Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Split-Dalmatie, Κροατία - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 1 Μαΐου 2022 19:51 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 5 σεισμοί μεγέθους 6 βαθμών και άνω
  • 35 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 362 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
Από το 1900, Split-Dalmatie είχε 5 σεισμούς μεγέθους 6.0 ή μεγαλύτερο, 35 σεισμούς μεγέθους 5+ και 362 σεισμούς μεγέθους 4+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 4.8 | Bosnia Serb Republic, 41 km ΝΑ από Μόσταρ, Βοσνία - Ερζεγοβίνη -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 6.2 | Croatia -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Split-Dalmatie, Κροατία | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 4 ή μεγαλύτερο (402 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
24 Απρ 2022 06:27 (GMT +2) (24 Απρ 2022 04:27 GMT)
4.8

10 km
395 km (245 mi)Bosnia Serb Republic, 41 km νοτιοανατολικά από Μόσταρ, Βοσνία - Ερζεγοβίνη 438 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
23 Απρ 2022 04:20 (GMT +2) (23 Απρ 2022 02:20 GMT)
4.4

10 km
392 km (244 mi)Bosnia Serb Republic, 34 km νοτιοανατολικά από Μόσταρ, Βοσνία - Ερζεγοβίνη 79 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
23 Απρ 2022 02:59 (GMT +2) (23 Απρ 2022 00:59 GMT)
4.1

10 km
381 km (237 mi)37 km νότια από Μόσταρ, Βοσνία - Ερζεγοβίνη 16 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
22 Απρ 2022 23:07 (GMT +2) (22 Απρ 2022 21:07 GMT)
5.7

10 km
398 km (247 mi)Bosnia Serb Republic, 89 km νότια από Σαράγεβο, Βοσνία - Ερζεγοβίνη 2945 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
10 Φεβ 2022 15:17 (GMT +1) (10 Φεβ 2022 14:17 GMT)
4.1

10 km
550 km (342 mi)22 km βόρεια από Tuzla, Βοσνία - Ερζεγοβίνη 37 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
18 Νοε 2021 00:19 (GMT +1) (17 Νοε 2021 23:19 GMT)
4.1

5 km
219 km (136 mi)Adriatic Sea, Κροατία, 96 km βόρεια από Manfredonia, Ιταλία Περ.Χάρτης
6 Οκτ 2021 21:57 (GMT +2) (6 Οκτ 2021 19:57 GMT)
4.8

10 km
371 km (231 mi)33 km βορειοανατολικά από Σπλιτ, Split, Κροατία 885 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
26 Jun 1:18 am (GMT +2) (25 Ιου 2021 23:18 GMT)
4.7

10 km
387 km (240 mi)Herceg Novi, 57 km δυτικά από Ποντγκόριτσα, Μαυροβούνιο 585 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
8 Ιου 2021 05:59 (GMT +2) (8 Ιου 2021 03:59 GMT)
4.3

10 km
348 km (216 mi)12 km νοτιοανατολικά από Sibenik, Κροατία 300 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
1 Απρ 2021 07:55 (GMT +1) (1 Απρ 2021 06:55 GMT)
4.0

10 km
252 km (157 mi)Adriatic Sea, 95 km νότια από Σπλιτ, Split, Κροατία Περ.Χάρτης
30 Μαρ 2021 09:35 (GMT +2) (30 Μαρ 2021 07:35 GMT)
4.7

10 km
236 km (147 mi)Adriatic Sea, Κροατία, 93 km βορειοανατολικά από Sannicandro Garganico, Ιταλία 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
28 Μαρ 2021 21:15 (GMT +1) (28 Μαρ 2021 20:15 GMT)
4.0

10 km
215 km (134 mi)Adriatic Sea, 90 km βόρεια από Manfredonia, Ιταλία Περ.Χάρτης
27 Μαρ 2021 15:21 (GMT +1) (27 Μαρ 2021 14:21 GMT)
4.4

100 km
264 km (164 mi)Adriatic Sea, 65 km βόρεια από Sannicandro Garganico, Ιταλία 3 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
27 Μαρ 2021 15:13 (GMT +1) (27 Μαρ 2021 14:13 GMT)
4.3

10 km
202 km (126 mi)Adriatic Sea, 69 km βόρεια από San Giovanni Rotondo, Ιταλία 4 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
27 Μαρ 2021 15:01 (GMT +1) (27 Μαρ 2021 14:01 GMT)
4.5

10 km
208 km (129 mi)Adriatic Sea, 64 km βορειοανατολικά από Sannicandro Garganico, Ιταλία 4 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
27 Μαρ 2021 14:47 (GMT +1) (27 Μαρ 2021 13:47 GMT)
5.5

5 km
261 km (162 mi)Adriatic Sea, 93 km νότια από Σπλιτ, Split, Κροατία 103 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 9 x 1014 joules (249 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 2.1 x 105 τόνους TNT ή 13.4 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.