Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 21 Ιανουαρίου 2022 21:17 GMT - ανανέωση

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Salta, Αργεντινή: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 21 Ιανουαρίου 2022 21:17 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 4.4 - Departamento de Susques, Jujuy, Αργεντινή, Τρί, 18 Ιαν 2022 00:01 (GMT -3)
Ο μεγαλύτερος σεισμός σήμερα: Μέγεθος 3.8 - Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή, Παρ, 21 Ιαν 2022 07:25 (GMT -3)
Ο πιο πρόσφατος σεισμός: Μέγεθος 3.1 - POTOSI, BOLIVIA, Παρ, 21 Ιαν 2022 14:42 (GMT -4)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών από μέγεθος 2.9 ή μεγαλύτερο (59 στα 95 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 18:42 GMT (8 σεισμοί)
21 Ιαν 2022 14:42 (GMT -4) (21 Ιαν 2022 18:42 GMT)
3.1

235 km
POTOSI, BOLIVIA
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Ιαν 2022 14:12 (GMT -3) (21 Ιαν 2022 17:12 GMT)
2.7

95 km
Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή Περ.Χάρτης
21 Ιαν 2022 11:55 (GMT -3) (21 Ιαν 2022 14:55 GMT)
3.3

244 km
JUJUY (Argentina)
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Ιαν 2022 10:54 (GMT -3) (21 Ιαν 2022 13:54 GMT)
2.6

91 km
Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή Περ.Χάρτης
21 Ιαν 2022 07:25 (GMT -3) (21 Ιαν 2022 10:25 GMT)
3.8

161 km
Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Ιαν 2022 07:06 (GMT -3) (21 Ιαν 2022 10:06 GMT)
3.1

200 km
Departamento de Los Andes, 173 km δυτικά από Σάλτα, Departamento Capital, Salta, Αργεντινή
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Ιαν 2022 05:22 (GMT -3) (21 Ιαν 2022 08:22 GMT)
2.9

5 km
Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
20 Ιαν 2022 23:52 (GMT -3) (21 Ιαν 2022 02:52 GMT)
3.1

198 km
Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 13:38 GMT (6 σεισμοί)
20 Ιαν 2022 10:38 (GMT -3) (20 Ιαν 2022 13:38 GMT)
3.4

212 km
Departamento de Susques, 151 km δυτικά από Jujuy, Departamento de Doctor Manuel Belgrano, Jujuy, Αργεντινή
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
20 Ιαν 2022 06:43 (GMT -4) (20 Ιαν 2022 10:43 GMT)
4.2

214 km
152 Km SSW of Uyuni, Bolivia
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
20 Ιαν 2022 03:14 (GMT -3) (20 Ιαν 2022 06:14 GMT)
3.1

208 km
Departamento de Susques, Jujuy, 172 km βορειοδυτικά από Σάλτα, Departamento Capital, Salta, Αργεντινή
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
20 Ιαν 2022 01:48 (GMT -3) (20 Ιαν 2022 04:48 GMT)
3.2

146 km
Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
19 Ιαν 2022 23:27 (GMT -3) (20 Ιαν 2022 02:27 GMT)
3.1

206 km
Departamento de Susques, 171 km δυτικά από Jujuy, Departamento de Doctor Manuel Belgrano, Jujuy, Αργεντινή
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
19 Ιαν 2022 22:28 (GMT -3) (20 Ιαν 2022 01:28 GMT)
3.9

190 km
Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 22:02 GMT (8 σεισμοί)
19 Ιαν 2022 19:02 (GMT -3) (19 Ιαν 2022 22:02 GMT)
4.2

131 km
112 Km NNE of Calama, Chile
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
19 Ιαν 2022 09:47 (GMT -3) (19 Ιαν 2022 12:47 GMT)
3.4

239 km
Departamento de Los Andes, Salta, Αργεντινή
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 9.2 x 1011 joules (256 megawatt hours, ισοδυναμεί με 221 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube