Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, San Diego, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 26 Νοεμβρίου 2022 10:22 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 26 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, San Diego είχε 3 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 26 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.5 | North Pacific Ocean, 50 km ΝΔ από San Clemente, Orange County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.7 | 36 km ΝΑ από Tecate, Baja California, Μεξικό -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near San Diego, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες20 σεισμοί3 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες98 σεισμοί9 σεισμοί M2+1 σεισμός M3+
Τελευταίες 30 ημέρες343 σεισμοί29 σεισμοί M2+3 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες1,125 σεισμοί104 σεισμοί M2+21 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 365 ημέρες4,469 σεισμοί529 σεισμοί M2+158 σεισμοί M3+10 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near San Diego, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (29 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 GMT (14 σεισμοί)
26 Νοε 2022 02:01 (GMT -8) (26 Νοε 2022 10:01 GMT)
2.5

2 km
North Pacific Ocean, 50 km νοτιοδυτικά από San Clemente, Orange County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
26 Νοε 2022 01:44 (GMT -8) (26 Νοε 2022 09:44 GMT)
1.5

1.4 km
10km SW of Niland, CA Περ.
26 Νοε 2022 01:44 (GMT -8) (26 Νοε 2022 09:44 GMT)
1.2

1.1 km
10km SW of Niland, CA Περ.
26 Νοε 2022 00:38 (GMT -8) (26 Νοε 2022 08:38 GMT)
1.7

8.2 km
11 km βορειοδυτικά από Brawley, Imperial County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
25 Νοε 2022 20:53 (GMT -8) (26 Νοε 2022 04:53 GMT)
1.0

10.4 km
18km ESE of Julian, CA Περ.
25 Νοε 2022 19:42 (GMT -8) (26 Νοε 2022 03:42 GMT)
1.3

12 km
6km NW of San Jacinto, CA Περ.
25 Νοε 2022 19:25 (GMT -8) (26 Νοε 2022 03:25 GMT)
0.9

14 km
6km NW of San Jacinto, CA Περ.
25 Νοε 2022 19:16 (GMT -8) (26 Νοε 2022 03:16 GMT)
1.8

12 km
9.1 km βόρεια από Hemet, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
25 Νοε 2022 19:13 (GMT -8) (26 Νοε 2022 03:13 GMT)
0.7

8 km
4km NE of Banning, CA Περ.
25 Νοε 2022 18:43 (GMT -8) (26 Νοε 2022 02:43 GMT)
0.9
0km NNE of Oasis, CA Περ.
25 Νοε 2022 18:22 (GMT -8) (26 Νοε 2022 02:22 GMT)
0.9

3 km
23km ESE of Anza, CA Περ.
25 Νοε 2022 17:29 (GMT -8) (26 Νοε 2022 01:29 GMT)
0.7

9.4 km
5km SW of Aguanga, CA Περ.
25 Νοε 2022 16:41 (GMT -8) (26 Νοε 2022 00:41 GMT)
0.8

17 km
9km S of Idyllwild, CA Περ.
25 Νοε 2022 16:40 (GMT -8) (26 Νοε 2022 00:40 GMT)
0.6

10.5 km
3km SSE of Lake Henshaw, CA Περ.
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 GMT (15 σεισμοί)
25 Νοε 2022 12:43 (GMT -8) (25 Νοε 2022 20:43 GMT)
1.2

15 km
10km NNW of Anza, CA Περ.
25 Νοε 2022 12:43 (GMT -8) (25 Νοε 2022 20:43 GMT)
0.8

7.3 km
13km WNW of Anza, CA Περ.
25 Νοε 2022 12:27 (GMT -8) (25 Νοε 2022 20:27 GMT)
1.4

4.3 km
4km W of Borrego Springs, CA Περ.
25 Νοε 2022 12:02 (GMT -8) (25 Νοε 2022 20:02 GMT)
2.7

0.5 km
36 km νοτιοανατολικά από Tecate, Baja California, Μεξικό
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
25 Νοε 2022 11:55 (GMT -8) (25 Νοε 2022 19:55 GMT)
1.5

3.1 km
11km E of Ocotillo Wells, CA Περ.
25 Νοε 2022 11:37 (GMT -8) (25 Νοε 2022 19:37 GMT)
2.2

10.3 km
9.7 km δυτικά από Ριβερσάιντ, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες 3 εκθέσειςΠερ.
25 Νοε 2022 11:20 (GMT -8) (25 Νοε 2022 19:20 GMT)
0.7

5.6 km
4km WNW of Lake Elsinore, CA 1 αναφοράΠερ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.4 x 109 joules (380 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.327 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Barrett (BAR/CI network) | Show on map | Station Info
Seismic station Barrett: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings