Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Departamento de San Miguel, Ελ Σαλβαδόρ, τις τελευταίες 24 ώρες την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 2 Φεβρουαρίου 2023 19:25 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 5 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 2 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Departamento de San Miguel είχε 3 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 5 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 2 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.2 | North Pacific Ocean, 94 km Ν από Ουσουλουτάν, Ελ Σαλβαδόρ -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Departamento de San Miguel, Ελ Σαλβαδόρ (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες10 σεισμοί5 σεισμοί M2+3 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες34 σεισμοί15 σεισμοί M2+14 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 30 ημέρες203 σεισμοί110 σεισμοί M2+60 σεισμοί M3+7 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες599 σεισμοί341 σεισμοί M2+179 σεισμοί M3+17 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+
Τελευταίες 365 ημέρες2,678 σεισμοί1,490 σεισμοί M2+753 σεισμοί M3+94 σεισμοί M4+9 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Departamento de San Miguel, Ελ Σαλβαδόρ | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (10 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 GMT (8 σεισμοί)
2 Φεβ 2023 10:03 (GMT -6) (2 Φεβ 2023 16:03 GMT)
3.2

29 km
North Pacific Ocean, 94 km νότια από Ουσουλουτάν, Ελ Σαλβαδόρ
Το ενιωσα
Περ.
2 Φεβ 2023 04:43 (GMT -6) (2 Φεβ 2023 10:43 GMT)
3.0

2 km
Departamento de Intibuca, 36 km δυτικά από Siguatepeque, Ονδούρα
Το ενιωσα
Περ.
2 Φεβ 2023 01:55 (GMT -6) (2 Φεβ 2023 07:55 GMT)
2.3

1 km
North Pacific Ocean, 49 km νότια από Σονσονάτε, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
2 Φεβ 2023 01:54 (GMT -6) (2 Φεβ 2023 07:54 GMT)
2.5

21 km
North Pacific Ocean, 85 km νοτιοδυτικά από Σαν Σαλβαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
2 Φεβ 2023 01:13 (GMT -6) (2 Φεβ 2023 07:13 GMT)
1.9

29 km
North Pacific Ocean, 22 km νότια από Σονσονάτε, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
1 Φεβ 2023 22:24 (GMT -6) (2 Φεβ 2023 04:24 GMT)
2.5

43 km
21 km δυτικά από Chinandega, Νικαράγουα Περ.
1 Φεβ 2023 22:24 (GMT -6) (2 Φεβ 2023 04:24 GMT)
2.7

31 km
North Pacific Ocean, 74 km νοτιοδυτικά από Chinandega, Νικαράγουα Περ.
1 Φεβ 2023 19:33 (GMT -6) (2 Φεβ 2023 01:33 GMT)
1.6

6 km
13 Km Al Sureste De Puerto Morazán, Nicaragua Περ.
Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 GMT (2 σεισμοί)
1 Φεβ 2023 16:10 (GMT -6) (1 Φεβ 2023 22:10 GMT)
2.9

35 km
North Pacific Ocean, 68 km νοτιοδυτικά από Chinandega, Νικαράγουα Περ.
1 Φεβ 2023 14:07 (GMT -6) (1 Φεβ 2023 20:07 GMT)
3.2

5 km
North Pacific Ocean, 72 km νότια από San Miguel, Ελ Σαλβαδόρ
Το ενιωσα
Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.3 x 1010 joules (3.62 megawatt hours, ισοδυναμεί με 3.11 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Montecristo, El Salvador (SNET/SV network) | Show on map | Station Info
Seismic station Montecristo, El Salvador: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings