Οι τελευταίοι σεισμοί, Washington, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 30 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 8 Δεκεμβρίου 2021 07:16 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 7 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 1.8 ή μεγαλύτερο (48 στα 168 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021 03:49 GMT (1 σεισμός)
7 Δεκ 2021 19:49 (GMT -8) (8 Δεκ 2021 03:49 GMT)
3.5

7.6 km
North Pacific Ocean, 146 km δυτικά από Aberdeen, Grays Harbor County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021 13:04 GMT (1 σεισμός)
7 Δεκ 2021 05:04 (GMT -8) (7 Δεκ 2021 13:04 GMT)
2.4

34 km
29 Km W of Long Beach, Washington ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021 08:55 GMT (3 σεισμοί)
6 Δεκ 2021 00:55 (GMT -8) (6 Δεκ 2021 08:55 GMT)
2.4

0.1 km
3 Km W of Tonasket, Washington 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 23:14 (GMT -8) (6 Δεκ 2021 07:14 GMT)
2.2

0.3 km
2 Km W of Tonasket, Washington ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 20:44 (GMT -8) (6 Δεκ 2021 04:44 GMT)
2.4

0.2 km
2 Km W of Tonasket, Washington 5 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021 21:21 GMT (1 σεισμός)
5 Δεκ 2021 13:21 (GMT -8) (5 Δεκ 2021 21:21 GMT)
3.0

6.5 km
Okanogan County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες, 96 km νοτιοδυτικά από Penticton, Regional District of Okanagan-Similkameen, Βρετανική Κολομβία, Καναδάς
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 23:39 GMT (2 σεισμοί)
4 Δεκ 2021 15:39 (GMT -8) (4 Δεκ 2021 23:39 GMT)
1.8

0.8 km
Explosion - 10 Km E of Mission, Canada ΠερισσότεροΧάρτης
4 Δεκ 2021 14:17 (GMT -8) (4 Δεκ 2021 22:17 GMT)
1.9

0.4 km
Explosion - 7 Km S of Princeton, Canada ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 18:09 GMT (1 σεισμός)
3 Δεκ 2021 10:09 (GMT -8) (3 Δεκ 2021 18:09 GMT)
1.8

1.3 km
Explosion - Washington-Oregon Border Region ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021 23:41 GMT (4 σεισμοί)
2 Δεκ 2021 23:41 GMT
1.9
9.8 km βορειοανατολικά από Coquitlam, Metro Vancouver Regional District, Βρετανική Κολομβία, Καναδάς ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 13:16 (GMT -8) (2 Δεκ 2021 21:16 GMT)
1.8

0.4 km
Explosion - 6 Km SSW of La Crosse, Washington ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 10:10 (GMT -8) (2 Δεκ 2021 18:10 GMT)
2.0

0.5 km
Explosion - 7 Km S of Princeton, Canada ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 23:55 (GMT -8) (2 Δεκ 2021 07:55 GMT)
?

n/a
Clarke County, Ουάσινγκτον, 12 km βόρεια από Gresham, Multnomah County, Όρεγκον, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 23:37 GMT (3 σεισμοί)
1 Δεκ 2021 15:37 (GMT -8) (1 Δεκ 2021 23:37 GMT)
1.8

18 km
21 km βορειοδυτικά από Bellingham, Whatcom County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 11:58 (GMT -8) (1 Δεκ 2021 19:58 GMT)
2.0

0.5 km
Explosion - 10 Km NE of Sprague, Washington ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 04:17 (GMT -8) (1 Δεκ 2021 12:17 GMT)
2.1

12 km
Whatcom County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες, 98 km ανατολικά από Abbotsford, Fraser Valley, Βρετανική Κολομβία, Καναδάς ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 10:27 GMT (1 σεισμός)
30 Νοε 2021 02:27 (GMT -8) (30 Νοε 2021 10:27 GMT)
?

n/a
9.8 km βόρεια από Marysville, Snohomish County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) 3 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 21:30 GMT (3 σεισμοί)
29 Νοε 2021 13:30 (GMT -8) (29 Νοε 2021 21:30 GMT)
1.9

1 km
44 km ανατολικά από Bellingham, Whatcom County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 10:43 (GMT -8) (29 Νοε 2021 18:43 GMT)
?

n/a
1 km βόρεια από Bremerton, Kitsap County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) 2 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 05:28 (GMT -8) (29 Νοε 2021 13:28 GMT)
?

n/a
20 km νοτιοανατολικά από Βανκούβερ, Metro Vancouver Regional District, Βρετανική Κολομβία, Καναδάς (μη επιβεβαιωμένους) 2 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 12:29 GMT (3 σεισμοί)
28 Νοε 2021 04:29 (GMT -8) (28 Νοε 2021 12:29 GMT)
1.9

24 km
11 Km E of Queets, Washington ΠερισσότεροΧάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.7 x 1010 joules (4.81 megawatt hours, ισοδυναμεί με 4.14 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
Σεισμικά βάθη και χρόνος

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube