Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Canterbury, Νέα Ζηλανδία, τις τελευταίες 24 ώρες την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 9 Φεβρουαρίου 2023 13:52 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 5 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Canterbury είχε 3 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 5 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.5 | 32 km Α από Waikowhai, Νέα Ζηλανδία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.9 | 30 km Α από Waikowhai, Νέα Ζηλανδία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Canterbury, Νέα Ζηλανδία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες8 σεισμοί3 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες50 σεισμοί22 σεισμοί M2+4 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες202 σεισμοί81 σεισμοί M2+14 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες540 σεισμοί241 σεισμοί M2+35 σεισμοί M3+4 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες2,236 σεισμοί1,112 σεισμοί M2+149 σεισμοί M3+25 σεισμοί M4+2 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Canterbury, Νέα Ζηλανδία | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (8 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 GMT (4 σεισμοί)
9 Φεβ 2023 20:35 (GMT +13) (9 Φεβ 2023 07:35 GMT)
1.5

5 km
32 km ανατολικά από Waikowhai, Νέα Ζηλανδία Περ.
9 Φεβ 2023 19:18 (GMT +13) (9 Φεβ 2023 06:18 GMT)
1.6

5 km
New Zealand Περ.
9 Φεβ 2023 14:43 (GMT +13) (9 Φεβ 2023 01:43 GMT)
2.9

5 km
30 km ανατολικά από Waikowhai, Νέα Ζηλανδία
Το ενιωσα
Περ.
9 Φεβ 2023 14:42 (GMT +13) (9 Φεβ 2023 01:42 GMT)
1.7

10.4 km
Tasman Sea, 28 km νοτιοανατολικά από Blenheim, Νέα Ζηλανδία Περ.
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023 GMT (4 σεισμοί)
9 Φεβ 2023 10:36 (GMT +13) (8 Φεβ 2023 21:36 GMT)
2.7

12 km
27 km νοτιοανατολικά από Blenheim, Νέα Ζηλανδία Περ.
9 Φεβ 2023 09:46 (GMT +13) (8 Φεβ 2023 20:46 GMT)
1.9

65 km
65 km νοτιοδυτικά από Blenheim, Νέα Ζηλανδία Περ.
9 Φεβ 2023 07:10 (GMT +13) (8 Φεβ 2023 18:10 GMT)
2.1

2.6 km
West Coast, Νέα Ζηλανδία Περ.
9 Φεβ 2023 03:49 (GMT +13) (8 Φεβ 2023 14:49 GMT)
1.9

5 km
21 km νότια από Twizel, Νέα Ζηλανδία Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.3 x 109 joules (652 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.561 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: South Karori, New Zealand (SNZO/IU network) | Show on map | Station Info
Seismic station South Karori, New Zealand: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings