Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Oaxaca de Juarez, Μεξικό, τις τελευταίες 30 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 26 Μαΐου 2022 12:41 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 30 ημέρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 11 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 145 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 6 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τις τελευταίες 30 ημέρες, Oaxaca de Juarez είχε 1 σεισμό μεγέθους 5.5, 11 σεισμούς μεγέθους 4+, 145 σεισμούς μεγέθους 3+ και 6 σεισμούς μεγέθους 2+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 4.1 | 34 km ΒΑ από Crucecita, Santa Maria Huatulco, Oaxaca, Μεξικό -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 5.5 | 41 km Β από Crucecita, Santa Maria Huatulco, Oaxaca, Μεξικό -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 2.0 in or near Oaxaca de Juarez, Μεξικό (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:6 σεισμοί | 0 σεισμοί M2+ | 3 σεισμοί M3+ | 2 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 7 ημέρες:39 σεισμοί | 2 σεισμοί M2+ | 33 σεισμοί M3+ | 3 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 30 ημέρες:163 σεισμοί | 6 σεισμοί M2+ | 145 σεισμοί M3+ | 11 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 90 ημέρες:473 σεισμοί | 12 σεισμοί M2+ | 419 σεισμοί M3+ | 38 σεισμοί M4+ | 4 σεισμοί M5+
Τελευταίες 365 ημέρες:1,765 σεισμοί | 42 σεισμοί M2+ | 1,577 σεισμοί M3+ | 140 σεισμοί M4+ | 6 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Abejones | Animas Trujano | Asuncion Cacalotepec | Asuncion Nochixtlan | Asuncion Ocotlan | Ayoquezco de Aldama | Ayotzintepec | Capulalpam de Méndez | Chalcatongo de Hidalgo | Ciénega de Zimatlan | ...Προβολή όλων... | Yutanduchi de Guerrero | Zimatlan de Alvarez
...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
Showing most recent quakes and quakes από μέγεθος 3.6 ή μεγαλύτερο (57 στα 163 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
25 Μαΐ 2022 21:04 (GMT -5) (26 Μαΐ 2022 02:04 GMT)
4.1

57 km
OAXACA, MEXICO
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 GMT (4 σεισμοί)
25 Μαΐ 2022 17:11 (GMT -5) (25 Μαΐ 2022 22:11 GMT)
4.3

44 km
Mexico: 35 Km Al NORESTE De CRUCECITA, OAX
Το ενιωσα - 4 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 16:43 (GMT -5) (25 Μαΐ 2022 21:43 GMT)
5.5

12 km
Mexico: 41 Km Al NORESTE De CRUCECITA, OAX
Το ενιωσα - 57 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 14:18 (GMT -5) (25 Μαΐ 2022 19:18 GMT)
3.8

62 km
Mexico: 41 Km Al NORESTE De H TLAXIACO, OAX
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 00:18 (GMT -5) (25 Μαΐ 2022 05:18 GMT)
3.7

25 km
Mexico: 23 Km Al SUROESTE De RIO GRANDE, OAX
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
22 Μαΐ 2022 15:32 (GMT -5) (22 Μαΐ 2022 20:32 GMT)
3.7

27 km
Mexico: 22 Km Al ESTE De MIAHUATLAN, OAX
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 12:29 (GMT -5) (22 Μαΐ 2022 17:29 GMT)
3.9

68 km
Mexico: 37 Km Al SURESTE De TLACOLULA, OAX
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
21 Μαΐ 2022 11:27 (GMT -5) (21 Μαΐ 2022 16:27 GMT)
3.6

10 km
Mexico: 27 Km Al SURESTE De PINOTEPA NACIONAL, OAX
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 10:45 (GMT -5) (21 Μαΐ 2022 15:45 GMT)
3.8

103 km
Mexico: 29 Km Al NOROESTE De MATIAS ROMERO, OAX
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
20 Μαΐ 2022 13:28 (GMT -5) (20 Μαΐ 2022 18:28 GMT)
4.1

110 km
Mexico: 61 Km Al NOROESTE De MATIAS ROMERO, OAX
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 04:58 (GMT -5) (20 Μαΐ 2022 09:58 GMT)
3.8

6 km
Mexico: 16 Km Al OESTE De RIO GRANDE, OAX
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
19 Μαΐ 2022 08:12 (GMT -5) (19 Μαΐ 2022 13:12 GMT)
3.6

26 km
Mexico: 4 Km Al SUR De PINOTEPA NACIONAL, OAX
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
18 Μαΐ 2022 13:03 (GMT -6) (18 Μαΐ 2022 19:03 GMT)
3.8

26 km
Mexico: 62 Km Al SUROESTE De SALINA CRUZ, OAX Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 GMT (3 σεισμοί)
16 Μαΐ 2022 12:40 (GMT -5) (16 Μαΐ 2022 17:40 GMT)
3.6

30 km
Mexico: 47 Km Al NORESTE De CRUCECITA, OAX Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 12:03 (GMT -5) (16 Μαΐ 2022 17:03 GMT)
3.6

11 km
Mexico: 3 Km Al NORESTE De PINOTEPA NACIONAL, OAX Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 02:11 (GMT -5) (16 Μαΐ 2022 07:11 GMT)
3.7

104 km
Mexico: 40 Km Al SUR De J RODRIGUEZ CLARA, VER Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.3 x 1013 joules (3.67 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 3160 τόνους TNT ή 0.2 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.