Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί κοντά στο ηφαίστειο Kilauea, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 8 Φεβρουαρίου 2023 22:51 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 7 ημέρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 44 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 33 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 7 ημέρες, το ηφαίστειο Kilauea είχε 2 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 44 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 33 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.0 | 9.7 km ΒΑ από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 3.3 | 42 km ΝΑ από Hawaii , Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες -

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Σεισμικά βάθη και χρόνος
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (79 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
ΑπόστασηΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023 GMT (18 σεισμοί)
8 Φεβ 2023 12:22 (GMT -10) (8 Φεβ 2023 22:22 GMT)
2.0

32 km
22 km (14 mi)9.7 km βορειοανατολικά από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
8 Φεβ 2023 10:29 (GMT -10) (8 Φεβ 2023 20:29 GMT)
1.9

29 km
22 km (14 mi)63 km νοτιοδυτικά από Χίλο, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
8 Φεβ 2023 08:03 (GMT -10) (8 Φεβ 2023 18:03 GMT)
2.3

32 km
34 km (21 mi)4.5 km νότια από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
8 Φεβ 2023 06:21 (GMT -10) (8 Φεβ 2023 16:21 GMT)
2.0

33 km
35 km (22 mi)5.4 km νότια από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
8 Φεβ 2023 05:22 (GMT -10) (8 Φεβ 2023 15:22 GMT)
2.7

33 km
34 km (21 mi)3.7 km νότια από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
8 Φεβ 2023 03:50 (GMT -10) (8 Φεβ 2023 13:50 GMT)
2.5

30 km
21 km (13 mi)42 km νοτιοανατολικά από Hawaii , Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
8 Φεβ 2023 02:48 (GMT -10) (8 Φεβ 2023 12:48 GMT)
1.9

32 km
34 km (21 mi)4.8 km νότια από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
8 Φεβ 2023 02:43 (GMT -10) (8 Φεβ 2023 12:43 GMT)
1.8

31 km
34 km (21 mi)3.7 km νότια από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
7 Φεβ 2023 23:23 (GMT -10) (8 Φεβ 2023 09:23 GMT)
2.1

32 km
33 km (21 mi)North Pacific Ocean, 11 km νοτιοανατολικά από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
7 Φεβ 2023 22:44 (GMT -10) (8 Φεβ 2023 08:44 GMT)
1.8

31 km
34 km (21 mi)4.2 km νότια από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
7 Φεβ 2023 21:50 (GMT -10) (8 Φεβ 2023 07:50 GMT)
2.1

30 km
32 km (20 mi)North Pacific Ocean, 13 km νοτιοανατολικά από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
7 Φεβ 2023 20:53 (GMT -10) (8 Φεβ 2023 06:53 GMT)
2.8

32 km
21 km (13 mi)41 km νοτιοανατολικά από Hawaii , Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
7 Φεβ 2023 19:43 (GMT -10) (8 Φεβ 2023 05:43 GMT)
2.0

33 km
22 km (14 mi)9.1 km βορειοανατολικά από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
7 Φεβ 2023 17:54 (GMT -10) (8 Φεβ 2023 03:54 GMT)
2.1

30 km
23 km (14 mi)9.1 km βορειοανατολικά από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
7 Φεβ 2023 17:46 (GMT -10) (8 Φεβ 2023 03:46 GMT)
2.4

34 km
21 km (13 mi)42 km νοτιοανατολικά από Hawaii , Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
7 Φεβ 2023 17:37 (GMT -10) (8 Φεβ 2023 03:37 GMT)
2.0

31 km
24 km (15 mi)10.8 km ανατολικά από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
7 Φεβ 2023 17:21 (GMT -10) (8 Φεβ 2023 03:21 GMT)
2.4

31 km
20 km (12 mi)10.3 km βορειοανατολικά από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
7 Φεβ 2023 16:05 (GMT -10) (8 Φεβ 2023 02:05 GMT)
1.7

32 km
22 km (14 mi)8 Km NE of Pāhala, Hawaii Περ.Χάρτης
Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023 GMT (6 σεισμοί)
7 Φεβ 2023 10:37 (GMT -10) (7 Φεβ 2023 20:37 GMT)
1.8

30 km
19 km (12 mi)60 km νοτιοδυτικά από Χίλο, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
7 Φεβ 2023 07:02 (GMT -10) (7 Φεβ 2023 17:02 GMT)
2.1

33 km
27 km (17 mi)6.1 km ανατολικά από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
7 Φεβ 2023 06:18 (GMT -10) (7 Φεβ 2023 16:18 GMT)
1.9

31 km
34 km (21 mi)5 km νότια από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2 x 1010 joules (5.45 megawatt hours, ισοδυναμεί με 4.69 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy over time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy over time past 30 days
Sat, 4 Feb 2023, 17:51

Kilauea volcano update: floating islands within eastern lava lake being submerged

Fountaining activity at the western fissure vent (image: HVO)
The effusive activity within the Halemaʻumaʻu crater floor continues. ... Read all
Fri, 3 Feb 2023, 05:45

Kilauea volcano update: eastern lava lake crusted to form two lava patches, currently being back to origin full-scale size

Night-time view of both luminous lava lakes at Kilauea volcano (image: USGS)
The effusive eruption within the Halemaʻumaʻu crater continues with little changes as it's being seen waned over the past two days. ... Read all
Satellite photo of Kilauea volcano, showing the summit caldera and parts of its east rift zone with the active vent Pu'u 'O'o.
Satellite photo of Kilauea volcano, showing the summit caldera and parts of its east rift zone with the active vent Pu'u 'O'o.
Three-dimesional view of Kilauea volcano based on satellite imagery.
Three-dimesional view of Kilauea volcano based on satellite imagery.

Map of Kilauea volcano, Big Island Hawai'i
Map of Kilauea volcano, Big Island Hawai'i
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Περισσότερα για VolcanoDiscovery

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings