Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Tasman Sea, Αυστραλία, τις τελευταίες 24 ώρες την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 28 Σεπτεμβρίου 2022 10:17 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 5 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 12 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 16 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Tasman Sea είχε 5 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 12 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 16 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.6 | Tasman Sea, 16 km ΝΔ από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.9 | 42 km Δ από Te Anau, Southland District, Νέα Ζηλανδία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Tasman Sea, Αυστραλία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες31 σεισμοί | 12 σεισμοί M2+ | 5 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες188 σεισμοί | 89 σεισμοί M2+ | 17 σεισμοί M3+ | 0 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 30 ημέρες1,042 σεισμοί | 461 σεισμοί M2+ | 61 σεισμοί M3+ | 7 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 90 ημέρες2,973 σεισμοί | 1,375 σεισμοί M2+ | 171 σεισμοί M3+ | 19 σεισμοί M4+ | 2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 365 ημέρες11,326 σεισμοί | 5,066 σεισμοί M2+ | 651 σεισμοί M3+ | 81 σεισμοί M4+ | 16 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (33 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (9 σεισμοί)
28 Σεπ 2022 23:04 (GMT +13) (28 Σεπ 2022 10:04 GMT)
1.6

20 km
Tasman Sea, 16 km νοτιοδυτικά από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία Περ.
28 Σεπ 2022 22:32 (GMT +13) (28 Σεπ 2022 09:32 GMT)
1.9

56 km
Tasman, 25 km νοτιοδυτικά από Nelson, Νέα Ζηλανδία Περ.
28 Σεπ 2022 18:58 (GMT +13) (28 Σεπ 2022 05:58 GMT)
3.5

49 km
Tasman, 92 km νοτιοδυτικά από Nelson, Νέα Ζηλανδία
Το ενιωσα
Περ.
28 Σεπ 2022 18:43 (GMT +13) (28 Σεπ 2022 05:43 GMT)
1.4

5 km
New Zealand Περ.
28 Σεπ 2022 18:40 (GMT +13) (28 Σεπ 2022 05:40 GMT)
1.8

19 km
Tasman Sea, 27 km νοτιοανατολικά από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία 1 αναφοράΠερ.
28 Σεπ 2022 18:05 (GMT +13) (28 Σεπ 2022 05:05 GMT)
2.3

44 km
Tasman, 87 km νοτιοδυτικά από Nelson, Νέα Ζηλανδία Περ.
28 Σεπ 2022 16:19 (GMT +13) (28 Σεπ 2022 03:19 GMT)
2.0

5 km
North Island, 22 km νοτιοδυτικά από Taupo, Νέα Ζηλανδία Περ.
28 Σεπ 2022 15:42 (GMT +13) (28 Σεπ 2022 02:42 GMT)
1.6

5 km
15 km νοτιοδυτικά από Taupo, Waikato, Νέα Ζηλανδία Περ.
28 Σεπ 2022 13:07 (GMT +13) (28 Σεπ 2022 00:07 GMT)
2.2

28 km
9.4 km νοτιοανατολικά από Palmerston North, Νέα Ζηλανδία Περ.
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (24 σεισμοί)
28 Σεπ 2022 12:25 (GMT +13) (27 Σεπ 2022 23:25 GMT)
1.5

5 km
North Island, 21 km νοτιοδυτικά από Taupo, Νέα Ζηλανδία Περ.
28 Σεπ 2022 12:16 (GMT +13) (27 Σεπ 2022 23:16 GMT)
1.8

5 km
50 km βορειοανατολικά από Whanganui, Νέα Ζηλανδία Περ.
28 Σεπ 2022 12:00 (GMT +13) (27 Σεπ 2022 23:00 GMT)
0.6

5 km
New Zealand Περ.
28 Σεπ 2022 11:58 (GMT +13) (27 Σεπ 2022 22:58 GMT)
2.3

132 km
New Zealand Περ.
28 Σεπ 2022 11:33 (GMT +13) (27 Σεπ 2022 22:33 GMT)
3.1

5 km
New Zealand
Το ενιωσα
Περ.
28 Σεπ 2022 11:31 (GMT +13) (27 Σεπ 2022 22:31 GMT)
2.1

144 km
New Zealand Περ.
28 Σεπ 2022 10:58 (GMT +13) (27 Σεπ 2022 21:58 GMT)
2.5

69 km
New Zealand Περ.
28 Σεπ 2022 09:51 (GMT +13) (27 Σεπ 2022 20:51 GMT)
3.6

5 km
New Zealand
Το ενιωσα
Περ.
28 Σεπ 2022 09:07 (GMT +13) (27 Σεπ 2022 20:07 GMT)
2.4

75 km
New Zealand Περ.
28 Σεπ 2022 08:20 (GMT +13) (27 Σεπ 2022 19:20 GMT)
2.6

5 km
New Zealand
Το ενιωσα
Περ.
28 Σεπ 2022 07:41 (GMT +13) (27 Σεπ 2022 18:41 GMT)
1.9

5 km
New Zealand Περ.
28 Σεπ 2022 07:08 (GMT +13) (27 Σεπ 2022 18:08 GMT)
2.4

5 km
New Zealand Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8.4 x 1010 joules (23.2 megawatt hours, ισοδυναμεί με 20 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Lord Howe Island (LHI/AU network) | Show on map | Station Info
Seismic station Lord Howe Island: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings