3 spots left on Iceland Geo Tour 16-30 July 2022

Τελευταίοι σεισμοί, Province of Bulacan, Central Luzon, Φιλιππίνες, τις τελευταίες 24 ώρες το Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 25 Ιουνίου 2022 14:25 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 6 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 4 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Province of Bulacan είχε 6 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 4 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.1 | South China Sea, 14 km ΝΔ από Calatagan, Φιλιππίνες -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.6 | Philippine Sea, 97 km Α από Santiago, Φιλιππίνες -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Province of Bulacan, Central Luzon, Φιλιππίνες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:10 σεισμοί | 6 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:52 σεισμοί | 19 σεισμοί M2+ | 3 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:172 σεισμοί | 84 σεισμοί M2+ | 9 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:650 σεισμοί | 328 σεισμοί M2+ | 34 σεισμοί M3+ | 4 σεισμοί M4+ | 0 σεισμοί M5+ | 1 σεισμός M6+
Τελευταίες 365 ημέρες:2,731 σεισμοί | 1,517 σεισμοί M2+ | 183 σεισμοί M3+ | 24 σεισμοί M4+ | 7 σεισμοί M5+ | 2 σεισμοί M6+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Province of Bulacan, Central Luzon, Φιλιππίνες | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (10 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 GMT (4 σεισμοί)
25 Ιου 2022 21:12 (GMT +8) (25 Ιου 2022 13:12 GMT)
2.1

87 km
South China Sea, 14 km νοτιοδυτικά από Calatagan, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
25 Ιου 2022 13:38 (GMT +8) (25 Ιου 2022 05:38 GMT)
1.6

100 km
South China Sea, 18 km νότια από Calatagan, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
25 Ιου 2022 09:51 (GMT +8) (25 Ιου 2022 01:51 GMT)
1.8

94 km
South China Sea, 18 km νοτιοδυτικά από Calatagan, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
25 Ιου 2022 08:42 (GMT +8) (25 Ιου 2022 00:42 GMT)
2.2

135 km
South China Sea, 21 km νοτιοδυτικά από Balayan, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 GMT (6 σεισμοί)
25 Ιου 2022 04:16 (GMT +8) (24 Ιου 2022 20:16 GMT)
2.0

34 km
South China Sea, 28 km νοτιοδυτικά από Nasugbu, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
25 Ιου 2022 03:11 (GMT +8) (24 Ιου 2022 19:11 GMT)
1.9

32 km
South China Sea, 12 km νότια από Calatagan, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
25 Ιου 2022 01:01 (GMT +8) (24 Ιου 2022 17:01 GMT)
1.9

13 km
South China Sea, 34 km δυτικά από Santa Cruz, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
25 Ιου 2022 00:30 (GMT +8) (24 Ιου 2022 16:30 GMT)
2.6

12 km
Philippine Sea, 97 km ανατολικά από Santiago, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
24 Ιου 2022 23:51 (GMT +8) (24 Ιου 2022 15:51 GMT)
2.6

109 km
South China Sea, 20 km δυτικά από Nasugbu, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
24 Ιου 2022 23:13 (GMT +8) (24 Ιου 2022 15:13 GMT)
2.2

120 km
South China Sea, 19 km δυτικά από Nasugbu, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.5 x 109 joules (429 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.369 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.