2.3

10 km
Tyrrhenian Sea, 61 km βορειοδυτικά από Palermo, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
11 Νοε 2021 12:37 (GMT +1) (11 Νοε 2021 11:37 GMT)
2.0

26 km
3.5 km βόρεια από Caltagirone, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
11 Νοε 2021 08:33 (GMT +1) (11 Νοε 2021 07:33 GMT)
2.6

145 km
Tyrrhenian Sea, 6.1 km νότια από Lipari , Σικελία, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021 23:44 GMT (2 σεισμοί)
10 Νοε 2021 00:44 (GMT +1) (9 Νοε 2021 23:44 GMT)
1.8

9.5 km
2.7 km βόρεια από Capizzi, Μεσσίνα, Σικελία, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
9 Νοε 2021 01:22 (GMT +1) (9 Νοε 2021 00:22 GMT)
2.8

59 km
23 km βόρεια από Enna, Έννα, Σικελία, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2021 09:52 GMT (2 σεισμοί)
7 Νοε 2021 10:52 (GMT +1) (7 Νοε 2021 09:52 GMT)
2.9

8 km
Ionian Sea, 4.8 km βορειοδυτικά από Reggio Calabria, Ιταλία 10 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
7 Νοε 2021 07:26 (GMT +1) (7 Νοε 2021 06:26 GMT)
2.4

10.2 km
Μεσσίνα, 19 km δυτικά από Bronte, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021 18:01 GMT (3 σεισμοί)
6 Νοε 2021 19:01 (GMT +1) (6 Νοε 2021 18:01 GMT)
2.5

9 km
5.1 km δυτικά από Gangi, Παλέρμο, Σικελία, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
6 Νοε 2021 10:34 (GMT +1) (6 Νοε 2021 09:34 GMT)
2.8

9.2 km
Έννα, 17 km δυτικά από Bronte, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
6 Νοε 2021 02:34 (GMT +1) (6 Νοε 2021 01:34 GMT)
1.8

23 km
Έννα, 23 km βορειοδυτικά από Adrano, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2021 11:41 GMT (1 σεισμός)
4 Νοε 2021 12:41 (GMT +1) (4 Νοε 2021 11:41 GMT)
2.3

6.3 km
Ionian Sea, 30 km ανατολικά από Συρακούσες, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2021 03:00 GMT (1 σεισμός)
3 Νοε 2021 04:00 (GMT +1) (3 Νοε 2021 03:00 GMT)
2.5

201 km
Tyrrhenian Sea, 75 km δυτικά από Lamezia Terme, Ιταλία 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021 19:25 GMT (4 σεισμοί)
2 Νοε 2021 20:25 (GMT +1) (2 Νοε 2021 19:25 GMT)
3.4

30 km
Ionian Sea, 56 km ανατολικά από Κατάνη, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
2 Νοε 2021 17:49 (GMT +1) (2 Νοε 2021 16:49 GMT)
3.1

26 km
15 km νοτιοδυτικά από Συρακούσες, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
2 Νοε 2021 14:04 (GMT +1) (2 Νοε 2021 13:04 GMT)
1.9

18 km
Provincia di Catanzaro, Καλαβρία, 24 km βορειοανατολικά από Nicastro-Sambiase, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
2 Νοε 2021 05:16 (GMT +1) (2 Νοε 2021 04:16 GMT)
2.7

10 km
Tyrrhenian Sea, 43 km βόρεια από Stromboli , Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2021 01:12 GMT (1 σεισμός)
1 Νοε 2021 02:12 (GMT +1) (1 Νοε 2021 01:12 GMT)
1.9

35 km
18 km νοτιοδυτικά από Barcellona Pozzo di Gotto, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 20:54 GMT (2 σεισμοί)
31 Οκτ 2021 21:54 (GMT +1) (31 Οκτ 2021 20:54 GMT)
2.1

0.8 km
Tyrrhenian Sea, 3.6 km βόρεια από Stromboli , Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
31 Οκτ 2021 09:32 (GMT +1) (31 Οκτ 2021 08:32 GMT)
2.3

136 km
Tyrrhenian Sea, 22 km βόρεια από Milazzo, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 22:13 GMT (3 σεισμοί)
31 Οκτ 2021 00:13 (GMT +2) (30 Οκτ 2021 22:13 GMT)
2.2

7.1 km
Tyrrhenian Sea, 1.7 km βορειοανατολικά από Isola Vulcano , Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
30 Οκτ 2021 23:58 (GMT +2) (30 Οκτ 2021 21:58 GMT)
2.2

9.2 km
8.3 km ανατολικά από Santo Stefano di Camastra, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
30 Οκτ 2021 23:49 (GMT +2) (30 Οκτ 2021 21:49 GMT)
2.0

4.4 km
Tyrrhenian Sea, 5.1 km ανατολικά από Isola Vulcano , Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.2 x 1011 joules (60.5 megawatt hours, ισοδυναμεί με 52 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
Σεισμικά βάθη και χρόνος

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel