Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Search!

Τελευταίοι σεισμοί, Caribbean Sea τις τελευταίες 24 ώρες την Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 26 Σεπτεμβρίου 2022 18:17 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 3 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 12 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 14 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 1 σεισμός μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Caribbean Sea είχε 1 σεισμό μεγέθους 5.1, 3 σεισμούς μεγέθους 4+, 12 σεισμούς μεγέθους 3+ και 14 σεισμούς μεγέθους 2+.
Δυνατός σεισμός μεγέθους 5.1 έπληξε Caribbean Sea, Ονδούρα, πριν από 21 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.9 | North Pacific Ocean, 63 km Ν από Πουνταρένας, Κόστα Ρίκα -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 5.1 | Caribbean Sea, Ονδούρα, 28 km ΒΑ από Puerto Barrios, Γουατεμάλα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Caribbean Sea (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες31 σεισμοί | 14 σεισμοί M2+ | 12 σεισμοί M3+ | 3 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 7 ημέρες303 σεισμοί | 163 σεισμοί M2+ | 78 σεισμοί M3+ | 14 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 30 ημέρες1,665 σεισμοί | 881 σεισμοί M2+ | 377 σεισμοί M3+ | 54 σεισμοί M4+ | 4 σεισμοί M5+
Τελευταίες 90 ημέρες4,611 σεισμοί | 2,565 σεισμοί M2+ | 1,121 σεισμοί M3+ | 140 σεισμοί M4+ | 8 σεισμοί M5+ | 1 σεισμός M6+
Τελευταίες 365 ημέρες15,190 σεισμοί | 7,680 σεισμοί M2+ | 4,499 σεισμοί M3+ | 592 σεισμοί M4+ | 43 σεισμοί M5+ | 4 σεισμοί M6+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (31 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (15 σεισμοί)
26 Σεπ 2022 08:35 (GMT -6) (26 Σεπ 2022 14:35 GMT)
2.9

14 km
North Pacific Ocean, 63 km νότια από Πουνταρένας, Κόστα Ρίκα Περ.
26 Σεπ 2022 08:20 (GMT -5) (26 Σεπ 2022 13:20 GMT)
2.1

157 km
46 km νοτιοανατολικά από Ocaña, Κολομβία Περ.
26 Σεπ 2022 06:18 (GMT -5) (26 Σεπ 2022 11:18 GMT)
2.3

83 km
Departamento de Bolivar, 27 km νοτιοδυτικά από El Banco, Κολομβία Περ.
26 Σεπ 2022 02:15 (GMT -4) (26 Σεπ 2022 06:15 GMT)
2.6

35 km
North Atlantic Ocean, 92 km βορειοδυτικά από Σαν Χουάν, Πουέρτο Ρίκο Περ.
25 Σεπ 2022 23:49 (GMT -6) (26 Σεπ 2022 05:49 GMT)
2.6

132 km
North Pacific Ocean, 73 km βορειοδυτικά από Chinandega, Νικαράγουα Περ.
26 Σεπ 2022 01:13 (GMT -4) (26 Σεπ 2022 05:13 GMT)
1.3

0.1 km
Guadeloupe: Near Petit-Bourg Περ.
25 Σεπ 2022 23:23 (GMT -5) (26 Σεπ 2022 04:23 GMT)
2.9

99 km
9 km βορειοανατολικά από Morales, Κολομβία Περ.
25 Σεπ 2022 22:07 (GMT -6) (26 Σεπ 2022 04:07 GMT)
2.2

10 km
15 km βορειοανατολικά από Σαν Ισίδρο δε Ελ Χενεράλ, Κόστα Ρίκα Περ.
25 Σεπ 2022 22:04 (GMT -6) (26 Σεπ 2022 04:04 GMT)
2.8

19 km
North Pacific Ocean, 59 km νοτιοδυτικά από Λιμπέρια, Κόστα Ρίκα Περ.
25 Σεπ 2022 21:56 (GMT -6) (26 Σεπ 2022 03:56 GMT)
3.2

1 km
23 km ανατολικά από Puerto Barrios, Γουατεμάλα
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
25 Σεπ 2022 23:49 (GMT -4) (26 Σεπ 2022 03:49 GMT)
3.1

40 km
North Atlantic Ocean, 84 km βορειοδυτικά από Σαν Χουάν, Πουέρτο Ρίκο
Το ενιωσα
Περ.
25 Σεπ 2022 20:15 (GMT -6) (26 Σεπ 2022 02:15 GMT)
2.5

26 km
North Pacific Ocean, 63 km νότια από Σαν Σαλβαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
25 Σεπ 2022 21:15 (GMT -4) (26 Σεπ 2022 01:15 GMT)
2.2

1.4 km
Caribbean Sea, Μονσεράτ, 46 km νότια από Saint John, Αντίγκουα και Μπαρμπούντα Περ.
25 Σεπ 2022 18:58 (GMT -6) (26 Σεπ 2022 00:58 GMT)
3.0

33 km
North Pacific Ocean, 97 km νοτιοδυτικά από Chinandega, Νικαράγουα
Το ενιωσα
Περ.
25 Σεπ 2022 18:38 (GMT -6) (26 Σεπ 2022 00:38 GMT)
2.9

29 km
North Pacific Ocean, 77 km νοτιοδυτικά από Σαν Σαλβαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (16 σεισμοί)
25 Σεπ 2022 17:25 (GMT -6) (25 Σεπ 2022 23:25 GMT)
2.6

33 km
North Pacific Ocean, 46 km νότια από Σονσονάτε, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
25 Σεπ 2022 16:57 (GMT -6) (25 Σεπ 2022 22:57 GMT)
3.9

2 km
22 km ανατολικά από Puerto Barrios, Γουατεμάλα
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
25 Σεπ 2022 16:48 (GMT -6) (25 Σεπ 2022 22:48 GMT)
3.4

2 km
20 km ανατολικά από Puerto Barrios, Γουατεμάλα
Το ενιωσα
Περ.
25 Σεπ 2022 16:42 (GMT -6) (25 Σεπ 2022 22:42 GMT)
4.0

3 km
Ονδούρα, 20 km ανατολικά από Puerto Barrios, Γουατεμάλα
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
25 Σεπ 2022 16:28 (GMT -6) (25 Σεπ 2022 22:28 GMT)
4.0

2 km
20 km ανατολικά από Puerto Barrios, Γουατεμάλα
Το ενιωσα
Περ.
25 Σεπ 2022 16:15 (GMT -6) (25 Σεπ 2022 22:15 GMT)
3.6

1 km
22 km ανατολικά από Puerto Barrios, Γουατεμάλα
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.5 x 1012 joules (972 megawatt hours, ισοδυναμεί με 836 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Santa Marta, Magdalena, Colombia (SMAR/CM network) | Show on map | Station Info
Seismic station Santa Marta, Magdalena, Colombia: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings