Earthquakes in South America

Τελευταία ανανενώση: 17 Ιανουαρίου 2022 08:27 GMT - ανανέωση
Αργεντινή  |  Bolivia  |  Brazil  |  Χιλή  |  Colombia  |  Ecuador  |  French Guiana  |  Guyana  |  Paraguay  |  Peru  |  Suriname  |  Uruguay  |  Venezuela

Οι τελευταίοι σεισμοί, South America: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 17 Ιανουαρίου 2022 08:27 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Απόκρυψη 2 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών από μέγεθος 3 ή μεγαλύτερο (271 στα 563 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 07:48 GMT (32 σεισμοί)
17 Ιαν 2022 04:48 (GMT -3) (17 Ιαν 2022 07:48 GMT)
2.5

136 km
Chile-Argentina Border Region Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 01:30 (GMT -6) (17 Ιαν 2022 07:30 GMT)
2.2

13 km
Departamento de Choluteca, 102 km νότια από Τεγκουσιγκάλπα, Ονδούρα Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 01:30 (GMT -6) (17 Ιαν 2022 07:30 GMT)
2.8

23 km
North Pacific Ocean, 109 km δυτικά από Μανάγκουα, Νικαράγουα Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 04:28 (GMT -3) (17 Ιαν 2022 07:28 GMT)
3.4

219 km
Departamento de Susques, Jujuy, Αργεντινή
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 07:26 GMT
2.3

85 km
Chile-Bolivia Border Region Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 04:15 (GMT -3) (17 Ιαν 2022 07:15 GMT)
2.5

10 km
Departamento de Ullum, San Juan, Αργεντινή Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 01:36 (GMT -5) (17 Ιαν 2022 06:36 GMT)
2.8

34 km
South Pacific Ocean, Χιλή Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 00:35 (GMT -6) (17 Ιαν 2022 06:35 GMT)
2.3

27 km
North Pacific Ocean, 110 km νοτιοδυτικά από Μανάγκουα, Νικαράγουα Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 00:35 (GMT -6) (17 Ιαν 2022 06:35 GMT)
2.4

123 km
North Pacific Ocean, 107 km νότια από Μανάγκουα, Νικαράγουα Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 00:35 (GMT -6) (17 Ιαν 2022 06:35 GMT)
2.4

15 km
North Pacific Ocean, 143 km νοτιοδυτικά από Μανάγκουα, Νικαράγουα Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 02:58 (GMT -3) (17 Ιαν 2022 05:58 GMT)
2.6

135 km
Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 02:46 (GMT -3) (17 Ιαν 2022 05:46 GMT)
2.2

118 km
Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 02:44 (GMT -3) (17 Ιαν 2022 05:44 GMT)
2.3

133 km
Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 01:05 (GMT -4) (17 Ιαν 2022 05:05 GMT)
3.4

14 km
Caribbean Sea, Βενεζουέλα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
16 Ιαν 2022 23:59 (GMT -5) (17 Ιαν 2022 04:59 GMT)
4.6

10 km
South Pacific Ocean, Χιλή
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
16 Ιαν 2022 22:58 (GMT -6) (17 Ιαν 2022 04:58 GMT)
2.9

69 km
Cartago, Provincia de Cartago, 17 km νοτιοανατολικά από Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.4 x 1013 joules (6.53 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 5617 τόνους TNT ή 0.4 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
Σεισμικά βάθη και χρόνος

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy over time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy over time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube