Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 5 Δεκεμβρίου 2021 06:20 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Προηγούμενοι σεισμοί, Νησί Pulau Waindi Kecil, North Maluku, Ινδονησία: 2020

Τελευταία ανανενώση 5 Δεκεμβρίου 2021 06:20 GMT -

Κατάλογος σεισμών

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (61 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 16:06 GMT (1 σεισμός)
11 Δεκ 2020 01:06 (GMT +9) (10 Δεκ 2020 16:06 GMT)
3.9

10 km
Molucca Sea, 228 km νότια από Ternate, North Maluku, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 02:44 GMT (1 σεισμός)
7 Δεκ 2020 11:44 (GMT +9) (7 Δεκ 2020 02:44 GMT)
3.9

10 km
Molucca Sea, 178 km νότια από Ternate, North Maluku, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020 12:36 GMT (1 σεισμός)
6 Δεκ 2020 21:36 (GMT +9) (6 Δεκ 2020 12:36 GMT)
3.2

18 km
Halmahera Sea, 215 km νότια από Ternate, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020 23:56 GMT (3 σεισμοί)
3 Δεκ 2020 08:56 (GMT +9) (2 Δεκ 2020 23:56 GMT)
3.0

10 km
99 km νότια από Sofifi, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2020 18:56 (GMT +9) (2 Δεκ 2020 09:56 GMT)
2.8

91 km
Molucca Sea, 192 km νότια από Ternate, North Maluku, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2020 14:04 (GMT +9) (2 Δεκ 2020 05:04 GMT)
3.1

10 km
Molucca Sea, 193 km νότια από Ternate, North Maluku, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 22:43 GMT (1 σεισμός)
1 Δεκ 2020 07:43 (GMT +9) (30 Νοε 2020 22:43 GMT)
4.2

10 km
Molucca Sea, 158 km νότια από Ternate, North Maluku, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 18:37 GMT (1 σεισμός)
28 Νοε 2020 03:37 (GMT +9) (27 Νοε 2020 18:37 GMT)
3.2

10 km
Molucca Sea, 180 km νότια από Ternate, North Maluku, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 06:59 GMT (2 σεισμοί)
25 Νοε 2020 15:59 (GMT +9) (25 Νοε 2020 06:59 GMT)
4.7

10 km
Molucca Sea, 186 km νότια από Ternate, North Maluku, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2020 13:20 (GMT +9) (25 Νοε 2020 04:20 GMT)
4.3

10 km
Molucca Sea, 179 km νότια από Ternate, North Maluku, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 19:19 GMT (2 σεισμοί)
25 Νοε 2020 04:19 (GMT +9) (24 Νοε 2020 19:19 GMT)
2.8

19 km
Molucca Sea, 193 km νότια από Ternate, North Maluku, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2020 01:02 (GMT +9) (24 Νοε 2020 16:02 GMT)
2.6

20 km
Molucca Sea, 192 km νότια από Ternate, North Maluku, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 21:36 GMT (2 σεισμοί)
24 Νοε 2020 06:36 (GMT +9) (23 Νοε 2020 21:36 GMT)
3.3

10 km
175 km νότια από Ternate, North Maluku, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2020 02:36 (GMT +9) (23 Νοε 2020 17:36 GMT)
4.4

10 km
Molucca Sea, 177 km νότια από Ternate, North Maluku, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 08:11 GMT (2 σεισμοί)
22 Νοε 2020 17:11 (GMT +9) (22 Νοε 2020 08:11 GMT)
4.2

10 km
Banda Sea, 170 km νότια από Ternate, North Maluku, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2020 11:33 (GMT +9) (22 Νοε 2020 02:33 GMT)
4.7

10 km
Seram Sea, British Columbia, 174 km νότια από Ternate, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020 10:38 GMT (4 σεισμοί)
21 Νοε 2020 19:38 (GMT +9) (21 Νοε 2020 10:38 GMT)
3.9

10 km
Maluku Sea, 187 km νότια από Ternate, North Maluku, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2020 18:03 (GMT +9) (21 Νοε 2020 09:03 GMT)
3.9

10 km
Molucca Sea, 177 km νότια από Ternate, North Maluku, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2020 11:25 (GMT +9) (21 Νοε 2020 02:25 GMT)
4.8

10 km
Maluku Sea, 175 km νότια από Ternate, North Maluku, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2020 11:14 (GMT +9) (21 Νοε 2020 02:14 GMT)
4.5

10 km
South Halmahera Regency, 175 km νότια από Ternate, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 11:03 GMT (1 σεισμός)
24 Oct 8:03 pm (GMT +9) (24 Οκτ 2020 11:03 GMT)
2.9

10 km
182 km νότια από Ternate, North Maluku, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8.9 x 1012 joules (2.46 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 2117 τόνους TNT ή 0.1 atomic bombs!) Περισσότερες πληροφορίες

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube