Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Novo Mesto, Σλοβενία, τις τελευταίες 24 ώρες την Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 16 Μαΐου 2022 18:29 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 4 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Novo Mesto είχε 2 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 4 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.5 | Adriatic Sea, 52 km ΝΑ από Rijeka, Κροατία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Novo Mesto, Σλοβενία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:6 σεισμοί | 2 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:25 σεισμοί | 4 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες:79 σεισμοί | 13 σεισμοί M2+
Τελευταίες 90 ημέρες:217 σεισμοί | 49 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 365 ημέρες:1,112 σεισμοί | 267 σεισμοί M2+ | 30 σεισμοί M3+ | 4 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Bistrica ob Sotli | Bloke | Bohinj | Borovnica | Bosnia Serb Republic, Βοσνία - Ερζεγοβίνη | Brezice | Brezovica | Celje | Cerklje na Gorenjskem | Cerknica | ...Προβολή όλων... | Ουγγαρία | Σλοβενία
...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (6 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 GMT (6 σεισμοί)
16 Μαΐ 2022 17:36 (GMT +2) (16 Μαΐ 2022 15:36 GMT)
2.5
Adriatic Sea, 52 km νοτιοανατολικά από Rijeka, Κροατία 4 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 15:24 (GMT +2) (16 Μαΐ 2022 13:24 GMT)
1.8

6 km
13 km ανατολικά από Rijeka, Κροατία Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 15:17 (GMT +2) (16 Μαΐ 2022 13:17 GMT)
1.9

6 km
Primorsko-Goranska Županija, 11 km δυτικά από Senj, Κροατία Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 02:33 (GMT +2) (16 Μαΐ 2022 00:33 GMT)
1.5

2 km
8.5 km ανατολικά από Rijeka, Κροατία Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 02:06 (GMT +2) (16 Μαΐ 2022 00:06 GMT)
1.8

4 km
20 km νότια από Velika Gorica, Zagreb County, Κροατία Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 02:05 (GMT +2) (16 Μαΐ 2022 00:05 GMT)
2.1

10 km
18 km νότια από Σίσακ, Sisak, Κροατία Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.6 x 108 joules (156 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.135 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.