Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 30 Νοεμβρίου 2021 19:14 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Ionian Sea: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 30 Νοεμβρίου 2021 19:14 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Απόκρυψη 3 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing most recent quakes and quakes από μέγεθος 2.4 ή μεγαλύτερο (72 στα 320 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 18:27 GMT (7 σεισμοί)
30 Νοε 2021 20:27 (GMT +2) (30 Νοε 2021 18:27 GMT)
2.0

5 km
Greece ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 18:49 (GMT +1) (30 Νοε 2021 17:49 GMT)
2.2

19 km
ALBANIA ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 16:41 (GMT +2) (30 Νοε 2021 14:41 GMT)
2.0

5 km
Greece ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 16:20 (GMT +2) (30 Νοε 2021 14:20 GMT)
4.1

11 km
Greece: 19 Km N From Aiyion
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 15:39 (GMT +2) (30 Νοε 2021 13:39 GMT)
3.0

15 km
Greece: 65 Km SW From Andikithira
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 15:13 (GMT +2) (30 Νοε 2021 13:13 GMT)
2.2

10 km
Greece: Aegean Sea ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 02:05 (GMT +1) (30 Νοε 2021 01:05 GMT)
?

n/a
Near Catania, Sicilia, Italy (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 21:13 GMT (18 σεισμοί)
29 Νοε 2021 23:13 (GMT +2) (29 Νοε 2021 21:13 GMT)
2.7

11 km
Greece: 24 Km WSW From Istiaia ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 19:12 (GMT +2) (29 Νοε 2021 17:12 GMT)
2.8

6.9 km
Greece: 19 Km N From Aiyion
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 15:47 (GMT +1) (29 Νοε 2021 14:47 GMT)
3.3

33 km
Italy: Tirreno Meridionale (MARE)
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 16:02 (GMT +2) (29 Νοε 2021 14:02 GMT)
2.7

10.6 km
Greece: 15 Km W From Nafpaktos ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 13:18 (GMT +2) (29 Νοε 2021 11:18 GMT)
2.9

11 km
Greece: 25 Km NNW From Karpenissi ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 13:14 (GMT +2) (29 Νοε 2021 11:14 GMT)
2.4

11 km
Greece: 9 Km SE From Grevena ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 12:07 (GMT +2) (29 Νοε 2021 10:07 GMT)
2.4

14 km
Greece ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 09:01 (GMT +1) (29 Νοε 2021 08:01 GMT)
2.7

2.4 km
Albania
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 10:00 (GMT +2) (29 Νοε 2021 08:00 GMT)
3.1

8.9 km
Greece: 39 Km SSE From Paliouri Kassandras
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 06:06 (GMT +1) (29 Νοε 2021 05:06 GMT)
2.5

6.3 km
Italy: Stretto Di Messina (Reggio Di Calabria, Messina) ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 05:58 (GMT +1) (29 Νοε 2021 04:58 GMT)
2.7

78 km
Italy: Isole Eolie (Messina) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 04:47 (GMT +1) (29 Νοε 2021 03:47 GMT)
2.8

11 km
Sicily, Italy ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 04:44 (GMT +1) (29 Νοε 2021 03:44 GMT)
2.6

33 km
Greece: Ionian Sea ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 04:44 (GMT +1) (29 Νοε 2021 03:44 GMT)
3.4

74 km
Italy: 247 Km WSW From Othonoi
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 04:43 (GMT +1) (29 Νοε 2021 03:43 GMT)
3.2

38 km
Italy: Isole Eolie (Messina)
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 04:40 (GMT +1) (29 Νοε 2021 03:40 GMT)
3.1

28 km
SICILY, ITALY
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 03:57 (GMT +1) (29 Νοε 2021 02:57 GMT)
2.9

36 km
Italy: Tirreno Meridionale (MARE) ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 03:54 (GMT +2) (29 Νοε 2021 01:54 GMT)
2.9

2 km
Greece: AEGEAN SEA
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 22:26 GMT (10 σεισμοί)
29 Νοε 2021 00:26 (GMT +2) (28 Νοε 2021 22:26 GMT)
2.5

13 km
Greece: 9 Km N From Galaxidi ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 19:09 (GMT +1) (28 Νοε 2021 18:09 GMT)
2.7

11 km
Italy: Tirreno Meridionale (MARE) ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 19:05 (GMT +1) (28 Νοε 2021 18:05 GMT)
3.0

118 km
Greece: 53 Km SW From Lefkimmi
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 19:04 (GMT +1) (28 Νοε 2021 18:04 GMT)
3.8

34 km
Italy: Tirreno Meridionale (MARE)
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 18:05 (GMT +2) (28 Νοε 2021 16:05 GMT)
2.6

12 km
Southern Greece ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 17:30 (GMT +2) (28 Νοε 2021 15:30 GMT)
2.8

9.9 km
Greece: 29 Km NW From Skiros
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 12:44 (GMT +2) (28 Νοε 2021 10:44 GMT)
3.4

83 km
Greece: 17 Km N From Spetsai
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 12:39 (GMT +2) (28 Νοε 2021 10:39 GMT)
2.4

11 km
Greece: 32 Km N From Kymi ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 08:51 (GMT +1) (28 Νοε 2021 07:51 GMT)
2.9

28 km
Italy: Tirreno Meridionale (MARE) ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 03:52 (GMT +1) (28 Νοε 2021 02:52 GMT)
4.2

5.2 km
Italy: Tirreno Meridionale (MARE)
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 17:45 GMT (7 σεισμοί)
27 Νοε 2021 19:45 (GMT +2) (27 Νοε 2021 17:45 GMT)
2.4

18 km
Greece: 26 Km NW From Kissamos ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 17:08 (GMT +2) (27 Νοε 2021 15:08 GMT)
2.5

10.9 km
Greece: 21 Km NE From Andikithira ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 16:36 (GMT +2) (27 Νοε 2021 14:36 GMT)
3.2

30 km
CRETE, GREECE
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 10:23 (GMT +1) (27 Νοε 2021 09:23 GMT)
2.8

34 km
Italy: 6 Km W San Teodoro (ME) ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 10:19 (GMT +1) (27 Νοε 2021 09:19 GMT)
2.8

38 km
Italy: 7 Km E Capizzi (ME) ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 08:36 (GMT +1) (27 Νοε 2021 07:36 GMT)
2.9

34 km
Italy: 6 Km N Troina (EN) ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 08:23 (GMT +1) (27 Νοε 2021 07:23 GMT)
2.9

38 km
Italy: 8 Km E Capizzi (ME) ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 23:24 GMT (10 σεισμοί)
27 Νοε 2021 01:24 (GMT +2) (26 Νοε 2021 23:24 GMT)
2.6

19 km
Greece: 17 Km SSE From Ithaki ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 00:46 (GMT +2) (26 Νοε 2021 22:46 GMT)
3.8

15 km
Greece: 31 Km NW From Skiros
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 00:22 (GMT +2) (26 Νοε 2021 22:22 GMT)
2.4

5 km
Greece ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 23:57 (GMT +2) (26 Νοε 2021 21:57 GMT)
2.7

16 km
Greece: 44 Km NNW From Alonissos ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 22:59 (GMT +2) (26 Νοε 2021 20:59 GMT)
2.9

6.8 km
Greece: 9 Km W From Amalias
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 16:01 (GMT +2) (26 Νοε 2021 14:01 GMT)
2.7

18 km
Greece: 21 Km WSW From Istiaia 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 14:01 (GMT +2) (26 Νοε 2021 12:01 GMT)
2.8

8.1 km
Greece: 11 Km N From Parga
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 13:55 (GMT +2) (26 Νοε 2021 11:55 GMT)
2.4

10 km
Greece: Ionian Sea ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 07:54 (GMT +1) (26 Νοε 2021 06:54 GMT)
?

n/a
Near Naples, Campania, Italy (unconfirmed)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 08:12 (GMT +2) (26 Νοε 2021 06:12 GMT)
2.4

12 km
Greece: 8 Km WSW From Nafpaktos ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 23:43 GMT (9 σεισμοί)
26 Νοε 2021 00:43 (GMT +1) (25 Νοε 2021 23:43 GMT)
?

n/a
Near Catania, Sicilia, Italy (unconfirmed)
Το ενιωσα - 4 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 00:16 (GMT +2) (25 Νοε 2021 22:16 GMT)
2.5

19 km
Greece: 14 Km SE From Amfilochia ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 23:08 (GMT +2) (25 Νοε 2021 21:08 GMT)
3.1

20 km
Greece: 12 Km SE From Amfilochia
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 23:06 (GMT +2) (25 Νοε 2021 21:06 GMT)
3.5

18 km
Greece: 14 Km SE From Amfilochia
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 23:05 (GMT +2) (25 Νοε 2021 21:05 GMT)
3.6

20 km
Greece: 14 Km SE From Amfilochia
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 23:00 (GMT +2) (25 Νοε 2021 21:00 GMT)
2.6

10 km
Greece: 67 Km W From Kithira ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 10:56 (GMT +2) (25 Νοε 2021 08:56 GMT)
2.7

15 km
Greece: 2 Km S From Atalanti ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 10:49 (GMT +2) (25 Νοε 2021 08:49 GMT)
2.7

7.8 km
Greece: 94 Km WSW From Kithira
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 03:15 (GMT +2) (25 Νοε 2021 01:15 GMT)
2.6

25 km
Greece: 68 Km SSW From Andikithira ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 23:47 GMT (11 σεισμοί)
25 Νοε 2021 00:47 (GMT +1) (24 Νοε 2021 23:47 GMT)
2.4

9.8 km
Italy: Tirreno Meridionale (MARE) ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 22:48 (GMT +2) (24 Νοε 2021 20:48 GMT)
2.5

9.9 km
Greece: 7 Km N From Galaxidi ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 22:01 (GMT +2) (24 Νοε 2021 20:01 GMT)
2.6

72 km
Southern Greece ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 19:45 (GMT +2) (24 Νοε 2021 17:45 GMT)
3.3

8.1 km
Greece: 25 Km NNW From Atalanti
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 18:42 (GMT +2) (24 Νοε 2021 16:42 GMT)
2.4

8.1 km
Greece: 7 Km E From Nafpaktos ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 15:42 (GMT +2) (24 Νοε 2021 13:42 GMT)
2.6

31 km
Greece: 17 Km SW From Andikithira ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 14:20 (GMT +1) (24 Νοε 2021 13:20 GMT)
2.8

110 km
Italy: Costa Calabra Nord-occidentale (Cosenza) ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 13:19 (GMT +2) (24 Νοε 2021 11:19 GMT)
2.4

18 km
Greece: 20 Km SSW From Athos ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 10:03 (GMT +1) (24 Νοε 2021 09:03 GMT)
2.4

5.8 km
Italy: 2 Km NE Reitano (ME) ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 10:57 (GMT +2) (24 Νοε 2021 08:57 GMT)
2.7

17 km
Greece: 9 Km NNE From Istiaia ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 02:27 (GMT +2) (24 Νοε 2021 00:27 GMT)
2.7

15 km
Greece: 5 Km N From Galaxidi 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.9 x 1011 joules (107 megawatt hours, ισοδυναμεί με 92.2 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel