Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 18 Ιανουαρίου 2022 08:43 GMT - ανανέωση

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Villa de Tututepec de Melchor Ocampo, Oaxaca, Μεξικό: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 18 Ιανουαρίου 2022 08:43 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 4.1 - Villa de Tututepec de Melchor Ocampo, Oaxaca, Μεξικό, Τετ, 12 Ιαν 2022 18:16 (GMT -6)
Ο μεγαλύτερος σεισμός σήμερα: Μέγεθος 3.8 - San Jeronimo Coatlan, Oaxaca, Μεξικό, Δευ, 17 Ιαν 2022 07:14 (GMT -6)
Ο πιο πρόσφατος σεισμός: Μέγεθος 3.6 - North Pacific Ocean, Μεξικό, Δευ, 17 Ιαν 2022 13:07 (GMT -6)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (21 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 19:07 GMT (5 σεισμοί)
17 Ιαν 2022 13:07 (GMT -6) (17 Ιαν 2022 19:07 GMT)
3.6

16 km
North Pacific Ocean, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 07:14 (GMT -6) (17 Ιαν 2022 13:14 GMT)
3.8

31 km
San Jeronimo Coatlan, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 01:19 (GMT -6) (17 Ιαν 2022 07:19 GMT)
3.3

8 km
Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 01:15 (GMT -6) (17 Ιαν 2022 07:15 GMT)
3.2

13 km
Villa de Tututepec de Melchor Ocampo, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 01:03 (GMT -6) (17 Ιαν 2022 07:03 GMT)
3.0

9 km
Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 21:49 GMT (5 σεισμοί)
16 Ιαν 2022 15:49 (GMT -6) (16 Ιαν 2022 21:49 GMT)
3.5

27 km
San Pedro Mixtepec -Dto. 22 -, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
16 Ιαν 2022 14:40 (GMT -6) (16 Ιαν 2022 20:40 GMT)
3.2

5 km
Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
16 Ιαν 2022 13:46 (GMT -6) (16 Ιαν 2022 19:46 GMT)
3.3

5 km
Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
16 Ιαν 2022 13:38 (GMT -6) (16 Ιαν 2022 19:38 GMT)
3.1

5 km
Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
16 Ιαν 2022 02:36 (GMT -6) (16 Ιαν 2022 08:36 GMT)
3.3

6 km
Santa Catarina Mechoacan, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 22:05 GMT (2 σεισμοί)
15 Ιαν 2022 16:05 (GMT -6) (15 Ιαν 2022 22:05 GMT)
3.3

4 km
Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
15 Ιαν 2022 04:43 (GMT -6) (15 Ιαν 2022 10:43 GMT)
3.5

6 km
Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 10:23 GMT (4 σεισμοί)
13 Ιαν 2022 04:23 (GMT -6) (13 Ιαν 2022 10:23 GMT)
3.4

16 km
North Pacific Ocean, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
13 Ιαν 2022 02:04 (GMT -6) (13 Ιαν 2022 08:04 GMT)
3.4

5 km
Santiago Jamiltepec, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
13 Ιαν 2022 01:15 (GMT -6) (13 Ιαν 2022 07:15 GMT)
3.5

20 km
Villa de Tututepec de Melchor Ocampo, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
12 Ιαν 2022 18:16 (GMT -6) (13 Ιαν 2022 00:16 GMT)
4.1

10 km
Villa de Tututepec de Melchor Ocampo, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.5 x 1011 joules (69.7 megawatt hours, ισοδυναμεί με 60 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube