Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 29 Νοεμβρίου 2021 22:58 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Jujuy, Αργεντινή: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 29 Νοεμβρίου 2021 22:58 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (39 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 22:38 GMT (6 σεισμοί)
29 Νοε 2021 19:38 (GMT -3) (29 Νοε 2021 22:38 GMT)
2.8

9 km
17 km νότια από Humahuaca, Jujuy, Αργεντινή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 11:09 (GMT -3) (29 Νοε 2021 14:09 GMT)
3.1

243 km
98 km ανατολικά από Σαν Πέδρο ντε Ατακάμα, Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 10:57 (GMT -3) (29 Νοε 2021 13:57 GMT)
3.1

162 km
Departamento de Los Andes, 181 km δυτικά από Σάλτα, Departamento Capital, Salta, Αργεντινή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 07:34 (GMT -3) (29 Νοε 2021 10:34 GMT)
3.4

245 km
Departamento de Rinconada, 212 km βορειοδυτικά από Jujuy, Departamento de Doctor Manuel Belgrano, Jujuy, Αργεντινή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 07:29 (GMT -3) (29 Νοε 2021 10:29 GMT)
3.1

214 km
Departamento de Susques, 162 km δυτικά από Jujuy, Departamento de Doctor Manuel Belgrano, Jujuy, Αργεντινή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 00:47 (GMT -3) (29 Νοε 2021 03:47 GMT)
2.9

206 km
Departamento de Los Andes, 173 km βορειοδυτικά από Σάλτα, Departamento Capital, Salta, Αργεντινή ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 17:31 GMT (4 σεισμοί)
28 Νοε 2021 14:31 (GMT -3) (28 Νοε 2021 17:31 GMT)
3.7

203 km
Departamento de Los Andes, 169 km δυτικά από Σάλτα, Departamento Capital, Salta, Αργεντινή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 09:50 (GMT -3) (28 Νοε 2021 12:50 GMT)
3.3

207 km
Departamento de Los Andes, 170 km βορειοδυτικά από Σάλτα, Departamento Capital, Salta, Αργεντινή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 02:22 (GMT -3) (28 Νοε 2021 05:22 GMT)
3.6

201 km
Departamento de Los Andes, 179 km δυτικά από Σάλτα, Departamento Capital, Salta, Αργεντινή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 02:18 (GMT -3) (28 Νοε 2021 05:18 GMT)
3.0

199 km
Departamento de Los Andes, 194 km δυτικά από Σάλτα, Departamento Capital, Salta, Αργεντινή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 05:34 GMT (4 σεισμοί)
27 Νοε 2021 02:34 (GMT -3) (27 Νοε 2021 05:34 GMT)
3.0

147 km
Provincia de Antofagasta, 154 km νότια από Σαν Πέδρο ντε Ατακάμα, Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 02:25 (GMT -3) (27 Νοε 2021 05:25 GMT)
4.7

180 km
96 km δυτικά από San Antonio de los Cobres, Departamento de Los Andes, Salta, Αργεντινή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 22:25 (GMT -3) (27 Νοε 2021 01:25 GMT)
3.2

203 km
Departamento de Susques, 197 km βορειοδυτικά από Jujuy, Departamento de Doctor Manuel Belgrano, Jujuy, Αργεντινή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 21:36 (GMT -3) (27 Νοε 2021 00:36 GMT)
3.3

145 km
Departamento de Los Andes, 173 km δυτικά από Σάλτα, Departamento Capital, Salta, Αργεντινή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 14:31 GMT (5 σεισμοί)
26 Νοε 2021 11:31 (GMT -3) (26 Νοε 2021 14:31 GMT)
3.9

239 km
190 km νοτιοανατολικά από Calama, Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 10:17 (GMT -3) (26 Νοε 2021 13:17 GMT)
2.6

239 km
Departamento de Susques, Jujuy, 90 km δυτικά από San Antonio de los Cobres, Departamento de Los Andes, Salta, Αργεντινή ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 03:11 (GMT -3) (26 Νοε 2021 06:11 GMT)
2.9

204 km
Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 00:23 (GMT -3) (26 Νοε 2021 03:23 GMT)
3.1

207 km
Departamento de Los Andes, 172 km βορειοδυτικά από Σάλτα, Departamento Capital, Salta, Αργεντινή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 22:39 (GMT -3) (26 Νοε 2021 01:39 GMT)
3.1

205 km
Departamento de Susques, 180 km δυτικά από Jujuy, Departamento de Doctor Manuel Belgrano, Jujuy, Αργεντινή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 21:26 GMT (11 σεισμοί)
25 Νοε 2021 18:26 (GMT -3) (25 Νοε 2021 21:26 GMT)
3.2

230 km
Departamento de Susques, 180 km βορειοδυτικά από Jujuy, Departamento de Doctor Manuel Belgrano, Jujuy, Αργεντινή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 17:33 (GMT -3) (25 Νοε 2021 20:33 GMT)
2.8

189 km
95 km δυτικά από San Antonio de los Cobres, Departamento de Los Andes, Salta, Αργεντινή ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 17:32 (GMT -3) (25 Νοε 2021 20:32 GMT)
3.3

211 km
Departamento de Susques, 170 km βορειοδυτικά από Jujuy, Departamento de Doctor Manuel Belgrano, Jujuy, Αργεντινή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 16:34 (GMT -3) (25 Νοε 2021 19:34 GMT)
2.6

234 km
Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή, 114 km βορειοδυτικά από San Antonio de los Cobres, Departamento de Los Andes, Salta, Αργεντινή ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 16:20 (GMT -3) (25 Νοε 2021 19:20 GMT)
2.7

209 km
Provincia de El Loa, Antofagasta, Αργεντινή ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 14:58 (GMT -3) (25 Νοε 2021 17:58 GMT)
3.2

231 km
Departamento de Susques, 183 km βορειοδυτικά από Jujuy, Departamento de Doctor Manuel Belgrano, Jujuy, Αργεντινή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 14:07 (GMT -3) (25 Νοε 2021 17:07 GMT)
3.1

191 km
99 km ανατολικά από Calama, Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 07:36 (GMT -3) (25 Νοε 2021 10:36 GMT)
3.8

196 km
Departamento de Los Andes, 211 km δυτικά από Σάλτα, Departamento Capital, Salta, Αργεντινή
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 02:12 (GMT -3) (25 Νοε 2021 05:12 GMT)
2.9

219 km
Departamento de Susques, 159 km δυτικά από Jujuy, Departamento de Doctor Manuel Belgrano, Jujuy, Αργεντινή ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 00:50 (GMT -3) (25 Νοε 2021 03:50 GMT)
2.9

182 km
Departamento de Los Andes, 183 km δυτικά από Σάλτα, Departamento Capital, Salta, Αργεντινή ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 22:50 (GMT -3) (25 Νοε 2021 01:50 GMT)
3.0

203 km
Departamento de Susques, Jujuy, 163 km βορειοδυτικά από Σάλτα, Departamento Capital, Salta, Αργεντινή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 19:14 GMT (3 σεισμοί)
24 Νοε 2021 16:14 (GMT -3) (24 Νοε 2021 19:14 GMT)
3.1

219 km
Departamento de Susques, 161 km δυτικά από Jujuy, Departamento de Doctor Manuel Belgrano, Jujuy, Αργεντινή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 14:18 (GMT -4) (24 Νοε 2021 18:18 GMT)
4.8

177 km
272 km νοτιοδυτικά από Ποτοσί, Βολιβία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 14:25 (GMT -3) (24 Νοε 2021 17:25 GMT)
2.7

170 km
59 km νοτιοανατολικά από Σαν Πέδρο ντε Ατακάμα, Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 19:16 GMT (6 σεισμοί)
23 Νοε 2021 16:16 (GMT -3) (23 Νοε 2021 19:16 GMT)
3.0

193 km
Departamento de Susques, Jujuy, 86 km δυτικά από San Antonio de los Cobres, Departamento de Los Andes, Salta, Αργεντινή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 10:00 GMT
3.8

307 km
148 km δυτικά από Villazon, Βολιβία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 07:00 (GMT -3) (23 Νοε 2021 10:00 GMT)
3.7

275 km
Departamento de Rinconada, Jujuy, Αργεντινή, 88 km νοτιοδυτικά από Villazon, Modesto Omiste, Departamento de Potosi, Βολιβία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 01:59 (GMT -4) (23 Νοε 2021 05:59 GMT)
2.7

125 km
Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 23:04 (GMT -3) (23 Νοε 2021 02:04 GMT)
3.8

162 km
Provincia de El Loa, 236 km ανατολικά από Αντοφαγάστα, Provincia de Antofagasta, Χιλή
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 21:37 (GMT -4) (23 Νοε 2021 01:37 GMT)
3.8

230 km
197 km δυτικά από Villazon, Βολιβία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2 x 1012 joules (560 megawatt hours, ισοδυναμεί με 482 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube