Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 29 Ιανουαρίου 2022 04:48 GMT - ανανέωση

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Gulf of Tomini, Ινδονησία: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 29 Ιανουαρίου 2022 04:48 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 4.5 - Molucca Sea, Ινδονησία, Δευ, 24 Ιαν 2022 01:12 (GMT +8)
Ο μεγαλύτερος σεισμός σήμερα: Μέγεθος 2.9 - Central Sulawesi, Ινδονησία, Σάβ, 29 Ιαν 2022 12:07 (GMT +8)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (15 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 04:07 GMT (1 σεισμός)
29 Ιαν 2022 12:07 (GMT +8) (29 Ιαν 2022 04:07 GMT)
2.9

10 km
Central Sulawesi, Ινδονησία Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 20:12 GMT (2 σεισμοί)
29 Ιαν 2022 04:12 (GMT +8) (28 Ιαν 2022 20:12 GMT)
2.7

10 km
Gulf of Tomini, Ινδονησία Περ.Χάρτης
29 Ιαν 2022 03:38 (GMT +8) (28 Ιαν 2022 19:38 GMT)
2.6

110 km
Gulf of Tomini, Ινδονησία Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 08:01 GMT (1 σεισμός)
27 Ιαν 2022 16:01 (GMT +8) (27 Ιαν 2022 08:01 GMT)
2.8

88 km
Gulf of Tomini, Ινδονησία Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 06:50 GMT (2 σεισμοί)
26 Ιαν 2022 14:50 (GMT +8) (26 Ιαν 2022 06:50 GMT)
2.8

13 km
MINAHASA, SULAWESI, INDONESIA Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 10:22 (GMT +8) (26 Ιαν 2022 02:22 GMT)
2.9

10 km
MINAHASA, SULAWESI, INDONESIA Περ.Χάρτης
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 15:57 GMT (4 σεισμοί)
25 Ιαν 2022 23:57 (GMT +8) (25 Ιαν 2022 15:57 GMT)
2.9

10 km
Ινδονησία Περ.Χάρτης
25 Ιαν 2022 21:39 (GMT +8) (25 Ιαν 2022 13:39 GMT)
2.6

10 km
Central Sulawesi, Ινδονησία Περ.Χάρτης
25 Ιαν 2022 18:21 (GMT +8) (25 Ιαν 2022 10:21 GMT)
2.9

16 km
MINAHASA, SULAWESI, INDONESIA Περ.Χάρτης
25 Ιαν 2022 08:14 (GMT +8) (25 Ιαν 2022 00:14 GMT)
3.3

10 km
Central Sulawesi, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 22:27 GMT (3 σεισμοί)
25 Ιαν 2022 06:27 (GMT +8) (24 Ιαν 2022 22:27 GMT)
3.7

10 km
Gulf of Tomini, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
25 Ιαν 2022 00:35 (GMT +8) (24 Ιαν 2022 16:35 GMT)
2.6

10 km
SULAWESI, INDONESIA Περ.Χάρτης
24 Ιαν 2022 23:18 (GMT +8) (24 Ιαν 2022 15:18 GMT)
2.5

10 km
Central Sulawesi, Ινδονησία Περ.Χάρτης
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 21:31 GMT (2 σεισμοί)
24 Ιαν 2022 05:31 (GMT +8) (23 Ιαν 2022 21:31 GMT)
2.7

10 km
Makassar Strait, Ινδονησία Περ.Χάρτης
24 Ιαν 2022 01:12 (GMT +8) (23 Ιαν 2022 17:12 GMT)
4.5

64 km
Molucca Sea, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.9 x 1011 joules (109 megawatt hours, ισοδυναμεί με 94.1 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube