Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 9 Δεκεμβρίου 2021 07:56 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Provincia de La Altagracia, Δομινικανή Δημοκρατία: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 9 Δεκεμβρίου 2021 07:56 GMT -
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (8 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2021 00:21 GMT (1 σεισμός)
8 Δεκ 2021 20:21 (GMT -4) (9 Δεκ 2021 00:21 GMT)
2.8

15 km
Caribbean Sea, 77 km νοτιοανατολικά από Σάντο Ντομίνγκο, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021 22:57 GMT (1 σεισμός)
6 Δεκ 2021 18:57 (GMT -4) (6 Δεκ 2021 22:57 GMT)
2.8

22 km
Caribbean Sea, 33 km νότια από San Pedro de Macoris, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021 12:33 GMT (2 σεισμοί)
5 Δεκ 2021 08:33 (GMT -4) (5 Δεκ 2021 12:33 GMT)
3.1

17 km
Caribbean Sea, 60 km νότια από La Romana, Δομινικανή Δημοκρατία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 02:53 (GMT -4) (5 Δεκ 2021 06:53 GMT)
2.5

35 km
Caribbean Sea, 38 km νοτιοανατολικά από Higuey, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 02:13 GMT (1 σεισμός)
3 Δεκ 2021 22:13 (GMT -4) (4 Δεκ 2021 02:13 GMT)
3.2

15 km
Caribbean Sea, 60 km νοτιοανατολικά από Σάντο Ντομίνγκο, Δομινικανή Δημοκρατία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 22:22 GMT (3 σεισμοί)
3 Δεκ 2021 18:22 (GMT -4) (3 Δεκ 2021 22:22 GMT)
2.8

3 km
Caribbean Sea, 60 km δυτικά από Μαγιαγουές, Πουέρτο Ρίκο
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 10:18 (GMT -4) (3 Δεκ 2021 14:18 GMT)
3.2

132 km
El Seibo, Provincia de El Seibo, 33 km βορειοδυτικά από Higuey, Δομινικανή Δημοκρατία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 05:15 (GMT -4) (3 Δεκ 2021 09:15 GMT)
3.5

36 km
Caribbean Sea, 98 km νότια από Punta Cana, Δομινικανή Δημοκρατία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.5 x 1010 joules (7.04 megawatt hours, ισοδυναμεί με 6.06 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube