Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 28 Νοεμβρίου 2021 19:48 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Eastern Mediterranean: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 28 Νοεμβρίου 2021 19:48 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών από μέγεθος 2.4 ή μεγαλύτερο (65 στα 293 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 16:05 GMT (6 σεισμοί)
28 Νοε 2021 18:05 (GMT +2) (28 Νοε 2021 16:05 GMT)
2.6

12 km
Southern Greece ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 17:59 (GMT +2) (28 Νοε 2021 15:59 GMT)
2.9

9.7 km
Greece: 90 Km SSW From Palaiochora
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 17:40 (GMT +2) (28 Νοε 2021 15:40 GMT)
2.3

10 km
Crete, Greece ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 12:44 (GMT +2) (28 Νοε 2021 10:44 GMT)
3.4

83 km
Greece: 17 Km N From Spetsai
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 10:12 (GMT +2) (28 Νοε 2021 08:12 GMT)
3.6

8.8 km
Greece: 12 Km S From Zakros
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 02:00 (GMT +2) (28 Νοε 2021 00:00 GMT)
3.0

13 km
Crete, Greece
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 17:45 GMT (13 σεισμοί)
27 Νοε 2021 19:45 (GMT +2) (27 Νοε 2021 17:45 GMT)
2.4

18 km
Greece: 26 Km NW From Kissamos ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 19:07 (GMT +2) (27 Νοε 2021 17:07 GMT)
2.4

85 km
Turkey: MEDITERRANEAN SEA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 18:16 (GMT +2) (27 Νοε 2021 16:16 GMT)
2.6

94 km
Dodecanese Islands, Greece ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 17:56 (GMT +2) (27 Νοε 2021 15:56 GMT)
2.7

24 km
Greece: 49 Km S From Ierapetra ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 17:08 (GMT +2) (27 Νοε 2021 15:08 GMT)
2.5

10.9 km
Greece: 21 Km NE From Andikithira ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 16:36 (GMT +2) (27 Νοε 2021 14:36 GMT)
3.2

30 km
CRETE, GREECE
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 14:08 (GMT +2) (27 Νοε 2021 12:08 GMT)
3.1

15 km
Greece: 5 Km S From Arkalochori
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 13:20 (GMT +3) (27 Νοε 2021 10:20 GMT)
2.4

12 km
WESTERN TURKEY ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 07:14 (GMT +2) (27 Νοε 2021 05:14 GMT)
3.6

10.1 km
Greece: 86 Km SSE From Ierapetra
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 05:52 (GMT +2) (27 Νοε 2021 03:52 GMT)
2.7

16 km
Greece: 33 Km WNW From Kassos ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 03:49 (GMT +2) (27 Νοε 2021 01:49 GMT)
2.5

10.3 km
Greece: 6 Km NE From Arkalochori ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 02:53 (GMT +2) (27 Νοε 2021 00:53 GMT)
2.5

11 km
Greece: 22 Km SSW From Nissiros ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 02:38 (GMT +2) (27 Νοε 2021 00:38 GMT)
3.1

10.5 km
Greece: 39 Km SSW From Arvi
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 20:06 GMT (8 σεισμοί)
26 Νοε 2021 22:06 (GMT +2) (26 Νοε 2021 20:06 GMT)
2.7

33 km
Greece: 55 Km WSW From Palaiochora ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 21:39 (GMT +2) (26 Νοε 2021 19:39 GMT)
2.5

8 km
Greece: 7 Km NE From Arkalochori ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 21:30 (GMT +2) (26 Νοε 2021 19:30 GMT)
2.9

47 km
Greece: 48 Km SW From Palaiochora ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 19:19 (GMT +2) (26 Νοε 2021 17:19 GMT)
2.8

8.2 km
Greece: 69 Km SSE From Arvi
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 13:55 (GMT +2) (26 Νοε 2021 11:55 GMT)
2.4

10 km
Greece: Ionian Sea ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 13:27 (GMT +2) (26 Νοε 2021 11:27 GMT)
3.1

9.5 km
Greece: 3 Km WSW From Arkalochori
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 10:09 (GMT +2) (26 Νοε 2021 08:09 GMT)
3.5

8.2 km
Greece: 44 Km S From Arvi
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 05:30 (GMT +2) (26 Νοε 2021 03:30 GMT)
2.5

18 km
Greece: 28 Km SW From Tilos ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 21:00 GMT (14 σεισμοί)
25 Νοε 2021 23:00 (GMT +2) (25 Νοε 2021 21:00 GMT)
2.6

10 km
Greece: 67 Km W From Kithira ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 19:49 (GMT +2) (25 Νοε 2021 17:49 GMT)
2.4

28 km
Greece: 17 Km ESE From Zakros ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 17:09 (GMT +2) (25 Νοε 2021 15:09 GMT)
2.6

9 km
Greece: 29 Km SW From Katavia
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 15:03 (GMT +2) (25 Νοε 2021 13:03 GMT)
2.9

7.7 km
Greece: 7 Km NNE From Arkalochori
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 10:59 (GMT +2) (25 Νοε 2021 08:59 GMT)
3.1

16 km
Greece: 5 Km NE From Arkalochori
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 10:49 (GMT +2) (25 Νοε 2021 08:49 GMT)
2.7

7.8 km
Greece: 94 Km WSW From Kithira
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 08:56 (GMT +2) (25 Νοε 2021 06:56 GMT)
2.6

4.6 km
Greece: 6 Km E From Arkalochori
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 08:31 (GMT +2) (25 Νοε 2021 06:31 GMT)
2.9

16 km
Greece: 31 Km SSW From Kassos ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 08:28 (GMT +2) (25 Νοε 2021 06:28 GMT)
2.5

14 km
Greece: 24 Km WSW From Kassos ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 07:29 (GMT +2) (25 Νοε 2021 05:29 GMT)
3.4

16 km
Greece: 70 Km S From Arvi
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 06:03 (GMT +2) (25 Νοε 2021 04:03 GMT)
2.4

10.9 km
Greece: 70 Km S From Arvi ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 05:36 (GMT +2) (25 Νοε 2021 03:36 GMT)
2.4

14 km
Greece: 18 Km S From Zakros ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 05:50 (GMT +3) (25 Νοε 2021 02:50 GMT)
2.6

8 km
WESTERN TURKEY
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 03:15 (GMT +2) (25 Νοε 2021 01:15 GMT)
2.6

25 km
Greece: 68 Km SSW From Andikithira ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 15:31 GMT (8 σεισμοί)
24 Νοε 2021 17:31 (GMT +2) (24 Νοε 2021 15:31 GMT)
2.8

12 km
Greece: 4 Km W From Arkalochori ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 15:42 (GMT +2) (24 Νοε 2021 13:42 GMT)
2.6

31 km
Greece: 17 Km SW From Andikithira ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 13:39 (GMT +2) (24 Νοε 2021 11:39 GMT)
3.0

6.3 km
Greece: 8 Km SE From Arkalochori
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 11:44 (GMT +2) (24 Νοε 2021 09:44 GMT)
2.4

30 km
Greece: 52 Km SSW From Tympaki ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 11:19 (GMT +2) (24 Νοε 2021 09:19 GMT)
2.6

9.2 km
Greece: 25 Km SE From Zakros
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 06:02 (GMT +2) (24 Νοε 2021 04:02 GMT)
2.7

30 km
DODECANESE IS.-TURKEY BORDER REG ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 04:39 (GMT +2) (24 Νοε 2021 02:39 GMT)
2.4

12 km
Greece: 32 Km SE From Zakros ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 03:24 (GMT +2) (24 Νοε 2021 01:24 GMT)
2.4

14 km
Greece: 72 Km SSW From Arvi ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 23:58 GMT (8 σεισμοί)
23 Νοε 2021 23:58 GMT
2.8

10 km
Crete, Greece ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 23:32 (GMT +2) (23 Νοε 2021 21:32 GMT)
2.6

20 km
Greece: 79 Km SSE From Zakros ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 22:53 (GMT +2) (23 Νοε 2021 20:53 GMT)
3.0

13 km
Greece: 25 Km S From Arvi
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 20:56 (GMT +2) (23 Νοε 2021 18:56 GMT)
2.8

19 km
Greece: 22 Km SE From Zakros ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 19:49 (GMT +2) (23 Νοε 2021 17:49 GMT)
3.4

28 km
Greece: 47 Km SW From Andikithira
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 16:06 (GMT +2) (23 Νοε 2021 14:06 GMT)
3.9

17 km
Greece: 32 Km SSE From Kassos
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 14:50 (GMT +2) (23 Νοε 2021 12:50 GMT)
2.4

56 km
Greece: 40 Km S From Santorini ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 13:39 (GMT +2) (23 Νοε 2021 11:39 GMT)
3.2

14 km
Greece: 51 Km SSE From Santorini
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 22:07 GMT (5 σεισμοί)
23 Νοε 2021 00:07 (GMT +2) (22 Νοε 2021 22:07 GMT)
2.7

12 km
Greece: 28 Km SE From Ierapetra ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 18:50 (GMT +2) (22 Νοε 2021 16:50 GMT)
2.4

10.4 km
Greece: 43 Km S From Karpathos ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 07:43 (GMT +2) (22 Νοε 2021 05:43 GMT)
2.4

14 km
Greece: 40 Km N From Iraklion ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 02:30 GMT
2.6

6.9 km
Crete, Greece
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 04:29 (GMT +2) (22 Νοε 2021 02:29 GMT)
2.4

21 km
Greece: 27 Km SW From Kassos ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 21:30 GMT (3 σεισμοί)
21 Νοε 2021 23:30 (GMT +2) (21 Νοε 2021 21:30 GMT)
2.5

13 km
Greece: 4 Km E From Arkalochori ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 22:59 (GMT +2) (21 Νοε 2021 20:59 GMT)
2.4

2 km
Greece: 23 Km SSW From Nissiros ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 23:35 (GMT +3) (21 Νοε 2021 20:35 GMT)
4.1

50 km
Turkey
Το ενιωσα - 14 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.5 x 1011 joules (69.9 megawatt hours, ισοδυναμεί με 60.1 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube