Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 26 Ιανουαρίου 2022 13:56 GMT - ανανέωση

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Haute-Loire, Auvergne-Rhône-Alpes, Γαλλία: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 26 Ιανουαρίου 2022 13:56 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (26 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 11:00 GMT (5 σεισμοί)
26 Ιαν 2022 12:00 (GMT +1) (26 Ιαν 2022 11:00 GMT)
1.2
Loire, 52 km νοτιοδυτικά από Λυών, Γαλλία Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 11:16 (GMT +1) (26 Ιαν 2022 10:16 GMT)
1.6
Haute-Loire, 130 km νοτιοδυτικά από Λυών, Γαλλία Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 09:28 (GMT +1) (26 Ιαν 2022 08:28 GMT)
1.4
France: Near Aurillac (quarry Blast) Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 06:37 (GMT +1) (26 Ιαν 2022 05:37 GMT)
1.0

8.1 km
France: Near Aurillac Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 06:18 (GMT +1) (26 Ιαν 2022 05:18 GMT)
1.4

12 km
Puy-de-Dôme, Auvergne-Rhône-Alpes, Γαλλία Περ.Χάρτης
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 17:39 GMT (5 σεισμοί)
25 Ιαν 2022 18:39 (GMT +1) (25 Ιαν 2022 17:39 GMT)
1.3

5 km
France: Near Carpentras Περ.Χάρτης
25 Ιαν 2022 12:18 (GMT +1) (25 Ιαν 2022 11:18 GMT)
1.6
Corrèze, Nouvelle-Aquitaine, 187 km δυτικά από Λυών, Γαλλία Περ.Χάρτης
25 Ιαν 2022 12:09 (GMT +1) (25 Ιαν 2022 11:09 GMT)
1.5
Haute-Loire, Auvergne-Rhône-Alpes, Γαλλία Περ.Χάρτης
25 Ιαν 2022 11:40 (GMT +1) (25 Ιαν 2022 10:40 GMT)
1.7
Puy-de-Dôme, 124 km δυτικά από Λυών, Γαλλία Περ.Χάρτης
25 Ιαν 2022 10:33 (GMT +1) (25 Ιαν 2022 09:33 GMT)
1.6
Lozère, 160 km βορειοανατολικά από Τουλούζη, Γαλλία Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 11:16 GMT (3 σεισμοί)
24 Ιαν 2022 12:16 (GMT +1) (24 Ιαν 2022 11:16 GMT)
2.2
Ardèche, Auvergne-Rhône-Alpes, Γαλλία Περ.Χάρτης
24 Ιαν 2022 12:12 (GMT +1) (24 Ιαν 2022 11:12 GMT)
1.7
Ain, 45 km ανατολικά από Λυών, Γαλλία Περ.Χάρτης
24 Ιαν 2022 10:14 (GMT +1) (24 Ιαν 2022 09:14 GMT)
1.6
Departement du Cantal, 167 km νοτιοδυτικά από Λυών, Γαλλία Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 18:59 GMT (6 σεισμοί)
21 Ιαν 2022 19:59 (GMT +1) (21 Ιαν 2022 18:59 GMT)
1.4

7.6 km
Drôme, Auvergne-Rhône-Alpes, Γαλλία Περ.Χάρτης
21 Ιαν 2022 13:48 (GMT +1) (21 Ιαν 2022 12:48 GMT)
1.5
Lot, Occitanie, Γαλλία Περ.Χάρτης
21 Ιαν 2022 12:02 (GMT +1) (21 Ιαν 2022 11:02 GMT)
1.5
Loire, 52 km νοτιοδυτικά από Λυών, Γαλλία Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.1 x 108 joules (113 kilowatt hours) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube