Help Ukraine

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 20 Μαΐου 2022 20:35 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Latest 20 quakes above magnitude 3 in the world

Τελευταία ανανενώση 20 Μαΐου 2022 20:35 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 4 σεισμοί μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 31 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 112 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 277 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 564 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες σημειώθηκαν 4 σεισμούς μεγέθους 5.0 ή μεγαλύτερο, 31 σεισμούς μεγέθους 4+, 112 σεισμούς μεγέθους 3+ και 277 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 564 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Μέτριος σεισμός μεγέθους 4.3 έγινε αισθητός στο/στην Alboran Sea, Μαρόκο, πριν από 24 λεπτά.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.8 | 6.1 km Δ από Masterton, Ουέλλινγκτον, Νέα Ζηλανδία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 4.3 | Alboran Sea, 33 km ΒΑ από Al Hoceima, Μαρόκο -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 3.0 στον κόσμο (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:147 σεισμοί | 112 σεισμοί M3+ | 31 σεισμοί M4+ | 4 σεισμοί M5+
Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 5.8, Παρ, 20 Μαΐ 2022 04:07 (GMT -5)South Pacific Ocean, 87 km ΒΔ από La Serena, Provincia de Elqui, Coquimbo Region, Χιλή
Τελευταίες 7 ημέρες:1,087 σεισμοί | 801 σεισμοί M3+ | 253 σεισμοί M4+ | 32 σεισμοί M5+ | 1 σεισμός M6+
Τελευταίες 30 ημέρες:4,775 σεισμοί | 3,471 σεισμοί M3+ | 1,156 σεισμοί M4+ | 140 σεισμοί M5+ | 8 σεισμοί M6+
Τελευταίες 90 ημέρες:15,435 σεισμοί | 11,011 σεισμοί M3+ | 3,916 σεισμοί M4+ | 476 σεισμοί M5+ | 30 σεισμοί M6+ | 2 σεισμοί M7+
Τελευταίες 365 ημέρες:62,792 σεισμοί | 45,979 σεισμοί M3+ | 14,754 σεισμοί M4+ | 1,918 σεισμοί M5+ | 127 σεισμοί M6+ | 14 σεισμοί M7+
...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Απόκρυψη 3 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 1.3 ή μεγαλύτερο (20 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 GMT (20 σεισμοί)
20 Μαΐ 2022 20:25 GMT
21 Μαΐ 2022 08:25 (GMT +12)
1.8

23 km
6.1 km δυτικά από Masterton, Νέα Ζηλανδία Περ.
20 Μαΐ 2022 20:21 GMT
2.6

15 km
Morocco: STRAIT OF GIBRALTAR Περ.
20 Μαΐ 2022 20:20 GMT
20 Μαΐ 2022 16:20 (GMT -4)
3.1

84 km
121 km βορειοανατολικά από Ικίκε, Provincia de Iquique, Tarapaca, Χιλή
Το ενιωσα
Περ.
20 Μαΐ 2022 20:18 GMT
20 Μαΐ 2022 20:18 (GMT +0)
2.8

8.5 km
Iceland: 7.2 Km WNW of Reykjanestá
Το ενιωσα
Περ.
20 Μαΐ 2022 20:17 GMT
20 Μαΐ 2022 23:17 (GMT +3)
1.3

5.6 km
Greece: 3 Km E From Thebes Περ.
20 Μαΐ 2022 20:12 GMT
20 Μαΐ 2022 22:12 (GMT +2)
1.7

11 km
22 km νοτιοδυτικά από Cuneo, Πεδεμόντιο, Ιταλία Περ.
20 Μαΐ 2022 20:11 GMT
20 Μαΐ 2022 21:11 (GMT +1)
4.3

2 km
Alboran Sea, 33 km βορειοανατολικά από Al Hoceima, Μαρόκο
Το ενιωσα - 16 εκθέσεις
Περ.
20 Μαΐ 2022 20:03 GMT
20 Μαΐ 2022 20:03 (GMT +0)
?

n/a
Reykjanesbær, Southern Peninsula, 34 km νοτιοδυτικά από Ρέικιαβικ, Ισλανδία (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
20 Μαΐ 2022 20:02 GMT
20 Μαΐ 2022 21:02 (GMT +1)
?

n/a
10 km βορειοδυτικά από High Peak, Ηνωμένο Βασίλειο (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
20 Μαΐ 2022 19:57 GMT
21 Μαΐ 2022 07:57 (GMT +12)
2.5

141 km
13 km βορειοδυτικά από Rotorua, Νέα Ζηλανδία Περ.
20 Μαΐ 2022 19:54 GMT
21 Μαΐ 2022 03:54 (GMT +8)
2.4

112 km
South China Sea, 18 km νότια από Calatagan, Φιλιππίνες Περ.
20 Μαΐ 2022 19:53 GMT
21 Μαΐ 2022 01:23 (GMT +5:30)
?

n/a
0.1 km βόρεια από Nāhan, Ινδία (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
20 Μαΐ 2022 19:46 GMT
20 Μαΐ 2022 22:46 (GMT +3)
1.3

8 km
Greece: 9 Km WSW From Asopia Voiotia Περ.
20 Μαΐ 2022 19:44 GMT
21 Μαΐ 2022 02:44 (GMT +7)
3.7

10 km
Indian Ocean, 71 km νότια από Blitar, East Java, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.
20 Μαΐ 2022 19:44 GMT
20 Μαΐ 2022 09:44 (GMT -10)
2.5

33 km
4.6 km νότια από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
20 Μαΐ 2022 19:40 GMT
20 Μαΐ 2022 20:40 (GMT +1)
2.5

9 km
Alboran Sea, 33 km βορειοανατολικά από Al Hoceima, Μαρόκο Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.1 x 1011 joules (57.3 megawatt hours, ισοδυναμεί με 49.3 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Follow us:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube