Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Trujillo Province, La Libertad, Περού - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 15 Σεπτεμβρίου 2021 03:00 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 7 βαθμών και άνω
  • 5 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 6 και 7 βαθμών
  • 54 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 315 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
Από το 1900, Trujillo Province είχε 2 σεισμούς μεγέθους 7.0 ή μεγαλύτερο, 5 σεισμούς μεγέθους 6+, 54 σεισμούς μεγέθους 5+ και 315 σεισμούς μεγέθους 4+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 4.3 | South Pacific Ocean, 139 km Δ από Trujillo, La Libertad, Περού -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 7.9 | 21 km ΝΔ από Chimbote, Provincia de Santa, Ancash, Περού -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 4 ή μεγαλύτερο (376 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
23 Μαρ 2022 16:06 (GMT -5) (23 Μαρ 2022 21:06 GMT)
4.3

10 km
760 km (472 mi)South Pacific Ocean, 139 km δυτικά από Trujillo, Περού Περ.Χάρτης
22 Μαρ 2022 17:51 (GMT -5) (22 Μαρ 2022 22:51 GMT)
4.2

37 km
719 km (447 mi)South Pacific Ocean, 88 km δυτικά από Trujillo, La Libertad, Περού Περ.Χάρτης
1 Μαρ 2022 15:54 (GMT -5) (1 Μαρ 2022 20:54 GMT)
4.3

52 km
783 km (487 mi)South Pacific Ocean, 82 km δυτικά από Chimbote, Περού 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
7 Φεβ 2022 02:43 (GMT -5) (7 Φεβ 2022 07:43 GMT)
4.2

42 km
834 km (518 mi)South Pacific Ocean, 83 km νοτιοδυτικά από Chimbote, Περού 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
23 Ιαν 2022 06:13 (GMT -5) (23 Ιαν 2022 11:13 GMT)
4.1

69 km
814 km (506 mi)South Pacific Ocean, Περού Περ.Χάρτης
24 Δεκ 2021 17:10 (GMT -5) (24 Δεκ 2021 22:10 GMT)
4.6

62 km
812 km (505 mi)South Pacific Ocean, 66 km δυτικά από Chimbote, Περού 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
24 Δεκ 2021 14:44 (GMT -5) (24 Δεκ 2021 19:44 GMT)
4.4

34 km
631 km (392 mi)South Pacific Ocean, 44 km δυτικά από Pacasmayo, Περού Περ.Χάρτης
22 Δεκ 2021 23:05 (GMT -5) (23 Δεκ 2021 04:05 GMT)
4.2

35 km
697 km (433 mi)South Pacific Ocean, 94 km νοτιοδυτικά από Pacasmayo, Περού 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
2 Δεκ 2021 08:41 (GMT -5) (2 Δεκ 2021 13:41 GMT)
4.0

34 km
712 km (442 mi)South Pacific Ocean, 96 km δυτικά από Santiago de Cao, Περού Περ.Χάρτης
1 Δεκ 2021 17:56 (GMT -5) (1 Δεκ 2021 22:56 GMT)
4.2

34 km
709 km (441 mi)South Pacific Ocean, 100 km νοτιοδυτικά από Pacasmayo, Περού 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
24 Νοε 2021 23:55 (GMT -5) (25 Νοε 2021 04:55 GMT)
4.1

25 km
792 km (492 mi)South Pacific Ocean, 145 km νοτιοδυτικά από Trujillo, Περού Περ.Χάρτης
24 Νοε 2021 06:03 (GMT -5) (24 Νοε 2021 11:03 GMT)
4.0

58 km
777 km (483 mi)South Pacific Ocean, 69 km δυτικά από Chimbote, Περού Περ.Χάρτης
23 Νοε 2021 15:05 (GMT -5) (23 Νοε 2021 20:05 GMT)
4.0

80 km
772 km (480 mi)18 km βορειοδυτικά από Chimbote, Περού Περ.Χάρτης
13 Οκτ 2021 04:07 (GMT -5) (13 Οκτ 2021 09:07 GMT)
4.6

87 km
677 km (421 mi)South Pacific Ocean, Περού 20 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
27 Σεπ 2021 15:32 (GMT -5) (27 Σεπ 2021 20:32 GMT)
4.3

27 km
842 km (523 mi)South Pacific Ocean, 75 km νοτιοδυτικά από Chimbote, Περού Περ.Χάρτης
19 Σεπ 2021 15:02 (GMT -5) (19 Σεπ 2021 20:02 GMT)
4.0

20 km
745 km (463 mi)92 km βορειοανατολικά από Chimbote, Περού 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.9 x 1016 joules (13532 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 1.2 x 107 τόνους TNT ή 727.7 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.