Help Ukraine

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 18 Μαΐου 2022 03:44 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Latest 20 quakes above magnitude 3 in the world

Τελευταία ανανενώση 18 Μαΐου 2022 03:44 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί στις 28η Ιανουαρίου του 2022:

  • 1 σεισμός μεγέθους 6 βαθμών και άνω
  • 2 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 37 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 107 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 239 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 497 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Στις 28η Ιανουαρίου του 2022 σημειώθηκαν 1 σεισμό μεγέθους 6.1, 2 σεισμούς μεγέθους 5+, 37 σεισμούς μεγέθους 4+, 107 σεισμούς μεγέθους 3+ και 239 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 497 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 4.5 | Indian Ocean, Ινδονησία -

...Διαβάστε περισσότερα

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
3.0+
4.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 3 ή μεγαλύτερο (20 στα 883 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 GMT (20 σεισμοί)
28 Ιαν 2022 23:38 GMT
29 Ιαν 2022 06:38 (GMT +7)
4.5

32 km
Indian Ocean, Ινδονησία Περ.
28 Ιαν 2022 23:38 GMT
29 Ιαν 2022 06:38 (GMT +7)
4.5

32 km
Indian Ocean, Ινδονησία Περ.
28 Ιαν 2022 23:32 GMT
28 Ιαν 2022 14:32 (GMT -9)
3.0

30 km
Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
28 Ιαν 2022 23:29 GMT
28 Ιαν 2022 18:29 (GMT -5)
3.4

5 km
Caribbean Sea, 96 km δυτικά από Πορτ-ο-Πρενς, Αϊτή Περ.
28 Ιαν 2022 23:02 GMT
28 Ιαν 2022 20:02 (GMT -3)
3.0

35 km
South Pacific Ocean, Χιλή Περ.
28 Ιαν 2022 23:01 GMT
28 Ιαν 2022 23:01 (GMT +0)
?

n/a
Kingston upon Hull, 110 km ανατολικά από Britain , Ηνωμένο Βασίλειο (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
28 Ιαν 2022 22:59 GMT
28 Ιαν 2022 16:59 (GMT -6)
3.5

12 km
Colima, Μεξικό Περ.
28 Ιαν 2022 22:56 GMT
28 Ιαν 2022 16:56 (GMT -6)
3.3

32 km
North Pacific Ocean, Μεξικό Περ.
28 Ιαν 2022 22:46 GMT
29 Ιαν 2022 10:46 (GMT +12)
4.0

211 km
South Pacific Ocean, Νέα Ζηλανδία Περ.
28 Ιαν 2022 22:43 GMT
28 Ιαν 2022 19:43 (GMT -3)
3.1

26 km
Tarapaca, Χιλή Περ.
28 Ιαν 2022 22:39 GMT
28 Ιαν 2022 14:39 (GMT -8)
3.0

8 km
Baja California, Μεξικό Περ.
28 Ιαν 2022 22:35 GMT
28 Ιαν 2022 13:35 (GMT -9)
3.1

44 km
Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
28 Ιαν 2022 22:18 GMT
29 Ιαν 2022 06:18 (GMT +8)
4.3

536 km
Banda Sea, Ινδονησία Περ.
28 Ιαν 2022 22:15 GMT
28 Ιαν 2022 16:15 (GMT -6)
3.3

11 km
North Pacific Ocean, Μεξικό Περ.
28 Ιαν 2022 22:04 GMT
28 Ιαν 2022 16:04 (GMT -6)
3.7

61 km
Oaxaca, Μεξικό Περ.
28 Ιαν 2022 21:50 GMT
28 Ιαν 2022 16:50 (GMT -5)
4.3

10 km
Caribbean Sea, 99 km δυτικά από Πορτ-ο-Πρενς, Αϊτή 2 εκθέσειςΠερ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.4 x 1012 joules (387 megawatt hours, ισοδυναμεί με 333 τόνους TNT) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Number of quakes and energy over magnitudeMagnitudes of quakes and energy over time
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Follow us:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube