Help Ukraine

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 20 Μαΐου 2022 21:39 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Latest 20 quakes above magnitude 3 in the world

Τελευταία ανανενώση 20 Μαΐου 2022 21:39 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 30 ημέρες:

  • 8 σεισμοί μεγέθους 6 βαθμών και άνω
  • 140 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 1155 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 3470 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 7040 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 19109 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 30 ημέρες σημειώθηκαν 8 σεισμούς μεγέθους 6.0 ή μεγαλύτερο, 140 σεισμούς μεγέθους 5+, 1155 σεισμούς μεγέθους 4+, 3470 σεισμούς μεγέθους 3+ και 7040 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 19109 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 4.3 | Alboran Sea, 33 km ΒΑ από Al Hoceima, Μαρόκο -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 6.9 | South Pacific Ocean, Αυστραλία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 3.0 στον κόσμο (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:147 σεισμοί | 110 σεισμοί M3+ | 33 σεισμοί M4+ | 4 σεισμοί M5+
Τελευταίες 7 ημέρες:1,088 σεισμοί | 801 σεισμοί M3+ | 254 σεισμοί M4+ | 32 σεισμοί M5+ | 1 σεισμός M6+
Τελευταίες 30 ημέρες:4,773 σεισμοί | 3,470 σεισμοί M3+ | 1,155 σεισμοί M4+ | 140 σεισμοί M5+ | 8 σεισμοί M6+
Τελευταίες 90 ημέρες:15,432 σεισμοί | 11,008 σεισμοί M3+ | 3,916 σεισμοί M4+ | 476 σεισμοί M5+ | 30 σεισμοί M6+ | 2 σεισμοί M7+
Τελευταίες 365 ημέρες:62,787 σεισμοί | 45,975 σεισμοί M3+ | 14,753 σεισμοί M4+ | 1,918 σεισμοί M5+ | 127 σεισμοί M6+ | 14 σεισμοί M7+
...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 5 ή μεγαλύτερο (20 στα 30922 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 GMT (7 σεισμοί)
20 Μαΐ 2022 20:11 GMT
20 Μαΐ 2022 21:11 (GMT +1)
4.3

2 km
Morocco: STRAIT OF GIBRALTAR
Το ενιωσα - 29 εκθέσεις
Περ.
20 Μαΐ 2022 13:26 GMT
20 Μαΐ 2022 09:26 (GMT -4)
?

n/a
Near Havelock, North Carolina, USA (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 73 εκθέσεις
Περ.
20 Μαΐ 2022 12:35 GMT
20 Μαΐ 2022 14:35 (GMT +2)
5.5

10 km
48 Km NE of Al Hoceïma, Morocco
Το ενιωσα - 355 εκθέσεις
Περ.
20 Μαΐ 2022 09:07 GMT
20 Μαΐ 2022 04:07 (GMT -5)
5.8

10 km
82 Km NW of Coquimbo, Chile
Το ενιωσα - 28 εκθέσεις
Περ.
20 Μαΐ 2022 06:57 GMT
20 Μαΐ 2022 18:57 (GMT +12)
5.1

33 km
New Zealand
Το ενιωσα
Περ.
20 Μαΐ 2022 06:25 GMT
20 Μαΐ 2022 00:25 (GMT -6)
4.4

68 km
Near San Salvador, San Salvador, El Salvador
Το ενιωσα - 25 εκθέσεις
Περ.
20 Μαΐ 2022 00:16 GMT
20 Μαΐ 2022 02:16 (GMT +2)
5.4
Spain: SE TEVERGA.O
Το ενιωσα - 4 εκθέσεις
Περ.
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 GMT (10 σεισμοί)
19 Μαΐ 2022 20:21 GMT
19 Μαΐ 2022 22:21 (GMT +2)
2.4

5 km
Spain: NE MOLINA DE SEGURA.MU 35 εκθέσειςΠερ.
19 Μαΐ 2022 17:13 GMT
20 Μαΐ 2022 04:13 (GMT +11)
5.2

33 km
Australia: New Zealand
Το ενιωσα
Περ.
19 Μαΐ 2022 15:29 GMT
20 Μαΐ 2022 00:29 (GMT +9)
5.2

12 km
145 Km NW of Ternate, Indonesia
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
Περ.
19 Μαΐ 2022 10:13 GMT
19 Μαΐ 2022 20:13 (GMT +10)
6.9

10 km
Australia: Macquarie Island, Southern Ocean
Το ενιωσα - 13 εκθέσεις
Περ.
19 Μαΐ 2022 10:10 GMT
19 Μαΐ 2022 21:10 (GMT +11)
5.1

10 km
Australia: Macquarie Island, Southern Ocean
Το ενιωσα
Περ.
19 Μαΐ 2022 09:23 GMT
18 Μαΐ 2022 22:23 (GMT -11)
5.8

113 km
37 Km S of Hihifo, Tonga
Το ενιωσα - 9 εκθέσεις
Περ.
19 Μαΐ 2022 03:29 GMT
19 Μαΐ 2022 01:29 (GMT -2)
5.3

35 km
South Sandwich Islands Region
Το ενιωσα
Περ.
19 Μαΐ 2022 02:24 GMT
19 Μαΐ 2022 00:24 (GMT -2)
5.0

35 km
South Sandwich Islands Region
Το ενιωσα
Περ.
19 Μαΐ 2022 01:51 GMT
18 Μαΐ 2022 17:51 (GMT -8)
5.8

10 km
Southern East Pacific Rise
Το ενιωσα
Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.6 x 1015 joules (435 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 3.7 x 105 τόνους TNT ή 23.4 atomic bombs!) | about seismic energy

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Follow us:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube