Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 3 Δεκεμβρίου 2021 21:55 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Provincia de San José, Κόστα Ρίκα: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 3 Δεκεμβρίου 2021 21:55 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (11 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 09:25 GMT (3 σεισμοί)
3 Δεκ 2021 03:25 (GMT -6) (3 Δεκ 2021 09:25 GMT)
2.8

11 km
5.6 km νότια από Πουέρτο Λιμόν, Limon, Κόστα Ρίκα ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 01:42 (GMT -6) (3 Δεκ 2021 07:42 GMT)
3.1

31 km
North Pacific Ocean, 15 km νότια από Πουνταρένας, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 18:49 (GMT -6) (3 Δεκ 2021 00:49 GMT)
2.4

6 km
El Guarco, Provincia de Cartago, 16 km νοτιοανατολικά από Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021 10:42 GMT (2 σεισμοί)
2 Δεκ 2021 04:42 (GMT -6) (2 Δεκ 2021 10:42 GMT)
2.8

18 km
North Pacific Ocean, 81 km νοτιοδυτικά από Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 18:18 (GMT -6) (2 Δεκ 2021 00:18 GMT)
2.6

28 km
Leon Cortés Castro, 30 km νότια από Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 18:45 GMT (4 σεισμοί)
1 Δεκ 2021 12:45 (GMT -6) (1 Δεκ 2021 18:45 GMT)
2.9

56 km
15 km νοτιοδυτικά από Αλαχουέλα, Κόστα Ρίκα ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 06:06 (GMT -6) (1 Δεκ 2021 12:06 GMT)
3.6

13 km
Caribbean Sea, 64 km βόρεια από Πουέρτο Λιμόν, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 06:03 (GMT -6) (1 Δεκ 2021 12:03 GMT)
3.0

24 km
Caribbean Sea, 62 km βόρεια από Πουέρτο Λιμόν, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 05:05 (GMT -6) (1 Δεκ 2021 11:05 GMT)
3.2

53 km
Quepos, Provincia de Puntarenas, 21 km νοτιοδυτικά από Σαν Ισίδρο δε Ελ Χενεράλ, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 09:13 GMT (1 σεισμός)
30 Νοε 2021 03:13 (GMT -6) (30 Νοε 2021 09:13 GMT)
2.5

53 km
Montes de Oro, 30 km βορειοανατολικά από Πουνταρένας, Κόστα Ρίκα ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 10:02 GMT (1 σεισμός)
27 Νοε 2021 04:02 (GMT -6) (27 Νοε 2021 10:02 GMT)
3.0

2 km
North Pacific Ocean, 76 km νοτιοδυτικά από Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.1 x 1010 joules (8.66 megawatt hours, ισοδυναμεί με 7.45 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel