Τελευταίοι σεισμοί, Mediterranean Sea τις τελευταίες 24 ώρες την Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 19 Αυγούστου 2022 10:53 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 6 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 31 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 115 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Mediterranean Sea είχε 6 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 31 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 115 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.1 | 28 km ΝΑ από Κέρκυρα, Ελλάδα -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.8 | 21 km Δ από Λάρισα, Θεσσαλία, Ελλάδα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Mediterranean Sea (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:133 σεισμοί | 31 σεισμοί M2+ | 6 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες:948 σεισμοί | 316 σεισμοί M2+ | 42 σεισμοί M3+ | 4 σεισμοί M4+ | 2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 30 ημέρες:4,109 σεισμοί | 1,398 σεισμοί M2+ | 179 σεισμοί M3+ | 13 σεισμοί M4+ | 2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 90 ημέρες:12,415 σεισμοί | 4,072 σεισμοί M2+ | 485 σεισμοί M3+ | 42 σεισμοί M4+ | 3 σεισμοί M5+
Τελευταίες 365 ημέρες:59,438 σεισμοί | 19,007 σεισμοί M2+ | 2,311 σεισμοί M3+ | 237 σεισμοί M4+ | 26 σεισμοί M5+ | 3 σεισμοί M6+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 2 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 1.8 ή μεγαλύτερο (64 στα 152 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 GMT (24 σεισμοί)
19 Αυγ 2022 12:45 (GMT +2) (19 Αυγ 2022 10:45 GMT)
?

n/a
Near Antibes, Provence-Alpes-Côte d'Azur, France (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
19 Αυγ 2022 12:34 (GMT +2) (19 Αυγ 2022 10:34 GMT)
3.1

17 km
Greece: 3 Km SSW From Lefkimmi
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
19 Αυγ 2022 12:32 (GMT +2) (19 Αυγ 2022 10:32 GMT)
1.8

24 km
Italy: 2 Km S San Ginesio (MC) Περ.Χάρτης
19 Αυγ 2022 12:16 (GMT +2) (19 Αυγ 2022 10:16 GMT)
?

n/a
Near Manosque, Provence-Alpes-Côte D'Azur, France (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 27 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
19 Αυγ 2022 13:14 (GMT +3) (19 Αυγ 2022 10:14 GMT)
1.8

10.9 km
Greece: 5 Km W From Arkalochori Περ.Χάρτης
19 Αυγ 2022 11:44 (GMT +2) (19 Αυγ 2022 09:44 GMT)
1.8

5 km
France: Near Perpignan Περ.Χάρτης
19 Αυγ 2022 12:22 (GMT +3) (19 Αυγ 2022 09:22 GMT)
1.8

8.3 km
Greece: 19 Km SE From Megalo Chorio Περ.Χάρτης
19 Αυγ 2022 11:28 (GMT +3) (19 Αυγ 2022 08:28 GMT)
2.0

20 km
Greece: 9 Km SE From Agrinion Περ.Χάρτης
19 Αυγ 2022 11:05 (GMT +3) (19 Αυγ 2022 08:05 GMT)
2.0

13 km
Greece: AEGEAN SEA Περ.Χάρτης
19 Αυγ 2022 10:51 (GMT +3) (19 Αυγ 2022 07:51 GMT)
3.8

13 km
Greece: 6 Km SW From Tyrnavos
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
19 Αυγ 2022 10:39 (GMT +3) (19 Αυγ 2022 07:39 GMT)
1.8

5.2 km
Turkey: KUSADASI KORFEZI (AEGEAN SEA) Περ.Χάρτης
19 Αυγ 2022 09:57 (GMT +3) (19 Αυγ 2022 06:57 GMT)
1.8

18 km
Greece: 13 Km SSE From Agrinion Περ.Χάρτης
19 Αυγ 2022 09:43 (GMT +3) (19 Αυγ 2022 06:43 GMT)
2.0

8.1 km
Turkey: KILKARA-KIBRISCIK (BOLU) Περ.Χάρτης
19 Αυγ 2022 08:20 (GMT +2) (19 Αυγ 2022 06:20 GMT)
1.8

70 km
Italy: Costa Calabra Nord-occidentale (Cosenza) Περ.Χάρτης
19 Αυγ 2022 08:43 (GMT +3) (19 Αυγ 2022 05:43 GMT)
2.2

19 km
WESTERN TURKEY Περ.Χάρτης
19 Αυγ 2022 06:09 (GMT +1) (19 Αυγ 2022 05:09 GMT)
2.0

25 km
Morocco: STRAIT OF GIBRALTAR Περ.Χάρτης
19 Αυγ 2022 06:51 (GMT +2) (19 Αυγ 2022 04:51 GMT)
3.0

6.1 km
Greece: 32 Km E From Zakros
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
19 Αυγ 2022 06:59 (GMT +3) (19 Αυγ 2022 03:59 GMT)
2.2

10.2 km
Turkey: YESILOVA-ULA (MUGLA) 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
19 Αυγ 2022 05:13 (GMT +3) (19 Αυγ 2022 02:13 GMT)
3.2

10.4 km
Greece: 8 Km ENE From Pyrgos
Το ενιωσα - 6 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
19 Αυγ 2022 04:02 (GMT +2) (19 Αυγ 2022 02:02 GMT)
1.9

9.8 km
Italy: 3 Km S Balvano (PZ) Περ.Χάρτης
19 Αυγ 2022 03:45 (GMT +2) (19 Αυγ 2022 01:45 GMT)
2.1

5 km
Morocco: ALBORÁN SUR Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.5 x 1010 joules (15.3 megawatt hours, ισοδυναμεί με 13.1 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings