Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Waikato, Νέα Ζηλανδία, τις τελευταίες 24 ώρες το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 10 Δεκεμβρίου 2022 08:05 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 11 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 8 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Waikato είχε 2 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 11 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 8 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.2 | New Zealand -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.1 | 26 km ΒΔ από Taupo, Waikato, Νέα Ζηλανδία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Waikato, Νέα Ζηλανδία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες21 σεισμοί11 σεισμοί M2+2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες269 σεισμοί91 σεισμοί M2+9 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες1,210 σεισμοί546 σεισμοί M2+66 σεισμοί M3+7 σεισμοί M4+2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 90 ημέρες2,472 σεισμοί1,130 σεισμοί M2+150 σεισμοί M3+15 σεισμοί M4+2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 365 ημέρες8,600 σεισμοί3,921 σεισμοί M2+461 σεισμοί M3+31 σεισμοί M4+4 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Waikato, Νέα Ζηλανδία | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (21 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 GMT (6 σεισμοί)
10 Δεκ 2022 20:58 (GMT +13) (10 Δεκ 2022 07:58 GMT)
1.2

10.1 km
New Zealand Περ.
10 Δεκ 2022 19:42 (GMT +13) (10 Δεκ 2022 06:42 GMT)
2.1

158 km
14 km δυτικά από Rotorua, Bay of Plenty, Νέα Ζηλανδία Περ.
10 Δεκ 2022 18:26 (GMT +13) (10 Δεκ 2022 05:26 GMT)
2.2

51 km
32 km νοτιοανατολικά από Whakatane, Νέα Ζηλανδία Περ.
10 Δεκ 2022 16:37 (GMT +13) (10 Δεκ 2022 03:37 GMT)
2.0

3.6 km
7.5 km βόρεια από Taupo, Waikato, Νέα Ζηλανδία Περ.
10 Δεκ 2022 16:34 (GMT +13) (10 Δεκ 2022 03:34 GMT)
2.2

103 km
24 km νοτιοανατολικά από Tauranga, Νέα Ζηλανδία Περ.
10 Δεκ 2022 16:17 (GMT +13) (10 Δεκ 2022 03:17 GMT)
2.6

5 km
22 km νοτιοδυτικά από Taupo, Waikato, Νέα Ζηλανδία
Το ενιωσα
Περ.
Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022 GMT (15 σεισμοί)
10 Δεκ 2022 12:39 (GMT +13) (9 Δεκ 2022 23:39 GMT)
3.1

144 km
26 km βορειοδυτικά από Taupo, Waikato, Νέα Ζηλανδία
Το ενιωσα
Περ.
10 Δεκ 2022 10:50 (GMT +13) (9 Δεκ 2022 21:50 GMT)
1.4

5 km
New Zealand Περ.
10 Δεκ 2022 10:40 (GMT +13) (9 Δεκ 2022 21:40 GMT)
2.1

144 km
16 km βορειοδυτικά από Rotorua, Νέα Ζηλανδία Περ.
10 Δεκ 2022 09:47 (GMT +13) (9 Δεκ 2022 20:47 GMT)
1.7

5 km
14 km νοτιοδυτικά από Taupo, Waikato, Νέα Ζηλανδία Περ.
10 Δεκ 2022 08:27 (GMT +13) (9 Δεκ 2022 19:27 GMT)
2.3

125 km
63 km βόρεια από Whanganui, Νέα Ζηλανδία Περ.
10 Δεκ 2022 08:08 (GMT +13) (9 Δεκ 2022 19:08 GMT)
1.7

5 km
21 km νοτιοδυτικά από Taupo, Waikato, Νέα Ζηλανδία Περ.
10 Δεκ 2022 07:18 (GMT +13) (9 Δεκ 2022 18:18 GMT)
3.1

23 km
71 km νοτιοανατολικά από New Plymouth, Νέα Ζηλανδία
Το ενιωσα
Περ.
10 Δεκ 2022 06:39 (GMT +13) (9 Δεκ 2022 17:39 GMT)
1.5

28 km
New Zealand Περ.
10 Δεκ 2022 04:46 (GMT +13) (9 Δεκ 2022 15:46 GMT)
2.1

32 km
Bay of Plenty, 72 km βορειοδυτικά από Gisborne, Νέα Ζηλανδία Περ.
10 Δεκ 2022 01:33 (GMT +13) (9 Δεκ 2022 12:33 GMT)
2.9

244 km
South Pacific Ocean, Gisborne, Νέα Ζηλανδία Περ.
10 Δεκ 2022 01:28 (GMT +13) (9 Δεκ 2022 12:28 GMT)
2.2

4.1 km
20 km νοτιοανατολικά από Rotorua, Νέα Ζηλανδία Περ.
9 Δεκ 2022 23:52 (GMT +13) (9 Δεκ 2022 10:52 GMT)
1.8

131 km
33 km δυτικά από Taupo, Waikato, Νέα Ζηλανδία Περ.
9 Δεκ 2022 23:04 (GMT +13) (9 Δεκ 2022 10:04 GMT)
2.0

26 km
19 km νότια από Hastings, Νέα Ζηλανδία Περ.
9 Δεκ 2022 22:45 (GMT +13) (9 Δεκ 2022 09:45 GMT)
1.6

5 km
New Zealand Περ.
9 Δεκ 2022 21:42 (GMT +13) (9 Δεκ 2022 08:42 GMT)
1.7

5 km
New Zealand 1 αναφοράΠερ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8.6 x 109 joules (2.4 megawatt hours, ισοδυναμεί με 2.06 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: South Karori, New Zealand (SNZO/IU network) | Show on map | Station Info
Seismic station South Karori, New Zealand: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings