2 spots left on Iceland Geo Tour 16-30 July 2022

Τελευταίοι σεισμοί στην Ελβετία: τελευταίες 24 ώρες, Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 30 Ιουνίου 2022 22:30 GMT -
Τις τελευταίες 24 ώρες, Ελβετία είχε 6 μικρούς σεισμούς κάτω των 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε τους σεισμούς τις τελευταίες 30 ημέρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.0 | Italy: Near Aosta -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 1.7 | 4.3 km Β από Morteau, Γαλλία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 στην Ελβετία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:4 σεισμοί
Τελευταίες 7 ημέρες:38 σεισμοί | 3 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες:128 σεισμοί | 11 σεισμοί M2+
Τελευταίες 90 ημέρες:458 σεισμοί | 42 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 365 ημέρες:2,211 σεισμοί | 247 σεισμοί M2+ | 20 σεισμοί M3+ | 4 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί στην Ελβετία | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (6 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 GMT (6 σεισμοί)
30 Ιου 2022 14:45 (GMT +2) (30 Ιου 2022 12:45 GMT)
1.0

12 km
Italy: Near Aosta Περ.Χάρτης
30 Ιου 2022 12:14 (GMT +2) (30 Ιου 2022 10:14 GMT)
1.7
4.3 km βόρεια από Morteau, Γαλλία Περ.Χάρτης
30 Ιου 2022 12:03 (GMT +2) (30 Ιου 2022 10:03 GMT)
0.9

0.1 km
Northern Italy Περ.Χάρτης
30 Ιου 2022 11:45 (GMT +2) (30 Ιου 2022 09:45 GMT)
1.6

1.4 km
13 km βορειοδυτικά από Baden AG, Aargau, Ελβετία Περ.Χάρτης
30 Ιου 2022 11:07 (GMT +2) (30 Ιου 2022 09:07 GMT)
1.5

10.8 km
2.5 km δυτικά από Verrès, Valle d'Aosta, Aosta Valley, Ιταλία Περ.Χάρτης
30 Ιου 2022 10:22 (GMT +2) (30 Ιου 2022 08:22 GMT)
0.7
France: Near Chambéry (quarry Blast) Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.4 x 107 joules (14.9 kilowatt hours) | about seismic energy

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
Σεισμικά βάθη και χρόνος

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy over time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy over time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.