Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Setubal (Santa Maria da Graça), District of Setubal, Πορτογαλία, τις τελευταίες 7 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 17 Μαΐου 2022 21:03 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 7 ημέρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 16 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 7 ημέρες, Setubal (Santa Maria da Graça) είχε 1 σεισμό μεγέθους 2.1. Σημειώθηκαν επίσης 16 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 0.5 | Portugal: SE Monchique -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 2.1 | 32 km ΒΔ από Lepe, Ουέλβα, Ανδαλουσία, Ισπανία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Setubal (Santa Maria da Graça), District of Setubal, Πορτογαλία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένοι σεισμοί.
Τελευταίες 7 ημέρες:10 σεισμοί | 1 σεισμός M2+
Τελευταίες 30 ημέρες:35 σεισμοί | 5 σεισμοί M2+
Τελευταίες 90 ημέρες:102 σεισμοί | 21 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 365 ημέρες:266 σεισμοί | 114 σεισμοί M2+ | 4 σεισμοί M3+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Abela | Agualva | Aguiar | Alcabideche | Alcacer do Sal (Santa Maria do Castelo) | Alcacer do Sal (Santiago) | Alcacer do Sal Municipality | Alcaçovas | Alcochete | Alcochete Municipality | ...Προβολή όλων... | Έβορα | Αβίς
...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (17 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 GMT (3 σεισμοί)
16 Μαΐ 2022 00:53 (GMT +1) (15 Μαΐ 2022 23:53 GMT)
0.5

10 km
Portugal: SE Monchique Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 00:17 (GMT +1) (15 Μαΐ 2022 23:17 GMT)
1.2

22 km
Portugal: NW S.Pedro De Muel Περ.Χάρτης
15 Μαΐ 2022 23:12 (GMT +1) (15 Μαΐ 2022 22:12 GMT)
0.1

2 km
Portugal: SE Mora Περ.Χάρτης
Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
14 Μαΐ 2022 15:17 (GMT +1) (14 Μαΐ 2022 14:17 GMT)
1.3

11 km
Portugal: N Monchique 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
14 Μαΐ 2022 15:17 (GMT +1) (14 Μαΐ 2022 14:17 GMT)
1.9

16 km
21 km βόρεια από Portimao, Faro, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 GMT (3 σεισμοί)
13 Μαΐ 2022 06:02 (GMT -1) (13 Μαΐ 2022 07:02 GMT)
1.3

35 km
Portugal: W Cascais Περ.Χάρτης
13 Μαΐ 2022 05:29 (GMT -1) (13 Μαΐ 2022 06:29 GMT)
1.5

29 km
North Atlantic Ocean, 58 km δυτικά από Λισαβώνα, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
13 Μαΐ 2022 03:39 (GMT +1) (13 Μαΐ 2022 02:39 GMT)
0.5
Portugal: SE Chamusca Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 GMT (6 σεισμοί)
12 Μαΐ 2022 21:08 (GMT +1) (12 Μαΐ 2022 20:08 GMT)
0.5

20 km
Portugal: N Silves Περ.Χάρτης
12 Μαΐ 2022 13:17 (GMT +1) (12 Μαΐ 2022 12:17 GMT)
1.0

6 km
Portugal: SW Sesimbra Περ.Χάρτης
12 Μαΐ 2022 10:24 (GMT +1) (12 Μαΐ 2022 09:24 GMT)
0.9

7 km
Portugal: SW Monchique Περ.Χάρτης
12 Μαΐ 2022 07:21 (GMT +1) (12 Μαΐ 2022 06:21 GMT)
1.4

15 km
Portugal: NW Loulé Περ.Χάρτης
12 Μαΐ 2022 04:10 (GMT +1) (12 Μαΐ 2022 03:10 GMT)
0.7

18 km
Portugal: NW Portimão Περ.Χάρτης
12 Μαΐ 2022 01:21 (GMT +1) (12 Μαΐ 2022 00:21 GMT)
0.4

6 km
Portugal: NE Monchique Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 GMT (3 σεισμοί)
11 Μαΐ 2022 18:27 (GMT +1) (11 Μαΐ 2022 17:27 GMT)
1.6

10 km
52 km βορειοδυτικά από Huelva, Ισπανία Περ.Χάρτης
11 Μαΐ 2022 19:27 (GMT +2) (11 Μαΐ 2022 17:27 GMT)
2.1

10 km
32 km βορειοδυτικά από Lepe, Ισπανία Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.9 x 108 joules (53.2 kilowatt hours) | about seismic energy

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.